Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 heralde 1.5 aydır falan geceleri deliksiz uyuyabilmek için uyumadan 1 saat önce falan 1 tylolhot içip öyle yatıyorum. şu ana kadar bir değişiklik görmedim ama uzun vadede organlarımı elime alma ihtimalim varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 karaciğer.. pert paracetamol var içinde işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 prospektüs said: Karaciğer, böbrek, kalp, akciğer hastaları ile daha önce anemisi olanlarda mutlaka doktor kontrolü altında kullanılmalıdır. TYLOL HOT ağrı tedavisinde çocuklarda 5, yetişkinlerde 10 günden fazla süre ile; çocuklarda ve yetişkinlerde tekrarlayan, 3 günden fazla süren ve 39.5oC�den yüksek ateş tedavisinde doktora danışmadan kullanılmamalıdır. TYLOL HOT tedavisi sırasında uyuşukluk görülebilir. Bu nedenle hastalarda araç ve makine kullanma gibi dikkat gerektiren işleri etkileyebileceği unutulmamalıdır. bence bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 can cer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hani ben de çok severim ama oralet gibi de içilmez canım, ilaç sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Off ama çok güzel uyutuyodu meret ya. Neyse azaltiyim bari her hafta rastgele 1 gün içsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi uyku için spor falan yapabilirsin? olmadı çek bi duble rakı tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 antidepresan al bari, o da zararlı mıdır bilmiorum gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 uykumda kusar boğulurum diye içmiyorum içkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eroin diil abi bu rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 alternatif tıp : uyumak için rakı içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olmadı için rahat etsin diye yan yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 rakı sevmem bir de ben. rus itiyim ondan votka içiyorum fanatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 karaciğer gider hcı, var böyle örnekler ciddiyim. yapma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Klapaucius said: uykumda kusar boğulurum diye içmiyorum içkiyi boğulmuyosun merak etme. ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Peki şöyle içsem bir sorun olur mu. Mesela hasta olcak gibi hissediyorum kendimi 2 gün geceleri 1er tane içsem sonra bi süre bir daha hasta hissedene kadar içmesem falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ciddi olmamasını umuyorum yazdıklarının.tamam eyvallah uyku getirici etkisi olur içeriğindeki parasetamolun ama uyku problemi çekecek düzeyde bi sıkıntın varsa tylol hot içip uyuman tamamen psikolojiktir.tam emin olmasam da EUda, ABDde falan tylol ve muadili toz ilaçlar yasaklandı da(nedenini hatırlamıyorum). nacizane, bırak tylolu, çözümü başka şeylerde ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Napolyonn said: alternatif tıp : uyumak için rakı içmek. @klapaucius şu adamın 3-5 postunu oku yatmadan önce, o da aynı etkiyi yapar kanımca edit:Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Psikolojik değil de sadece kolaydan uyuyosun dön dön dur falan olmuyor o iyiliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 spor yap, kitap gazete dergi bişey oku, ne bileyim en olmadı beline kuvvet falan. içme tylol, çok zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Yani tylolhota vurup karaciğerin gitceğine içkiye vur onla gitsin karaciğerin diyosunz asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 içme ikisini de.. 5gibi falan yatıyorum 9gibi kalkıyorum yatağa yatarken daha uyuyorum.. okuyorsan otur mesleğinle ilgili makaleleri oku. çalışıyorsan boku yedin ilk hafta sonra zaten yorgunluktan uykun düzene girer senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Klapaucius said: Psikolojik değil de sadece kolaydan uyuyosun dön dön dur falan olmuyor o iyiliği var sırf bunun için yapma abi, ciddi ciddi 2 şer bira falan içip yat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Klapaucius said: Yani tylolhota vurup karaciğerin gitceğine içkiye vur onla gitsin karaciğerin diyosunz asf kötünün iyisi olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar