Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sıradan birşey değilde böyle ilginç bir hediye vermek istiyorum. kendim uğraşayım edeyim falan. örneğin bir arkadaşım sevgilisine bir kamerayla, yolda, cafede, tanıdığı veya tanımadığı kişilere giderek iyiki doğdun aybike dedirttirdi ve bunları video gösterisi olarak birleştirdi. bunun gibi ilginç fikirler arıyorum. help me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 onun yerine güzel bi çift ayakkabı al.. ya da adam gibi bi elbise al.. yeni sezonlar çıkmış zaten. bayağı güzel elbiseler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 nat egen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dasaaa said: onun yerine güzel bi çift ayakkabı al.. Bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 dasaaa said: onun yerine güzel bi çift ayakkabı al.. ya da adam gibi bi elbise al.. yeni sezonlar çıkmış zaten. bayağı güzel elbiseler var. alıcam abi zaten, 2 tane hediye veririm. birisi enteresan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ayrıca bu tanımadığı kişilere bile iyi ki doğdun dedirtme olayı yaratıcılıktan çıktı artık. Son 2 senede 5 tane arkadaşım yaptı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evet o yüzden ben de onu yapmak istemiyorum başka fikirler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Hediyeyi yarışmalardan kazan bence emek de var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ne kadar vaktin var, ucuza mı çıkartıyoruz pahallıya mı, wow diyilecek enteresanlıkta mı arıyoruz yapılacak şeyi yoksa dediğin gibi lame bişi olsa da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yaklaşık 1 ay kadar vakit var. ekonomik veya pahalı, duruma göre değişir birşey diyemiyorum ama wow dedirtsek daha iyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 saklanıcak bişi mi istiyosun yoksa jest mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sevdiği çikolatalardan özel bir kutu mutu yap içine de şiir serpiştir sonra da kick ye anında oracıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lame.. laptop'ına özel bi sticker yaptırt yay.. duvara ona özel bi mural yaptırt wow.. ona giyebileceği güzel bir elbise de al ayakkabının yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 synthesizer said: saklanıcak bişi mi istiyosun yoksa jest mi farketmes abi :) @Masquerade heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 küçük illüzyon gösteriler yap daha fazla ve daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 e bi tane iphone ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mayhem said: sıradan birşey değilde böyle ilginç bir hediye vermek istiyorum. kendim uğraşayım edeyim falan. örneğin bir arkadaşım sevgilisine bir kamerayla, yolda, cafede, tanıdığı veya tanımadığı kişilere giderek iyiki doğdun aybike dedirttirdi ve bunları video gösterisi olarak birleştirdi. bunun gibi ilginç fikirler arıyorum. help me. bu mesaj bende hayvan gibi dejavu etkisi yaptı nedense :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 onun adına çekilişe yarışmaya falan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 komik diyil @Aket-Atum neden abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ching chong ling long tink tongu coverla şu çocuk gibi http://www.youtube.com/watch?v=zulEMWj3sVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben olsam hiç uğraşmam ilginç bişey yapıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ayrıca kıyafet falan da almam. Git hediye kartı ver kıza, kesin senin seçtiğin kıyafeti beğenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Laorx said: ching chong ling long tink tongu coverla şu çocuk gibi http://www.youtube.com/watch?v=zulEMWj3sVA şunun orjinalini ve 4 cevap videosunu izledim. yeni bir topiği hak ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 panpa bilet en iyi dogumgunu hediyesidir, artik tatil biletimi olur en sevdigi oyuna mi konseremi sergiyemi bilinmez. ama bilet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar