Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: Saeros said: gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla bunu 2 dallamadan duymak hoş olmasa da karşılık vermek gereksiz olurdu, sen de yazmışsın zaten nerden bilsin adam o kızla beraber olduğunu İşte tam bir pussy. Gerçekten aşık olan adam Ay sevgilimin ne güzel kasası varmış demez, Benim kutsalıma nasıl o gözle bakarlar, bu ne ayılık der enrage olur. Man up. çok modern erkeğim yok illa ki kıl olurdum da bardağın dolu tarafı vs hesabı öyle derdim ama 6 yaşımdan beri aşık olmadım bu da bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 TD)Pentagram said: kardeş kız arkadaşın için kasa güzel mal güzel laflarını burda 1000 saplı ile paylaşmaktan rahatsız olmuyorsun da, 2tane eleman diyincemi oluyorsun? ahahhzhhehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla ahahahhahaha aynı ben. çok geniş adamlarız saueueerosdfk.fdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: xunn said: Saeros said: gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla bunu 2 dallamadan duymak hoş olmasa da karşılık vermek gereksiz olurdu, sen de yazmışsın zaten nerden bilsin adam o kızla beraber olduğunu İşte tam bir pussy. Gerçekten aşık olan adam Ay sevgilimin ne güzel kasası varmış demez, Benim kutsalıma nasıl o gözle bakarlar, bu ne ayılık der enrage olur. Man up. çok modern erkeğim yok illa ki kıl olurdum da bardağın dolu tarafı vs hesabı öyle derdim ama 6 yaşımdan beri aşık olmadım bu da bi gerçek 6 yaşından beri evden çıkmak yerine 15 tane lvl 85 kastıgın içindir. Bardagın dolu tarafı o, boş tarafı başkalarının gözü sevdiginin götünde. Boş kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Sen bisikletle digerken karsidan gelen 2 kiz aralarinda "vay elemanin takim taklavat yerindeymis" derken bunu senin kiz arkadasin duysaydi, gelip buraya yazsaydi, o kizlar icin de evrilmemis cahil diye bahsedermiydiniz acaba :) Laf atma yok, taciz yok. Iki arkadas arasindaki konusma. Gayet kibar insanlar da olabilirler. Argo son zamanlarda fazla yayginlasti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Benim öyle bir arkadaşım yok, kızın kaseye bak diyecek bana. Tyrannus hariç. Kendisi kızıl gördügü anda eve gidip fap break veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahmet dün patiyi açık bırakmışsın yatmadan önce haberin olsun. hayvan köpeğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mahidevran said: Sen bisikletle digerken karsidan gelen 2 kiz aralarinda "vay elemanin takim taklavat yerindeymis" derken bunu senin kiz arkadasin duysaydi, gelip buraya yazsaydi, o kizlar icin de evrilmemis cahil diye bahsedermiydiniz acaba :) Laf atma yok, taciz yok. Iki arkadas arasindaki konusma. Gayet kibar insanlar da olabilirler. Argo son zamanlarda fazla yayginlasti sadece. ohşş biber gazı taşımalısın sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 iki tane yüzüne bok atsan yapışmayacak herifin sizin hakkınızda "kıza bak bi de herife bak aua goym" tarzı konuşmasından iyidir. "malın kasa güzel" ben olsam neden mal dediklerini sorardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o kadar boks öğrenmişsin hala kavga etmeye tırsıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben yapmıyorum abi. en azından etrafımda tanımadıgım birileri duyabilecek sekilde "hatunun kasesi saglammıs" demiyorum. ama kafaya atıyorum tabi. beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Penthesilea said: adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. Ne kötü bir genelleme şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Guzelse guzel diyecekler abi ne var bunda ya? Rahatsizsan kasasi cirkin bir kizla cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o zaman da kasasi cirkin derler. en guzeli kasasi olmayan bir kizla cikmak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Rakursi said: Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız? döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adamlar eğer hatun kişi seninle beraberken laf atsalardı rahatsız olsaydın mantıklıydı da şu mantıklı değil.kasa güzelse kasa güzel der adamlar öte yandan kasa falan çok çirkin ya.onun bir ilerisi "rampa gibi hatun".o da çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sarampol gibi kiz da cok kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: Penthesilea said: adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. Ne kötü bir genelleme şu ya. of kaseye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xunn said: Penthesilea said: adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. Ne kötü bir genelleme şu ya. doğum günün kutlu olsun xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Tyrannus said: öte yandan kasa falan çok çirkin ya.onun bir ilerisi "rampa gibi hatun".o da çok kötü rampa gibi hatun ne lan ilk defa duyuyorum ahah çok bombaymış ama ilk fırsatta kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o değilde kardeş bak gördünmü yaptığını.sadece 2 saplı biliyordu kız arkadaşın hakkındaki nahoş bilgileri.şimdi 300 saplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: Tyrannus said: öte yandan kasa falan çok çirkin ya.onun bir ilerisi "rampa gibi hatun".o da çok kötü rampa gibi hatun ne lan ilk defa duyuyorum ahah çok bombaymış ama ilk fırsatta kullanıcam. Dün assassin's creed'teki kızların modelleri hakkında konusurken ben birine kısrak gibiymiş ya dedigimde, evet rampa gibi ya dediginde ilk kez duymuş oldum. Hala kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Deacon said: Guzelse guzel diyecekler abi ne var bunda ya? Rahatsizsan kasasi cirkin bir kizla cik. güzelmiş demelerinde sorun yok. Ben de aaa negzel kız diyorum. Ama benim prox'umda böyle birşey kaseye gel tıtıtıt yapılırsa ben kaseden önce gelirim ve hızlı gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Milletin ağzını torba sanıp büzmeye çalışıyorsan hangi ülkeye gidersen git rahat edemezsin hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar