TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 artık daha tatsız abi, resmen barcelona vs galatasaray maçı izliyoruz. gs kaç yiyecek diye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sandalye said: mep said: Napolyonn said: doğu perinçek nam ı diğer apo nun kankası ve generaller aynı saftalar demek? vurdu gol oldu. gogo Dilimde tüy kalmadı. Sabırla tekrardan açıklamaya çalışıcam ve bu apo konusunda başka mesaj atmayacağım. O dönemin Gazeteciler Cemiyeti başkanının yaptığı açıklamaya göre 22 gazeteci Apoyla görüştü. M. Ali Birand, Hasan Cemal, Doğu Perinçek gibi o dönemin kalburüstü gazetecileri röportaj yapmak amacıyla gitti ve görüştü. Doğu Perinçekte röportajını yaptı bunun yanında Apo'ya özetle "Bu şekilde ancak emperyalizmin kucağına oturursun, eğer bir ideolojiyi savunuyorsan adam gibi siyaset yap" dedi. Bu fotoğrafların bir kısmını doğu perinçek kendisi röportajla birlikte yayımladı. (Bu röportajı kitap olarakta bastılar, okuyabilrsin ne konuşmuşlar) Apo yakalanıp türkiyeye getirildiği zaman hani şu hüngür hüngür ağlayıp "bana fırsat verin pkkyı dağdan indireyim yeterki beni asmayın" dediği dönem. Apo'ya Perinçekle görüşmesi sorulduğu zaman özet olarak " Bizi dağdan indirmeye çalıştı" türü şeyler söyledi. Bu görüşme kullanılarak Perinçek'e defalarca karamala kampanyaları, tertipler düzenlendi.(Pkknın gizli lideri olduğuna dair belge, sonradan imzanın patates baskısı olduğu ortaya çıkmıştı hani.) Neyseki DGM tarafından aklandı. Son olarak PKKya şehit veren ilk parti İşçi Partisidir. PKK çıktığı ilk zamanlarda İşçi Partisinin Doğudaki 7 tane il başkanını öldürdü. Hepsinin ismini bulamadım şimdi :ADİL TURAN, ZEKİ ÖN, HASAN ERKILIÇ, MEHMET ONGAN VE İNAN ÖZDEMİR O dönemin Aydınlık'ı http://www.doguperincek.info/Parti_Tarihi_Sergisi/Apocu_katiller/27_A%C4%9Fustos_1979_ayd%C4%B1nl%C4%B1k.jpg http://www.doguperincek.info/Parti_Tarihi_Sergisi/Apocu_katiller/20_A%C4%9Fustos_1979_Ayd%C4%B1nl%C4%B1k.jpg Buda bugün okuduğum bir yazıydı onuda paylaşmak istedim. http://blog.milliyet.com.tr/PKK_ile_gorusmek_/Blog/?BlogNo=298851 Başka söylenecek şeyler elbet vardır ama şuan aklıma gelenler bunlar. Bu konu hakkında burada konuşmayalım artık. Eğer yazdıklarımdan ikna olmadıysanız tamam haklısınız apoyla halay çeken perinçek, dönek perinçek, hain perinçek. Oy vermezsiniz olur biter. Şimdi lütfen asıl konumuza dönelim. ben orada ironi yapmaya çalışmıştım, becerememişim. neyseh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Şimdi biz diyoruz ya akp karşıtı herkes bütün solcular 4000 partiye bölündü oylar bölünüyor falan diye. Bazen düşünüyorum acaba bunu ciddi ciddi politikacılar akıl edemıyor mu. Cumhuriyetci gucbirligi partisi kesinlikle kofti luzumsuz gereksiz harbiden olmasa da olur bir partidir ve partiye verilecek 1 oy bile luzumsuzdur. Sımdı sunu bıldıgımıze gore neden bütün hepsi chpde birleşmiyor neden illa hem akpye karsı olup hem ekmegıne bal suruyolar birisi izah edebilir mi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bi ulusalcı parti neyimize yetmiyor ikincisine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 huun said: goldbären said: ulan iyi güzel de elli senedir sağ iktidarlar var, sanki 2002ye kadar kemalizm iktidardaydı kemalist olmak için solcu olma şartı sene kaçta geldi? he abi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Ardeth said: bi ulusalcı parti neyimize yetmiyor ikincisine gerek yok ikincisi koltuk bile alamıcak ve secimlerde giden oyu tamamen boşa atılmış oydan gram farkı olmıcaksa ; ya parti zaten olmasın luzumsuz ne söz hakkı var ne aldıgı oyları degerlendırebılecegı bır kürsü, ya da o oyları ısteyenler chpye aktarır ve akpye karsılarsa madem chp ile karsı gelirler boylece söz hakları olur kürsü olur. Yok baska parti yok chp kötü falan demek harbiden siyasetten gram anlamamak demektir başka parti sana bişi veremiyor ki chp veremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sandalye said: İnsanların siyasi arenadaki yetkinliklerini meslekleri değil ideolojileri, zekası, muhakeme yeteneği, bilgi birikimi, cesareti ve Atatürkü anlayabilmiş olmalarından geçer diye düşünüyorum. katılmıyorum politika başka şey ideoloji başka şey. ideolojileri yüzünden belki hatalı kararlar bile verebilirler bu insanlardan bağzıları. açıkçası eski paşaları, askerleri vs mecliste falan görmek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mithat said: Şimdi biz diyoruz ya akp karşıtı herkes bütün solcular 4000 partiye bölündü oylar bölünüyor falan diye. Bazen düşünüyorum acaba bunu ciddi ciddi politikacılar akıl edemıyor mu. Cumhuriyetci gucbirligi partisi kesinlikle kofti luzumsuz gereksiz harbiden olmasa da olur bir partidir ve partiye verilecek 1 oy bile luzumsuzdur. Sımdı sunu bıldıgımıze gore neden bütün hepsi chpde birleşmiyor neden illa hem akpye karsı olup hem ekmegıne bal suruyolar birisi izah edebilir mi bana . İşte bu zihniyete hastayım. İlk önce cumhuriyet güçbirliği parti değil, 51 STKnın bir araya gelerek oluşturduğu bir platform ve seçimlere bağımsız adaylarla giriyor yani baraj sıkıntısı yok. Şimdi sana izah etmeye çalışıcam. ADD seçimlerde AKPye karşı bir güçbirliği kurulması için çağrı yaptı. Hemen etrafında toplantı STKlar. Ama CHPden ses çıkmadı. Sonra bu Güçbirliği kuruldu ve CHP ile görüşüldü hatta kapısını aşındırdı ADD filan. CHP çatısı altında seçime girmek istediklerini belirtti. Ama CHP buna yanaşmadı kabul etmedi. Napsın bu insanlar şimdi, olsun biz genede CHPden aday olcaz mı desinler? Ki zaten şuanki CHPnin AKPden tek ama tek farkı Dine bakış açısı. CHP iktidar olsa ancak dini baskılar kalkar üzerimizden başkada birşey yapamaz. Meclis'e 50 tane el kaldırmaktan başka bir iş beceremeyen CHPli gireceğine 1 tane Ceyhan Mumcu girmesini tercih ederim. Ayrıca insanların düşüncelerini sağa veya sola indirgemekten vazgeç. Öyle birşey yok sağ-sol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 goldbären said: huun said: goldbären said: ulan iyi güzel de elli senedir sağ iktidarlar var, sanki 2002ye kadar kemalizm iktidardaydı kemalist olmak için solcu olma şartı sene kaçta geldi? he abi hekemalistler solcu muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şu anki chp iyi yolda tam güvenebilsem bende oy vericem cehepe ye kk için ama seçimden sonra yine partinin şahinleri devreye girip halktan kopuk işler yapıcaklar diye tırsıyorum. cumhuriyet güçbirliği zaten saçma sapan bişey seçimden sonra %1 bile alamayınca dağılır giderler. şu anki ulusalcı diye takılan tiplerin arkasında eski gomünüsler yatıyo seçimle gelemeyince darbeyle gelmeye çalıştılar yemedi şimdide gene bi yandan kastırıyolar ama halk uyanıkta oy kaptırmıyo bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir ulusalcılar bir liberaller, kendilerinin arkasında halk desteği var sanıyorlar ya ona çok şaşırıyorum bunlara kim gaz veriyor diye, memlekette 4 siyasi görüş var onlardan birine takılın yoksa 0,1 ile idare edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Spoiler sandalye said: Mithat said: Şimdi biz diyoruz ya akp karşıtı herkes bütün solcular 4000 partiye bölündü oylar bölünüyor falan diye. Bazen düşünüyorum acaba bunu ciddi ciddi politikacılar akıl edemıyor mu. Cumhuriyetci gucbirligi partisi kesinlikle kofti luzumsuz gereksiz harbiden olmasa da olur bir partidir ve partiye verilecek 1 oy bile luzumsuzdur. Sımdı sunu bıldıgımıze gore neden bütün hepsi chpde birleşmiyor neden illa hem akpye karsı olup hem ekmegıne bal suruyolar birisi izah edebilir mi bana . İşte bu zihniyete hastayım. İlk önce cumhuriyet güçbirliği parti değil, 51 STKnın bir araya gelerek oluşturduğu bir platform ve seçimlere bağımsız adaylarla giriyor yani baraj sıkıntısı yok. Şimdi sana izah etmeye çalışıcam. ADD seçimlerde AKPye karşı bir güçbirliği kurulması için çağrı yaptı. Hemen etrafında toplantı STKlar. Ama CHPden ses çıkmadı. Sonra bu Güçbirliği kuruldu ve CHP ile görüşüldü hatta kapısını aşındırdı ADD filan. CHP çatısı altında seçime girmek istediklerini belirtti. Ama CHP buna yanaşmadı kabul etmedi. Napsın bu insanlar şimdi, olsun biz genede CHPden aday olcaz mı desinler? Ki zaten şuanki CHPnin AKPden tek ama tek farkı Dine bakış açısı. CHP iktidar olsa ancak dini baskılar kalkar üzerimizden başkada birşey yapamaz. Meclis'e 50 tane el kaldırmaktan başka bir iş beceremeyen CHPli gireceğine 1 tane Ceyhan Mumcu girmesini tercih ederim. Ayrıca insanların düşüncelerini sağa veya sola indirgemekten vazgeç. Öyle birşey yok sağ-sol diye. Dimi birtek ceyhan mumcu varolan bütün isteklerimizi yerine getirebilir bence de. Bir daha tekrarlamak gerekirse ki zaten gerek yok chp ye vermek ıstemeyenlere degıl benım cagrım bu da belli chpye verip akp karşıtı olabilecekken inadına chpden de nefret eden hem akp hem chp karşıtı tkp gibi luzumsuz gereksız ve zavallı partilerden bahsedıyorum. Dıyorum ki bu sekılde *kafanızın* dikine giderseniz daha cooooook akp iktidarda olur. Kemal kılıçdaroglu ekonomi kökenli adam ben asıl kürt sorunudur yabancı platformdur bunlarda başarılı olamayacagına ınanıyorum ama kesınlıkle ekonomimiz tarihe geçicektır en cabuk düzelme konusunda. Sımdı anlasılması gereken amacınız akp iktidardan düşsün ve sol tarafa yatkın bir parti istiyorsanız CHP dışında verdıgınız oyların tamamı boşa gidicektir. Boşa gidicektir derken dalga gecmek laf atmak kötülemek kışkırtmak amaçlı degil matematiksel olarak boşa giden bütün oylardan bahsedıyorum ben. Ceyhan Mumcu girdi mi? girsin tamam o zaman lafım yok ona ama girmeyen ve girilmesi icin ugrasılan butun adamların oyları chpye aksa faydalı olur bunu da goremıyorsanız seçim sistemi hakkında sıkıntınız var demektir. Dedıgım gıbı bagımsızdan girip kazanana lafım yok ama girip kaybeden herkes chpye verse en asagı 3-5 kişi daha girer chpden ve akpden biraz daha azalır sandalye sayısı . Bu kadar basit aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Doğu Perinçek faşistten daha faşist bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Abi neden CHP ve sol kelimelerini ayni cumle icinde kullaniyorsunuz. CHP sol parti falan degil. CHP ve AKP ayni goruse sahip halkin duygularini farkli sekilde somuren iki parti bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aynen akp sağ kesimi darbe rörö diyerek,chp sol kesimi irtica rörö diyerek oy alıyor.ama ikiside bir birine kaka diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Eh tabi abi ve bunu insanlar hala goremiyor. Solcu olup CHP ye oy verenlere yazik gercekten ulusalcilarin, fasistlerin, statukocularin vs. oy vermesi lazim CHP ye. Yemin ediyorum AKP CHP den daha demokratik bir parti. Kendi icinde degil ama insanlara karsi oyle, en azindan oyle gozukmeye calisiyorlar yani CHP de yapilan KK operasyonu CHP elitisttir gorusunu yikmak icin yapildi, o adamcagizi da kullaniyorlar yazik. Ha bu gorus degisti mi? Bence hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir parti 5 tane hizbullahçı çıktı diye rörörö yapıp genel af diyorsa o partide bir söylem sıkıntısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bu söylemler yine bana degildir ama yazdıklarımda chpye vermek ıstemıyorsanız degil akp karşıtı oldugu ıcın gucbırlıgıne verıyosanız dıye belirtmiştim Chp nasıl bir bağdat caddesi concon kız partisidir bunu net bir şekilde yaşlı hatunlarında bıle gorebılıyoruz chp kadın kolları mı ne orda. Ben sadece madem bu bagımsızlar sıf akp karşıtı diye veriliyor tamamen gereksiz ve saçma sıf akpnin karşı cıktıgı adamlar bir araya gelip bagımsız aday olmuşlar mantıksız bir hareket bu. Adamlar politikacı olur savundugu bir düşünce olur anlarım ama dedigim gibi 'ben hem chp hem akpden nefret ediyorum' verme o zaman onlara yok 'ben akpden nefret edıyorum' o zaman chpye ver. Bu kadar net bu şu son paragrafı okusanız ne dedıgım anlasılır akpden nefret etmekle akp ve chpden nefret arasında ki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sipeyskeyk said: Neyse ki sene 2011 de kemalizm demogojisi tutmuyor. Simdi yeni moda din uzerinden siyaset yapip halki utmek. Kemalistler yeterince ekmek yedi zaten, biraz da neo islamcilar yesin ben sikayetci degilim durumdan, hersey sirayla. çok doğru. bu ülkenin şu iki kutuptan kurtulması lazım artık, çok kutuplu bir siyasi platform oturtmalıyız. Napolyonn said: şu anki ulusalcı diye takılan tiplerin arkasında eski gomünüsler yatıyo seçimle gelemeyince darbeyle gelmeye çalıştılar yemedi şimdide gene bi yandan kastırıyolar ama halk uyanıkta oy kaptırmıyo bunlara. bu da çok yanlış işte. komünistlerle (pardon ya gomünüslerle) nasıl bağ kurabildin, şaşılası.. ülkenin yakın tarihine bakarsan, ulusalcılardan en çok rahatsız olan, en çok çekmiş olanlar arasındadır solcular. yanyana düşünmek bile saçma. bana kalırsa, bu ülkede sol olmaması büyük sorun. sol derken de CHP'den bahsetmiyorum, zira kendisi solu temsil etmiyor. sol olmadığı için, muhalefetimiz cılız ve yanlış argümanlar üzerine gelişiyor, çok sesli olamıyoruz. bu anlamda siyasi kültürümüz ağ bağlamış durumda maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Çok fazla kafası karışık insan var forumda bu başlık altında. Yaş ortalamasının çok düşük, 19-20 civarında olduğu buradan anlaşılıyor. -İçinde cumhuriyet geçen cümlelerden irite olan var...(Ne hakla, herşeyini cumhuriyete borçlusun her türlü entrikaya, hileye, hurdaya, haksızlığa, namussuzluğa rağmen bu cumhuriyetin ATATÜRK DEVRİMİ ile kazandıklarına borçlusun)... -Askerden nefret eden var(asker deyince aklınıza kimin geldiğine bağlı. Doğan Güreş, Hilmi Özkök, Kenan Evren, Yaşar Büyükanıt, İlker Başbuğ geliyorsa haklısın. Ama asker deyince benim aklıma Hüseyin Kıvrıkoğlu gelir, İsmail Hakkı Karadayı, İsmet İnönü gelir. MSUTAFA KEMAL ATATÜRK gelir. mehmetçik GELİR, O HANGİ KÜLTÜRDEN GELİRSE GELSİN ASKER OCAĞINDA TEK YÜREK OLABİLEN mehmetçik.Askerden nefret etmeye senin hakkın yok koçum. Sana anlatılan asker hikayeleri demek ki masal, gerçeklikle ilgisi yok. Ergenekon nedeniyle, Balyoz nedeniyle yatan askerlerin neredeyse tamamı bu ülkeye PKKlı hainlerle mücadelede sayısız hizmetler vermiş olan kişiler. Zaten bu nedenledir ki dışarıya çıkmaları lazım. Bu hukuk yolu ile olsa ne güzel olur ama bu sadece boş bir hayal. Çünkü 2011 Türkiye'sinde HUKUK YOK çocuğum. O zaman en azından içlerinden sembol birkaç kişinin meclise taşınmasından daha güzel bir yanıtı olabilir mi vatandaşın hukuk tanımazlara?)... -Doğu Perinçek'i hain Apo'nun kankası sanan var(Sandalye isimli üyenin oldukça detaylı ve yeterli açıklamasına rağmen. Bir adam düşünün. Bu adam en baştan beri Milli Demokratik Devrim'i savunmuş. Atatürk demiş. Türk bayrağı demiş. Atatürk Devrimleri uygulansın demiş. Türk Askeri başımızın tacıdır ama gidip Amerika'ya bekçilik yapmasın, Amerika'nın emrinde hareket etmesin demiş. Bizim hükümetimiz ve ana muhalefetimiz uyurken İsviçre'nin Sözde soykırımı kabul etmesi üzerine yanına KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve pek çok değerli vatanseveri alıp İsviçre'ye gitmiş ve İsviçre'de mahkeme başkanının suratına ERMENİ SOYKIRIMI KOCAMAN BİR YALANDIR demiş.)... -Kemalizm'in bu ülkeyi bu zamana kadar yönettiğini sanan var(oysa ki 10 Kasım 1938'den beri bu ülke Kemalizm ile sadece 27 Mayıs 1960'dan sonraki birkaç sene yönetildi. Bu ülke hep AMERİKANCI HÜKÜMETLER tarafından yönetildi, halen de AMERİKANCI, hem de bu zamana kadar gelmiş geçmiş EN AMERİKANCI HÜKÜMET ile yönetiliyor. Bu seçimlerde de büyük bir sürpriz olmazsa bu durum değişmeyecek).... -Güçbirliği CHP'nin oylarını bölüyor ayrıca ne gerek var, kimse seçilemeyecek nasıl olsa diyen var.(Avucunuzu yalayın, Güç Birliği çok uzun süredir yapılan araştırmaların sonucunda etkili bir grubu meclis içinde oluşturmak üzere en uygun adayları, en uygun şehirlerden ve yerlerden gösterdi. CHP'ye oy verecek adam asla Güçbirliğine oy vermez ama benim gibi CHP'nin artık ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ'ne sahip çıkmadığını düşünen kişilerin oy vereceği TEK YER GÜÇBİRLİĞİ'nin bağımsız adayıdır. Hiçbir partiyi beğenmediği için oy kullanmayan ya da boş oy atan ama buna karşın kendisini VATANSEVER, ATATÜRKÇÜ-KEMALİST olarak gören ve olan biten tüm herşeyden rahatsızlık olan kişilerin de oy verecekleri yer GÜÇBİRLİĞİ BAĞIMSIZ ADAYLARIDIR. GÜÇBİRLİĞİ SOL BİR OLUŞUM DEĞİLDİR. Sol ve sağ aurımı kesinlikle yoktur. Ukala ukala bilmeden ahkam kesen çok kişi var forumda. Önce bilin, bilgi sahibi olun, sonra fikir sahibi olun. Hiç mi UĞUR MUMCU okumadınız siz?) Sonuç olarak GÜÇ BİRLİĞİ'nin aday gösterdiği adına Ergenekon denen davanın tutuklularının hepsi de vatansever insanlardır. Hiç kimse onların haram lokma yediğini ispatlayamaz. Yoktur çünkü. Hiç kimse onların vatana ihanet ettiğini ispatlayamaz. Yoktur böyle bir şey. Hepsi de SABAHAT TUNCEL isimli PKK'lıdan daha fazla MİLLETVEKİLİ OLMAYI HAK EDEN İNSANLARDIR(geçen dönem, 2007 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge'den seçildi ve ceaevinden meclise girdi bu kadın. Birkaç hafta önce güneydoğuda komseri tokatlayan kadın çocuğum, belki öyle dersem anlarsın,hatırlarsın.)... Son söz: Aklınızı biraz memleket meselelerine verin. Hayatınız geyikle geçmesin. Birazcık vatanınızı sevin. Memleket meselelerine kafa yorun. Bakın, elin badem bıyıklıları sizlerin hayatınızı yönlendireceğiniz üniversite sınavlarında bile hile yapıyor. Daha ötesi var mı? Adamların bu hilesi şimdi ortaya çıkıyor. Benim iddiam bunu 20-25 senedir yaptıkları yönünde(nasıl olsa bir gün ortaya çıkar)...Onun için ATATÜRK'Ü, ASKERİ, CUMHURİYETTEN YANA OLANLARI eleştireceğinize, aklınız sıra bok atacağınıza sorumlu insanlar olun. Ailenize ve milletinize layık adamlar, kadınlar olma uğraşında olun... Şimdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu güçbirliği adayları meclise girdiğinde sanki her oylamada chp ile birlikte hareket etmeyecek mi? nedir bu chp'ye oy verecek olan zaten bu adaylara vermez; ama benim chp'ye inancım kalmadı ayakları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 -İçinde cumhuriyet geçen cümlelerden irite olan var...(Ne hakla, herşeyini cumhuriyete borçlusun her türlü entrikaya, hileye, hurdaya, haksızlığa, namussuzluğa rağmen bu cumhuriyetin ATATÜRK DEVRİMİ ile kazandıklarına borçlusun)... Oncelikle no more demogoji lutfen. Senin ilk haliyle hatirladigin bu degerler malesef bazi insanlar tarafindan yillarca halki utmek icin kullanildi. Ayrica Cumhuriyet deyince irite olan yok ama ben sahsen anayasada TURKIYE CUMHURIYETINDE YASAYAN HERKES TURKTUR yazmasindan irite oluyorum, bu da benim hain oldugumu gostermez. Ataturk'un caga ayak uydurmakla ilgili olan sozlerini bilirsin, ben tekrar etmeyeyim. Orumcek kafalilar sadece seriatcilar degil iste malesef, sizin gibiler de... -Askerden nefret eden var(asker deyince aklınıza kimin geldiğine bağlı. Doğan Güreş, Hilmi Özkök, Kenan Evren, Yaşar Büyükanıt, İlker Başbuğ geliyorsa haklısın. Ama asker deyince benim aklıma Hüseyin Kıvrıkoğlu gelir, İsmail Hakkı Karadayı, İsmet İnönü gelir. MSUTAFA KEMAL ATATÜRK gelir. mehmetçik GELİR, O HANGİ KÜLTÜRDEN GELİRSE GELSİN ASKER OCAĞINDA TEK YÜREK OLABİLEN mehmetçik.Askerden nefret etmeye senin hakkın yok koçum. Sana anlatılan asker hikayeleri demek ki masal, gerçeklikle ilgisi yok. Ergenekon nedeniyle, Balyoz nedeniyle yatan askerlerin neredeyse tamamı bu ülkeye PKKlı hainlerle mücadelede sayısız hizmetler vermiş olan kişiler. Zaten bu nedenledir ki dışarıya çıkmaları lazım. Bu hukuk yolu ile olsa ne güzel olur ama bu sadece boş bir hayal. Çünkü 2011 Türkiye'sinde HUKUK YOK çocuğum. O zaman en azından içlerinden sembol birkaç kişinin meclise taşınmasından daha güzel bir yanıtı olabilir mi vatandaşın hukuk tanımazlara?)... Ordunun icinde namuslu, serefli, vatansever insanlar elbette ki vardir. Kimse koskoca orduya bok atmiyor. Ama Dogu'da yapilan sapikca seyleri de kimse paspasin altina atamiyor artik. Psikopat subaylarin halka yaptigi iskenceleri, JITEM gibi assasin tarzi yapilanmaya sahip orgutlerin icra ettigi faili mechul cinayetleri, halka baski kurmak icin yapilan turlu turlu insanlik disi muameleyi, ''bitirilmeyen'' savasi... Bunlari da goruyoruz. Isiniz gucunuz demogoji, bir bok bildiginiz yok. Hala AMA KURTULUS SAVASI BABAN KIMDI BILEMEZDIN LULULU diye geziyorsunuz. Kurtulus savasinin uzerinden neredeyse bir asir gecti ve ordu nun kredisi artik tukendi. Bu kadar yildir biz gotunuzu kurtardik edebiyati ile at kosturdular bu ulkede... Artik yeter. -Güçbirliği CHP'nin oylarını bölüyor ayrıca ne gerek var, kimse seçilemeyecek nasıl olsa diyen var.(Avucunuzu yalayın, Güç Birliği çok uzun süredir yapılan araştırmaların sonucunda etkili bir grubu meclis içinde oluşturmak üzere en uygun adayları, en uygun şehirlerden ve yerlerden gösterdi. CHP'ye oy verecek adam asla Güçbirliğine oy vermez ama benim gibi CHP'nin artık ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ'ne sahip çıkmadığını düşünen kişilerin oy vereceği TEK YER GÜÇBİRLİĞİ'nin bağımsız adayıdır. Hiçbir partiyi beğenmediği için oy kullanmayan ya da boş oy atan ama buna karşın kendisini VATANSEVER, ATATÜRKÇÜ-KEMALİST olarak gören ve olan biten tüm herşeyden rahatsızlık olan kişilerin de oy verecekleri yer GÜÇBİRLİĞİ BAĞIMSIZ ADAYLARIDIR. GÜÇBİRLİĞİ SOL BİR OLUŞUM DEĞİLDİR. Sol ve sağ aurımı kesinlikle yoktur. Ukala ukala bilmeden ahkam kesen çok kişi var forumda. Önce bilin, bilgi sahibi olun, sonra fikir sahibi olun. Hiç mi UĞUR MUMCU okumadınız siz?) Guc birligi sol bir olusum degildir, CHP de sol bir olusum degildir. Ikisi de ulusalci tayfanin elindedir, gerci CHP den son yapilan tasfiye ile belki biraz yakasini kurtarir gibi duruyor su ulusalcilardan.. Sizin su adaylar var ya, oyle umdugunuz gibi mecliste etkili bir grup degil ancak trollemek icin yeterli bir grubu olusturabilir, fazla umitlenmeyin bence. Sonuç olarak GÜÇ BİRLİĞİ'nin aday gösterdiği adına Ergenekon denen davanın tutuklularının hepsi de vatansever insanlardır. Hiç kimse onların haram lokma yediğini ispatlayamaz. Yoktur çünkü. Hiç kimse onların vatana ihanet ettiğini ispatlayamaz. Yoktur böyle bir şey. Hepsi de SABAHAT TUNCEL isimli PKK'lıdan daha fazla MİLLETVEKİLİ OLMAYI HAK EDEN İNSANLARDIR(geçen dönem, 2007 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge'den seçildi ve ceaevinden meclise girdi bu kadın. Birkaç hafta önce güneydoğuda komseri tokatlayan kadın çocuğum, belki öyle dersem anlarsın,hatırlarsın.)... Evet, ergenekondan tutuklanan herkes vatanseverdir degil mi. Yok bu ulkede derin devlet, yok bu ulkede faii mechul, olum timleri de hic olmadi zaten, ''tehlikeli yazarlar'' da fislenmedi ordu tarafindan, darbe planlari hic yapilmadi, sirf secimle gelmis ikditarlari yok etmek icin Amerika'dan gelen emirle ulke karistirilmadi. Hic olmadi bunlar, ergenekon koca bir yalan. Neyse ki halk artik bunlari yutmuyor pek, herkesin ipligi pazara cikti. Ha yanlis anlasilmasin, ben AKP secmeni degilim. Basbakani da gunahim kadar sevmem. Ama sizin gibilerden daha cok tiksiniyorum, onlarin 10 yildir yapabildigini senin kafana sahip kesim onlarca yildir yapiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 @sipeys: İrite olan birisi var ki onu öyle yazdım güzel çocuk. Forumun tamamını okursan onu kime yazdığım ortaya çıkar. Yavrum seni nerede böyle doldurdular? Anayasa'da Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür yazar. Türkiye cumhuriyetinde yaşayan herkes Türk'tür yazmaz. Önce öğren. Buradaki Türk'te ırk adı değildir. Bunları eminim yüzlerce kez gördün,duydun,okudun ama ALGIDA SEÇİCİLİK diye Pavlov boşuna o kadar araştırma yapmamış. 1500lü yıllardaki Portekizli-İspanyollar denizcilerin haritalarında bile Anadolu'nun üzerinde TURCHIA yazardı şeker çocuğum, sevgi kelebeğim. Onlara da Ergenekon pardon Anayasamı dayattı TÜRK YURDU anlamına gelen TURCHIA'yı haritalarına yazmayı? Bu ülkede şu an Kürt, Laz, Çerkez, Zaza, Gürcü ve dahi kim varsa biz şuyuz,biz buyuz dediğinde kimse bunlara bir şey diyor mu? PKK meclise giriyor çocuğum sen daha bana ne anlatıyorsun, ne anayasası, ne Türklüğü? Bugün bu ülkede aksine Türk'üm diyen insanlara karşı FAŞİZM uygulanıyor. Sen doğuda-güneydoğuda bulundun mu? PKK'nın Eruh katliamında beşikteki bebeğe saydırdığı kurşunları biliyor musun? Nereden bileceksin, yaşın yetmez ama şundan anlarsın. Gogıl'la oku Eruh katliamını. Bizim memleketimizde solcular, liboş entellektüeller adam olmadıkları için unttular, unutturdular. Bu PKKlı şerefsizler kendi insanlarını öldürerek çıktılar yola. Askerin orada yaptığı baskıya falan direnmediler. Bir bok yediren asker olayı dallandı budaklandı, asker doğuda-g.doğuda insanlara kötü davranıyora geldi. Sen hiç şöyle bir şey yaşadınmı çiçek çocuğu? Sabah tarlasından geçtiğin adam sana ayran ikram ediyor,soğanını ekmeğini paylaşıyor. Akşam çatışma