Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette tanıştı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaidral said:

serbest birakmak da neyin nesi?

das ist törkiy.Hadım yasası hemen yürürlüge girmeli.Hatta ve hatta osmanlı zamanındaki kim neresi ile suç unsuru taşıyan bi olay yapıyorsa o bölüm kesilmeli.Idamda geri gelmeli aslında ama işte getirmiyorlar.
Mesaj tarihi:
15 yaşında bir kızın bir erkekle buluşmak için şehir değiştirmesi sorun değil de 11 günde 60 kişiye pazarlanması mı kafaya takıldı? Haber baştan aşağı facepalmlık bir durum..
Mesaj tarihi:
Tutuklu yargılama, suçun ağırlığına göre yapılmaz, yapılmamalı. %50'lere yakın tutuklu yargılamaların sonunda beraat oranı var.

Bu nedenle, mahkemenin tutuksuz yargılama kararı yanlış olmayabilir.

Ha, beraat etmeliler mi? Tabii ki, hayır.
Mesaj tarihi:
Kıza direk inanmayın bence. Olayın soruşturulmadan heriflerin serbest bırakılması saçma bir şey evet ama aynı şekilde soruşturmadan vay bezevenkler diye çıkışmamak lazım.
Mesaj tarihi:
abi öle olaylar ki bunlar fox tv'nin "büyücü kız ve arkadaşları" dizileri seviyesinde bi mantık içeriyor.

olay tamamen uydurmaca deseler "abi belli zaten. bu kadar eğreti bir olay yaşanmış olamazdı" falan derim.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

tecavüzcü tutuksuz
muhalif tutuklu

Aynen böyle. Ama çoğu zaman tutuklama kuralmışçasına davranılması hatalı olduğu için çözüm, "e o zaman herkesi tutuklayalım" olmamalı.

Tutuklamanın çoğu zaman dikkate alınmayan kuralları vardır. Günün birinde bunlara uyulacağı hayali de içimizde bir yerlerde durmaktadır.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

15 yaşında bir kızın bir erkekle buluşmak için şehir değiştirmesi sorun değil de 11 günde 60 kişiye pazarlanması mı kafaya takıldı? Haber baştan aşağı facepalmlık bir durum..
15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip?
15 yaşında kızların şehir dışından erkek arkadaşı olamaz mı diyorsun? Her şehir dışına çıkan 15 yaşında kızı kapatıp satalım o zaman.

Ben hareme gidiyorum av kovalamaya, biri esenler'e koşsun.
Mesaj tarihi:
said:
15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip?

internetten tanıştığı birisi ile buluşmak için gidiyorsa bayağı bi garip o da.. hatta ülke değiştirmişse bunun için 15yaşındaki kız hepten garip.
Mesaj tarihi:
Holy said:

|Joker| said:

15 yaşında kızların şehir dışından erkek arkadaşı olamaz mı diyorsun? Her şehir dışına çıkan 15 yaşında kızı kapatıp satalım o zaman.

Ben hareme gidiyorum av kovalamaya, biri esenler'e koşsun.

garantiye almakla ilgili bir durum bu iti kopuğu var görüldüğü üzere.
  • Yeni Oluştur...