Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Saeros said:

gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla

bunu 2 dallamadan duymak hoş olmasa da karşılık vermek gereksiz olurdu, sen de yazmışsın zaten nerden bilsin adam o kızla beraber olduğunu

İşte tam bir pussy.

Gerçekten aşık olan adam Ay sevgilimin ne güzel kasası varmış demez, Benim kutsalıma nasıl o gözle bakarlar, bu ne ayılık der enrage olur.

Man up.

çok modern erkeğim

yok

illa ki kıl olurdum da bardağın dolu tarafı vs hesabı öyle derdim

ama 6 yaşımdan beri aşık olmadım bu da bi gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

xunn said:

Saeros said:

gurur duyardım kız arkadaşımla ve kasasıyla

bunu 2 dallamadan duymak hoş olmasa da karşılık vermek gereksiz olurdu, sen de yazmışsın zaten nerden bilsin adam o kızla beraber olduğunu

İşte tam bir pussy.

Gerçekten aşık olan adam Ay sevgilimin ne güzel kasası varmış demez, Benim kutsalıma nasıl o gözle bakarlar, bu ne ayılık der enrage olur.

Man up.

çok modern erkeğim

yok

illa ki kıl olurdum da bardağın dolu tarafı vs hesabı öyle derdim

ama 6 yaşımdan beri aşık olmadım bu da bi gerçek

6 yaşından beri evden çıkmak yerine 15 tane lvl 85 kastıgın içindir.

Bardagın dolu tarafı o, boş tarafı başkalarının gözü sevdiginin götünde.

Boş kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bisikletle digerken karsidan gelen 2 kiz aralarinda "vay elemanin takim taklavat yerindeymis" derken bunu senin kiz arkadasin duysaydi, gelip buraya yazsaydi, o kizlar icin de evrilmemis cahil diye bahsedermiydiniz acaba :)

Laf atma yok, taciz yok. Iki arkadas arasindaki konusma. Gayet kibar insanlar da olabilirler. Argo son zamanlarda fazla yayginlasti sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahidevran said:

Sen bisikletle digerken karsidan gelen 2 kiz aralarinda "vay elemanin takim taklavat yerindeymis" derken bunu senin kiz arkadasin duysaydi, gelip buraya yazsaydi, o kizlar icin de evrilmemis cahil diye bahsedermiydiniz acaba :)

Laf atma yok, taciz yok. Iki arkadas arasindaki konusma. Gayet kibar insanlar da olabilirler. Argo son zamanlarda fazla yayginlasti sadece.

ohşş biber gazı taşımalısın sende
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

döverdim
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Tyrannus said:

öte yandan kasa falan çok çirkin ya.onun bir ilerisi "rampa gibi hatun".o da çok kötü

rampa gibi hatun ne lan ilk defa duyuyorum ahah
çok bombaymış ama ilk fırsatta kullanıcam.

Dün assassin's creed'teki kızların modelleri hakkında konusurken ben birine kısrak gibiymiş ya dedigimde, evet rampa gibi ya dediginde ilk kez duymuş oldum.

Hala kendime gelemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Guzelse guzel diyecekler abi ne var bunda ya? Rahatsizsan kasasi cirkin bir kizla cik.

güzelmiş demelerinde sorun yok. Ben de aaa negzel kız diyorum.

Ama benim prox'umda böyle birşey kaseye gel tıtıtıt yapılırsa ben kaseden önce gelirim ve hızlı gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...