oluyor ve bir bakıyorsun sana sabah ayran-soğan ikram eden adam da teröristleri.n arasında. Böyle klavye başında CHP şöyle, Ergenekondan yatanlar suçlu, Anayasada Türk diyorlar beni rahatsız ediyor yazmak kolay. Senin gibi çok sosyalist-komünist-anarşist-ve bilimum ideoloji sahibi gördüm. Yanında silah arkadaşı alnının ortasından vurulup düştüğü zaman o sosyalist-komünist-anarşist-ve daha neler Rambo'dan daha Rambo olur gözüm. Özgürlük, tamam, elbette ama yaşadığı topluma saygı duyarak, ayaklar yere basarak. Adına Ergenekon denen davada suçlananların büyük çoğunluğunun suçsuz olduğunu bir tek ben değil brçokları söylüyor, ben de inanıyorum. Heee, araya atılan bir kaç malum Susurluk sanığı var. Onlar da zaten senin gibi balıklar için, bakın bu adamlar suçlu demek ki diğerleri de suçlu diye düşünmeniz için. Bu ülkede derin devlet tabi var. Hükümet samimi ise Susurluk'un üzerine gitsin. İlle de derin devlet arıyorlarsa Kanlı 1 Mayıs Olayları'nın üzerine gitsin. Darbeye karşı ise 12 Eylül 1980 darbesini yapan Kenan Evren hayatta. Onun üzerine gitsin. Bütün kuvvet komutanları içerideyken neden Hilmi Özkök, Yaşar Büyükanıt içeride değil? Böyle mantıksız şey olur mu? İşin özü Ergenekon denen davada incelediğin aman hayatı boyunca bir arada aynı odada bulunmaları imkansız kişiler örgüt kurmakla suçlanıyor. Ben okuduğum için biliyorum, bunların bir kısmı diğerleri ile ilgili zamanında suçlamalarda bulunan insanlar. Neyse, bu mevzu daha uzar. Demagoji mi? Demagojinin kralını sana bunları böyle öğretenler yapmış gözüm. Ne demagojisi? Oku gözüm, oku. Heee, bir şey daha. Halkın bunları yutmadığını falan yazmışsın ya, hangi dünyada yaşıyorsun sen yahu? Sen hangi halktan bahsediyorsun? Salya sümük ağlayarak verdiği vaazları kendilerinden geçerek izleyen senin halkın değil mi? O geri zekalı ağlak herifin video cdlerini evlerinde toplanıp izleyen kim? Bu halk değil mi? Ahırdaki eşşeği ile ilk cinsel deneyimini yaşayan, torununa tecavüz eden, başka bir adamla el ele görüldü diye kız kardeşini vuran senin halkın değil mi?1 otel dolusu insanı cayır cayır yakan senin halkın değil mi? Yolsuzluğu ayyuka çıkmış adamlara gidip yine yeniden oy veren senin halkın değil mi? Heeee, zaten bu halk bunun için hazırlandı Atatürk sonrası iktidarlar tarafından. Cahil kalsın istendi. Aptal olsun istendi. Böyle daha kolay çünkü elinden oyunu almak. Okuyanlarının da işte senin gibi amaçsız, mantıksız, neyi-nerede-nasıl sorgulayacağını bilmeyen gençler olması planlandı. Başardı da adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bir şey eksik kalmış. Yazmadan edemedim. Hani yazmışsın ya sizin gibilerden daha çok tiksindim diye. -Bizim gibiler bu ülkenin tarikat-cemaat-tekke-zaviye toplumu olmasına sebep oldu, değil mi? -Bizim gibiler bu ülkeyi bölünme noktasına getirdi, değil mi? -Bizim gibiler bu ülkenin kaynaklarını yandaşlarımıza hortumlattık, sonra da yabancılara sattı, değil mi? -Bizim gibiler üniversite sınavlarında hile yaptı, milyonlarca gencin kaderi ile oynadı, değil mi? -Bizim gibiler kadını türbanın içine hapsetti ve işine geldiği gibi meze yapıyor her türlü günlük-politik ihtiyacına göre, değil mi? -Bu ülke de insanların bu kadar cahil kalmasının sebebi de bizim gibiler, değil mi? -500 milyar Dolar dış borcu biz yaptık, değil mi? Bu listeyi daha çok uzatırım ama çok fazla anlamı olmadığının da farkındayım. Sen çünkü farklı bir şey olmuşsun. Nerelisin sen çocuk? Yazdıkların aslında biraz ele veriyor seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar