Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 buldum mühendisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 buldum iktisat mezunuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110407104558AAnHvCy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sipeyskeyk said: 2 buldum iktisat mezunuyum iktisat mezunu için doğru sayabiliriz kikikikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Anybody who thinks that it is 2 seriously needs to repeat elementary school. The amount of retards on this is truly mind boggling to me. If the equation were 48÷(2(9+3)), then it would be 2 since then the (9+3) would be in the denominator. But that is not the equation. The equation is 48÷2(9+3) and as it is written, the answer is 288. hahhhaahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 buldum, endüstri mühendislinde 3. sınıfta okuyorum, şifresiz öss'de 60da 60 yaptım, 3 yıldır matematik özel dersi veriyorum. Su an yıkıldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Güncel Başlıklar'da gördüm, geldim.. üşenmedim okudum.. söylemek zorundayım ki, şaka olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şu soruyu 2 bulan okumasın üniversite pls. boşuna yer işgal ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu arada, bu sorua 2 cevabını verecek bölümler biliyorum.. bkz endüstri.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 önce çarpma işlemi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 önce eller yıkanır, dua edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şunu soyleyeyim ki bu soru o kadar cok yerde sorulmuşki, zaten şaşırtmalı bir soru ve 2 bulmak cok normal zaten casio Fx-82MS kullanıyorum o da cevap olarak 2 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 iki iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 eftelyarex said: şunu soyleyeyim ki bu soru o kadar cok yerde sorulmuşki, zaten şaşırtmalı bir soru ve 2 bulmak cok normal zaten casio Fx-82MS kullanıyorum o da cevap olarak 2 veriyor yanlış yazıyorsundur, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 eftelyarex said: şunu soyleyeyim ki bu soru o kadar cok yerde sorulmuşki, zaten şaşırtmalı bir soru ve 2 bulmak cok normal zaten casio Fx-82MS kullanıyorum o da cevap olarak 2 veriyor abi yanlış yazmışsın bende de o var, 288 çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tokat gibi geldi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ben de 2 buldum ama hukuk okuyorum. Mühendisler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bunu (48÷2)(9+3) diye yazmamak bence ayıp kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bunu 2 bulan ve muhendislik okuyan varsa, cidden ciksin biraksin ya. Ozellikle ucak muhendisligi okuyorsa insan hayatiyla oynamasin ya. Endustricilerin bilmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 beyler abaküsümle denedim 2 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bişey dicem de elindeki problemi çözerken soldan sağa, sağdan sola farklı çözülebilen hale getiriyorsan senin mallığın olmuyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sagdan soldan yapinca farkli cikmiyor abi. 48 / 2 * 12 iste sagdan da yapsan soldan da yapsan 288 eder. 48/(2 * 12) ile karistiriosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Sağdan yapınca nasıl 288 çıkardın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 288 buldum, Tercumanlik okuyordum simdiyse gunlerimi bir gun atom fizikcisi olarak hayal ederek geciriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar