Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Cihangir de oturuyorum. TTnet 8mbit bağlantı ile rezil olduktan sonra hazır modem kamonayası varken Uydunet 10 mbit sınırsız tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Modemin modelini sordum netstar cbw-700 olabilir dediler. Docsis 2ymiş tüm modemler ondan demin konuştu ama konuşan bey. Kullananlar varsa fikirlerini alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bir yıldır 10 mb sınırsız kullanıyorum çok memnunum artı olarak ucretsiz hd set box televizyon yayınıda verdiler. modemim motorola svg1501 istinasız 1 yıldır fisten hiç çekmedim taş gibi duruyo yerinde. Eksi diyebileceğim tek şey teknik servisi berbat.Bir şikayetin olduğunda bir haftadan önce gelmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben bugün başvurdum. beşiktaştayım. modem netmaster ın modemiymiş. docsis 2.0 mı 3.0 mı bilmiyorum. 200 liralık modem dedi kadın. beşiktaşta sorun yaşamam umarım. 10mbit e kadar kullandığın kadar öde aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iarwain said: bir yıldır 10 mb sınırsız kullanıyorum çok memnunum artı olarak ucretsiz hd set box televizyon yayınıda verdiler. modemim motorola svg1501 istinasız 1 yıldır fisten hiç çekmedim taş gibi duruyo yerinde. Eksi diyebileceğim tek şey teknik servisi berbat.Bir şikayetin olduğunda bir haftadan önce gelmiyorlar. nerede yaşıyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Aket-Atum said: nerede yaşıyorsun acaba? İzmir Göztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 iarwain said: bir yıldır 10 mb sınırsız kullanıyorum çok memnunum artı olarak ucretsiz hd set box televizyon yayınıda verdiler. modemim motorola svg1501 istinasız 1 yıldır fisten hiç çekmedim taş gibi duruyo yerinde. Eksi diyebileceğim tek şey teknik servisi berbat.Bir şikayetin olduğunda bir haftadan önce gelmiyorlar. bizim buraya 2 saatte geliyolar maks 2 kere geldiler öyle 22 ye kadar çalışıyolar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 peki sizin ora neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 abi gözünüzü seveyim motorola alın, bir daha ağlamayın. Ben çok ağladım. En boktan motorola modem en baba "diğer" kablo modemden iyidir. Türkiye'de olay böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 uydunet çok iyi. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Aket-Atum said: peki sizin ora neresi? filorya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kablosuz modemleri ne kadar bu uydunet'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kendi verdikleri modem netmaster cbw700. 150 lira falandı sanırım fiyatı. uydunet ttnetten çok daha iyi şu ana kadar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 toggie said: kablosuz modemleri ne kadar bu uydunet'in? ben sordum başvururken. 175 tl dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Aluriel said: kendi verdikleri modem netmaster cbw700. 150 lira falandı sanırım fiyatı. uydunet ttnetten çok daha iyi şu ana kadar benim gözümde.bu modemde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cok pahalıymıs. kampanyalı abone olamıyorum taahutten dolayı. evin karsısında telekom binası var ama, santralleri de varmıs sanırım. 8mbit'e kadar limitsize gecersem 7.5 falan gorurum diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yaklaşık 6 aydır uydunet kullanıyorum , oldukça memnunum. Bence ttnetten daha iyi hizmet veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 uydunet tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 uydu anteni gerekiyor dimi bunda? bide ben istesem hindistandaki bir servis sağlayıcıdan hizmet alabilir miyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hayir karasal yayin yapiyorlar. Kablo ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yalancı uydu net o zaman bu. uydu anteniyle hizmet veren firmalarda vardı ama upload yapamıyordu upload için ayrı bir bağlantı gerekiyodu seneler önce. onlardan sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yok hayır,uydunet=kablo net,ismi değişti sadece.her yerde yok malesef altyapı.bu arada kampanyaları iyi araştırın arkadaşlar benim üye olduğum kampanya SUP3 diye bir şeydi;modem ve hdset box bedavaya geldi.hiç bir şeye para ödemedim. Mal said: uydu anteniyle hizmet veren firmalarda vardı ama upload yapamıyordu upload için ayrı bir bağlantı gerekiyodu seneler önce O olay baya gelişti,artık tüm propsalları zartı zurtu mevcut ancak bu seferde hava koşullarından inanılmaz etkilendiğini okumuştum bir yerde,3-4 tane türk şirketi var dağıtımı sağlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Uydunet = uydudan gelen internet mantığıyla bakarsak TTNet'in de arabayla gelmesi gerekir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 woohooo modem kampanyası başladı sonunda ayın 8 ı ıtıbarı ıle. 1mbit alıcam, hem stabil hem oh mis düşmez kalkmaz bu. kafalar raat olsun sınırsınz olsun. ayrıca, ttnet 8mbit olan 55 tl deil, onun içinde modem parası var her ay 2 tl falan, bağlatma ücreti + her ay 20 tl var telefon ucretı. çakallar onu yazmıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 2003 den berikullanıyorum mmenunuum ama bu geçenlerde kampanya ile modemi yenilememiz gerekti ama verdikleri modem rezalet ötesi birşey.. netmaster marka ve çekmiyor.. kablosuz diye aldık yine router takmam gerekti o kadar kötü bir modem o yğzden kablolu modem al stüne router tak daha iyi yada alacğaın modemi internette iyice bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 İst icinde uydu stabil falan değil bu sırada periyodik olarak bir bölge sürekli patlak her ay 1-2 gün gözdem çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar