fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 BURSA'ya gitti. http://www.ntvmsnbc.com/id/25200420/
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Her şeyim hıyar diyene, tuzu kapıp koşmak.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 helal olsun sana pascal nouma pascal nouma ooo ooooo
saturn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 garip garip öylece kaldım 1 dakikalığına
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi 10 gunde 60 kişi... nası bi yer lan bursa 10 gunde 60 tane pedofili tecavuzcu buluolarda bide paralarını alıp kızı satıyolar. ofofof
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tr'nin herhangi bi yerinde yakın performansı gözlemlersin bence. benim halkımıza güvenim tam
liseli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 zaidral said: serbest birakmak da neyin nesi? das ist törkiy.Hadım yasası hemen yürürlüge girmeli.Hatta ve hatta osmanlı zamanındaki kim neresi ile suç unsuru taşıyan bi olay yapıyorsa o bölüm kesilmeli.Idamda geri gelmeli aslında ama işte getirmiyorlar.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 geriye bi tek jönün gelip helalimsin diyip sırtlanıp götürmesi kalmış.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 LAN OHA nası serbest bırakmıslar lan????
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 15 yaşında bir kızın bir erkekle buluşmak için şehir değiştirmesi sorun değil de 11 günde 60 kişiye pazarlanması mı kafaya takıldı? Haber baştan aşağı facepalmlık bir durum..
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Tutuklu yargılama, suçun ağırlığına göre yapılmaz, yapılmamalı. %50'lere yakın tutuklu yargılamaların sonunda beraat oranı var. Bu nedenle, mahkemenin tutuksuz yargılama kararı yanlış olmayabilir. Ha, beraat etmeliler mi? Tabii ki, hayır.
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu vicdansız köpekleri idam etmeyip napıcaksın..
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kıza direk inanmayın bence. Olayın soruşturulmadan heriflerin serbest bırakılması saçma bir şey evet ama aynı şekilde soruşturmadan vay bezevenkler diye çıkışmamak lazım.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi öle olaylar ki bunlar fox tv'nin "büyücü kız ve arkadaşları" dizileri seviyesinde bi mantık içeriyor. olay tamamen uydurmaca deseler "abi belli zaten. bu kadar eğreti bir olay yaşanmış olamazdı" falan derim.
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 goldbären said: tecavüzcü tutuksuz muhalif tutuklu Aynen böyle. Ama çoğu zaman tutuklama kuralmışçasına davranılması hatalı olduğu için çözüm, "e o zaman herkesi tutuklayalım" olmamalı. Tutuklamanın çoğu zaman dikkate alınmayan kuralları vardır. Günün birinde bunlara uyulacağı hayali de içimizde bir yerlerde durmaktadır.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 |Joker| said: 15 yaşında bir kızın bir erkekle buluşmak için şehir değiştirmesi sorun değil de 11 günde 60 kişiye pazarlanması mı kafaya takıldı? Haber baştan aşağı facepalmlık bir durum..15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip? 15 yaşında kızların şehir dışından erkek arkadaşı olamaz mı diyorsun? Her şehir dışına çıkan 15 yaşında kızı kapatıp satalım o zaman. Ben hareme gidiyorum av kovalamaya, biri esenler'e koşsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: 15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip? internetten tanıştığı birisi ile buluşmak için gidiyorsa bayağı bi garip o da.. hatta ülke değiştirmişse bunun için 15yaşındaki kız hepten garip.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Holy said: |Joker| said: 15 yaşında bir kızın bir erkekle buluşmak için şehir değiştirmesi sorun değil de 11 günde 60 kişiye pazarlanması mı kafaya takıldı? Haber baştan aşağı facepalmlık bir durum..15 yaşında kızlar ülke bile değiştiriyorlar bir erkekle buluşmak için, bunun nesi garip? 15 yaşında kızların şehir dışından erkek arkadaşı olamaz mı diyorsun? Her şehir dışına çıkan 15 yaşında kızı kapatıp satalım o zaman. Ben hareme gidiyorum av kovalamaya, biri esenler'e koşsun. garantiye almakla ilgili bir durum bu iti kopuğu var görüldüğü üzere.
Öne çıkan mesajlar