jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Simdi soyle bi durumum mevcut Kimden hoslansam ya mimar ya mimarlik ogrencisi oluyorlar 3 tane mimarla iliskim oldu zaten Hala kasinip 4. ye yol aliyorum. Anlam veremiyorum bu duruma, oyle biryerde biri hosuma gitse kesin mimar cikiyor. Arkadaslar, aile filan artik oyle merak edip sormuyorlar bile, kesin mimar diyip geyik yapiyorlar. Baska sektorlere yonelmek istiyorum artik ben. Troll serbest zaten. Oyle yazasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 iç mimarsa normaldir.yetenek sınavıyla kapış kapış iç mimar doldu heryer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mimarlik mi ben mi? karar ver de. tut kolundan cek silkele onu. hüp diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mimar deyince erkek geldi aklıma gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hipster seviyosun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Falında mütahitlik görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 forgiver said: mimar deyince erkek geldi aklıma gay Aa soylemeyi unutmusum gayim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bende hep doktor istiyorum ama nedense reklam muhendis psikoloji farkli farkli dallar cikiyor hic tutturamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zaten paticik de yazıyon kız olsaydın bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben de dansci, balerin filan istiyorum ama hep yalnizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bende neler neler istiyorum ama işte öle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 e engüzeli işte. sorun neydi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: ben de dansci, balerin filan istiyorum ama hep yalnizim. Perezde senin hakkinda hep pompis haberleri cikiyor ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DWaPQP-Dk6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 öğrencilik çağındaysan hala (ya da çıktığın kızlar) maket yapma olayını kavramışsındır baya bizim kızların sevgilileriyle tanışıyorum bazen adamların hepsi maket yapmasını öğrendiler çizime falan geçenler var ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 mimar sevgili? mimar sevgili ancak ve ancak sub girlfriend olabilir. maininiz her zaman başka sektörden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 NolaxThensbane said: Falında mütahitlik görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ev çıkacak aga sana bi yerden. benim yorumum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 +4k ile baslıyorlar minimum işte işe güzel istatislik yakalamışın jakob http://likeawhisper.files.wordpress.com/2009/03/woman20at20drafting20table.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Sen kafayı yemişsin, senin gibi adama moda tasarım lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi sirkette tonla muhendis filan yok mu, mimari nerden buluyosun, accountinge filan ugra arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mühendis kızla ilişki olmaz abi, itaat etmiyo onlar. Asi ruhlu, tek başına şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Black-ice said: öğrencilik çağındaysan hala (ya da çıktığın kızlar) maket yapma olayını kavramışsındır baya bizim kızların sevgilileriyle tanışıyorum bazen adamların hepsi maket yapmasını öğrendiler çizime falan geçenler var ufaktan. ne maketi ya , artik kendimi fahri mimar olarak goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kendi ekmek teknem olan bölümler, öneriyorum. ===> eczacılık fakültesi ===> dişçilik fakültesi ===> hemşirelik fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tıptan uzak durulabilir zira her sınav dönemi 4x pms dönemi geçirir gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar