Deacon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: Deacon said: Guzelse guzel diyecekler abi ne var bunda ya? Rahatsizsan kasasi cirkin bir kizla cik. güzelmiş demelerinde sorun yok. Ben de aaa negzel kız diyorum. Ama benim prox'umda böyle birşey kaseye gel tıtıtıt yapılırsa ben kaseden önce gelirim ve hızlı gelirim. Evet hizli geliyormussun duymustuk. http://www.geeksofgaming.com/wp-content/uploads/2011/04/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: Dün assassin's creed'teki kızların modelleri hakkında konusurken ben birine kısrak gibiymiş ya dedigimde IYY HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: Tyrannus said: öte yandan kasa falan çok çirkin ya.onun bir ilerisi "rampa gibi hatun".o da çok kötü rampa gibi hatun ne lan ilk defa duyuyorum ahah çok bombaymış ama ilk fırsatta kullanıcam. ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dövseydin onlardan daha hayvan olurdun. kiz arkadasin güzel ki salya akitiyorlar. ben olsam gider o kase bana ait der manitayi öperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Suç kızda dövülmesi gereken biri varsa kesinlikle odur. açık saçık giyinerek erkeklere zulmetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Seele said: dövseydin onlardan daha hayvan olurdun. kiz arkadasin güzel ki salya akitiyorlar. ben olsam gider o kase bana ait der manitayi öperdim. vs sipeyskeyk said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 said: Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda üff cok kötüymüş, ben sıfır kursla dövüyorum 4 adama kadar, merdivenle 8'e cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir kızın bir tarafını güzel bulmakla güzel bulduğun zaman "ofş malın kasaya bak" demeyi birbiriyle karıştıran insanlar var burda. sanırım kız arkadaşınıza "mal" denmesinden rahatsız olmadığınızı var saymamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Penthesilea said: adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. adamlara birşey yapamayınca vicdanını rahatlatma çabası gibi şu sözler daha ziyade. mal denmiş kıza, sen her güzel kıza "of mala bak" mı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 simdi adamlar hayvan bu bi gercek, yalniz zaten ulkede hayvan adamlarin olduguda bi gercek. bu deprem gercegi ile yasamak gibi birsey. egerki sen ferrarinin kapisini acik birakip bakkala gidersen o zaman birileri gelir arabanin etrafinda gezinir kurcalar fln. malesef kiz arkadasinda oyle, bu senin sadece gordugun tarafi, sen gormedigin zamanlarda ise okula vs gittiginde cok kisiler asilmaya calisacaktir. simdi sen ferrarinin etrafinda gezinen adami doversen, adamda x2 rage olusup sana bicagi monte edebilir, suclu sen olursun ustune ustuk, ama sen ferrarinin icine binip bisiyler kurcalayan adami bafilersen o zaman sen haklisin ince bi cizgi var iste o kisimda. yani kissadan hisse depremle yasamayi ogreneceksin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abov.. bi üste kadınınıza mal demesine nasıl izin verirsiniz diyo, altta adam ferrari enzzetmesi yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kız eski kasa bi opel corsa ise istediğin kadar kapısını açık bırak git kimse merak edip bakmaz, kafasını bile çevirmez.İlgi çekemeyen bi boyut olur. Kıssadan hisse rahatsız oluyosanız çirkin kız bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 zabbaha kadddar debrem de demiş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 teşbih o teşbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kizarkadas mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 tekme atıp ibnelerin bisikletini devirseydin. sonra da kendi bisikletini alıp kafalarına kafalarına bisikletle vursaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ferrari mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Cuce said: said: Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda üff cok kötüymüş, ben sıfır kursla dövüyorum 4 adama kadar, merdivenle 8'e cıkıyo vuvuzelayi kaptirirken nerdeydi bu yeteneklerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 benmi kaptırdım olum berker kaptırdı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ee, dovseydin adamlari, geri alsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 iyide berkerin elinden tuta tuta nereye kadar. adamın kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adama niye laf sokuyon olm Biliyosa biliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ben bazı arkadaşların kız arkadaşlarının götüne laf atıp ne olacagını görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 toggie said: o kadar boks moks ogrenmissin, hala kız gibi biber gazı tasıyon yanında? this. ahahah yüzyüze anlatsa birisi aynı şeyi, ilk tepkim bu olurdu . öte yandan öyle adamlara benim de kafayı kodum mu oturtasım geliyor ama sonuç itibariyle düzgün insan yapmaz öyle hareket, onu yapan zaten insanlıktan nasibini almamış olacağından her türlü risk var.ben genelde öyle yapıyorum, ama her seferinde olay bittikten sonra "lan ya bıçak vs olsaydı ?", "ya böyle uslanmaz bıkmaz pislik bi tip olsaydı da sarsaydı ?" diye düşünüyorum. ki mantıklısı o sakin kafayla, nolacak kız arkadaşıma arkadan götü güzel demişse ? gidip rahatsız etmedikten sonra ellemiyceksin. ama ellenicek durumlar var tabiki ellemezsen ne gurur kalır ne karakter ne sinir, dayak yeme riskini almak gerek ,misal ; eskişehir up'n'down adlı kötü pis mekandayız, kız arkadaşım ve bir kız daha önde, ben de arkadaşım geldi şehir dışından onla arkadayız haremlik selamlık oldu, az yanda da 2 tane maganda, bakıyolar falan kızlara dedim neyse varsın baksın uğraşmaya gerek yok, biz giderken arkamızdan bakar. sallamıyorum bile herifleri, aradan vakit geçti içki alıcam 3 senelik kız arkadaşımın kolundan çekip kulagına söyledim, arkamı döndüm gidicem yangaki maganda pıtpıt omzuma vuruyor , döndüm sırıtıyor ibiş gibi, "ne var ?" dedim gene sırıtıyo anlamsızca ,"ne var lan ?" dedim "kızlara biz takılıyoruz uza" dedi öküz. "siktir git lan" eşliğinde ittirirdim herifi 1 metre kadar geri gitti ordan bakıp biraz cins cins 2 maganda gittiler o spottan , ben de olay bitti dedim hiç böyle bi atışma vs olmadı. kızlara da hadi gidiyoruz durmaya gerek yok böyle mekanda dedim çıktık . kapıdan çıktıktan 50 metre sonra öyle bi an arkama bakmak geldi içimden nolur nolmaz arkadan gelir falan "kız arkadaşıymış lan ne sığırız" deyip utanacak bi adam olmadıgı belli, bir döndüm arkamı 2 maganda bize doğru koşuyo, arkadaşa "aha içerdeki sığırlar geliyo!" dememle adam tepeme uçtu, diğeri de bira şişesi almış eline arkadaşın üzerine atladı. boğuştuk moğuştuk o bana kızlara yazılıyoz diyen sığırın kafasını bi müddet arabanın kaportasına vurduktan sonra bodyguardlar geldi ayırdı, arkadaş da öbür magandayı yatırmış yere. bodyguardlar bunları mağdur sanıp bide içeri geçin siz deyip bize "siz de evinize gidin" dedi üzerine. maganda ordan bilimum ana avratlı küfür ederekten gitti içeri (mekan da bi acayip).öyle yani. bir sınır var o sınıra kadar sabırlı olmak lazım bence mantıklı yapmışsın. ufacık yazayım dedim wall of text oldu gözümün önüne gelince olay. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar