aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iki tarafta hakli,bu sorunun cevabi hem 2 hem 288. matematikte uzun zamandir rakam kullanmadigimi farkettim, xlen ylen bozmusuz hep aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 küheylan said: eftelyarex said: şunu soyleyeyim ki bu soru o kadar cok yerde sorulmuşki, zaten şaşırtmalı bir soru ve 2 bulmak cok normal zaten casio Fx-82MS kullanıyorum o da cevap olarak 2 veriyor abi yanlış yazmışsın bende de o var, 288 çıkardı. eftelyarex said: ben aynen gördüğüm gibi yazdım http://img287.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-27718/loc87/283876432_080420111408_122_87lo.jpg senin casio nun kafası güzel, güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 48 / 2 (3+9) = 4 (12) / 2 (12) = (12) (4/2) = 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 o nasil bir mallik :D 12 parantezine almak icin cok ugrastin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yok sizi denedim bölmenin birleşme özelliği olmadığını biliyomusunuz diye. sen kazandın tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şey gibi la bu lim |x-1|/(x-1) x--->-1 diskas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 önüme limit koysan yapamam.. "limit tanımam" der geçerim. gerçi hesap makinem alabiliyor olması lazım sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Suark said: şey gibi la bu lim |x-1|/(x-1) x--->-1 diskas lim -(x-1)/(x-1) x-> -1 lim (-x+1)/(2)=0/-2 x-> -1 lim f(x)=-2 x-> -1 diil mi bu (mal mısın olm -1 nasıl koydun x yerine öle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 limit hep sifira gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 forgiver said: dasaaa said: eftelyarex said: ben aynen gördüğüm gibi yazdım merhaba bağğyan! kadın haklı beyler! srounun ne olduğuna bakmadım bile hesab makinasına kadın eli değişmiş gbi ojeli tirnak demeye gelmistim dasa helal benden once gormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bakınız, substitute ederken parantez kullanmayan noob calculus öğrencisi ve işaret hataları ile rezil olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 soru hatali bu arada The TI-92 associates to the right, that is a ^ b ^ c = a ^ (b ^ c) = a^{(b^c)} = a^{b^c} whereas, the TI-30XII associates to the left, that is a ^ b ^ c = (a ^ b) ^ c = (ab)c. An expression like 1/2x is interpreted as 1/(2x) by TI-82, but as (1/2)x by TI-83. While the first interpretation may be expected by some users, only the latter is in agreement with the standard rules stated above. gibi bi durum war ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 birazdan 2 bulanlarla dalga geçmeye çalışan arkadaşların mesajlarını tek tek dizicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Şimdi 2 miymiş dogru cevap? Bende 2 verdiydim cevabı yanıldım dıye hıc yorum yapmadıydım :D gercı dil ogrencısıyım ben normal bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cık 288 dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sonuç: ifade eksik ama aslında eksik değil bal gibi 2 çıkıyor işte parantez kullanamayanların uydurması sdf matematik profunun yüzüne böyle diyemedim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ifade eksik değil sanırsam. çarpma, bölme varsa ilk yapılacak işlem soldan olması lazım. mesela 48/2*12 normalde soldan sağa yapmaz mısın? misal wikiye de öle yazmışlar http://tr.wikipedia.org/wiki/İşlem_sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oyle olsa yaparim ama dagilma kurali da var parantezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tamam 1/2'yi dağıt parantezin içine? 48*6 yapar o da 288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 nomsaR said: PROBLEM? matematiği katletmişin abi sende. çarpma işlemini niye paydaya alıyosun? Yanında dursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yav said: birazdan 2 bulanlarla dalga geçmeye çalışan arkadaşların mesajlarını tek tek dizicem Ben hala pek ciddiye almıyorum 2 bulanları mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 İş başvurularında sorulsa bu soru amma kitlerler insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Spidee said: yav said: birazdan 2 bulanlarla dalga geçmeye çalışan arkadaşların mesajlarını tek tek dizicem Ben hala pek ciddiye almıyorum 2 bulanları mesela. ben de soruyu ciddiye almıyorum valla dfas bariz eksik veya kasti yapılmış. bir kere kesirli yazmakla bölme işareti koyarak işlem yazmak arasında bir kural veya fark var mı??? ./. -> bunu kaldırıp _ koydun mu iş dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oğlum ben de 2 buldum lan.aptal mıyım, alkolden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 slm evet ojeli tırnak evet endüstri mühendisi evet bence hala 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar