roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ayrıca hatun taş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o yanlış, her bilet olmaz bunu yağlı güreşi, at yarışı, apaçi alamancı kickbox maçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evet bak iyiymiş. konser yagmuru var gene yazın, al onlardan birin sahne onu falan 2 bilet, çiçek. bonjoviye gidin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "roket adam" said: ayrıca hatun taş yani. var var başlık, tartışıldı resimlerini paylaşmıştım hatta, repler hala duruyo harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mayhem yapmaz abi öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kim lan hatun cinlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 pardon bi an karıştı hatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi bursada pek adam gibi konser olmuyor, bundan dolayı doğum günü için istanbula bir konsere götürmem, daha başka günlerde götürüyorum zaten. başka fikirler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Laorx said: "roket adam" said: ayrıca hatun taş yani. var var başlık, tartışıldı resimlerini paylaşmıştım hatta, repler hala duruyo harcamadım. buldum yazdım şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mayhem said: abi bursada pek adam gibi konser olmuyor, bundan dolayı doğum günü için istanbula bir konsere götürmem, daha başka günlerde götürüyorum zaten. başka fikirler pls sen fotocu adamsin o zaman meslegini icraa etmenin vakti geldi! :P cektigin bi fotoyu ikinizin flnda olabilir puzzle haline getir, sonra ver iste hediye olarak, sonra ortaya bitirince guzel bisi ciksin artik. tabi cozemezse hediye patlayabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hehe aklımda dediğine benzer bir fikir var. puzzle değilde devasa boyutlarda bir canvas tablo yaptırabilirim gibi geliyor. ama bilmiyorum, yinede ilginç değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dediğimiz topic te şuydu http://forum.paticik.com/read.php?73,5476976,5521139 arayan olur diye veriyorum hediyeye gelince küçük sürprizler yeterli usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 on tane hediyeye luzum yok simartma , bir guzel hediye + cicek + romantik bir yemek / yuksek performansli bir gece onu yeterince mutlu eder , nedir bu orjinal olma cabalari? isin gucun yok mu arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 git bi milyoncudan sünger bob falan al ver hediye olayı baş ağrıtıyor ilerde.alıştırma pahalıya :D mesela ben hanımın doğum günü ile evlilik yıl dönümümüzü aynı güne ayarladım 1 hediye ile 2 işi bitiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 seni terk ediyorum de masadan kalk, sonra geri dön ve CEEEE de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Laorx said: küçük illüzyon gösteriler yap sapkadan penis cikart, sapkanin kucaginda olmasi ve altinin delik olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 at yap at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 napae said: Ayrıca bu tanımadığı kişilere bile iyi ki doğdun dedirtme olayı yaratıcılıktan çıktı artık. Son 2 senede 5 tane arkadaşım yaptı bunu. pasta yap^^ o tarihte konser monser kovala olmadı şehir dışında kafa dinlenecek bi' yere götür. hava güzelse şarap&piknik sepeti olayına gir.gelmedi aklıma başka bi'şey ki hediye alacak bi' şey bulamıyorsan,şu ara gerçekten istediği bi'şey yok demektir.tutup bi'şey satın almış olmak için de hediye alma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 başka başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 pasta kutusuna delik aç ve ona süprizler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 napae said: Ayrıca kıyafet falan da almam. Git hediye kartı ver kıza, kesin senin seçtiğin kıyafeti beğenmez. ah ah, kizlarin geneli soyle bir mantalite de olsa dunya ne guzel olurdu dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Peluş ayı her zaman gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bana hediye kartı al diyen kızın ağzına vururum. zaten öyle kıyafet cart curt alınıyosa, o alınan hediye ortamlarda beğenilmediğinde "kız/erkek arkadaşımın hediyesi ama" diyebilmek içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 napae said: Ayrıca kıyafet falan da almam. Git hediye kartı ver kıza, kesin senin seçtiğin kıyafeti beğenmez. ahahaha yok canım olur mu para versin kıza hatta gitsin kafasına göre harcasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hediye: karşısındaki insana karşılık beklemeden aldığı, içinden geçtiği için veya ona uygun olabileceğini düşündüğü süs veya günlük hayatta kullanabileceği eşyaların bütünüdür. yanlış varsa düzeltin. siz kimsiniz beni düzelticeksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar