Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe

xxbar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Nasıl Galatasaraylı olduğumu vs hatırlamam,çok eskidir ve hep fener düşmanlığı ile büyümüşümdür,bu nefret tohumlarının aşılması'nın gerektiğini düşünüyorum.İlginç olan ise, poker face Aykut kocamanı da pek sevmezdim ama gerçekten düzgün adammışbu sezon Fener ile iyi anlaştık.Tabi bu sezon Fener ile rekabet edemedik ve aramızda husumet bu yüzden doğmamış da olabilir,bunu fırsata çevirip nefreti giderme zamanıdır diye düşünüyorum.Bizler etnik kültürlerin oluşturduğu karşıt takımlar değiliz,ablanız fb'li iken kardeşiniz gs'li yani.Aynıyız arkadaşlar aynı.Tek farkımız bizim Uefa kupamızın olması:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Aziz Yıldırım ile Adnan Polat arasındaki ilişkinin henüz taraftarlar düzeyinde o denli gelişmediğini düşünüyorum.Burda hepimize rol düşüyor.Biraz ciddiyet.Fener yünan ile oynarken yünanı tutmanın anlamı nedir arkadaş,kafaları değiştirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

gs olmasa fb, fb olmasa gs olmazdı. umarım gs 2 3 sene içinde kendine gelirse yine kafaya oynamaya başlar cunku bole bursayla ts la, bjk la falan şamp. için kapışınca zevkli olmuyo hiç. ne atışıcak adam var ortalıkta ne adam gibi kulup var kaale alıncak karşıda.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

gs olmasa fb, fb olmasa gs olmazdı. umarım gs 2 3 sene içinde kendine gelirse yine kafaya oynamaya başlar cunku bole bursayla ts la, bjk la falan şamp. için kapışınca zevkli olmuyo hiç. ne atışıcak adam var ortalıkta ne adam gibi kulup var kaale alıncak karşıda.

Gs süper ligden düşerse, Fb de mi olmıycak yani? Ne güzel olur, tertemiz lig olur, hakeden kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...