Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Epeydir GDocs kullanıyorum. Referans olaylarını da Zotero ile hallediyorum. Office kullanıyor etrafımda herkes ama. Mahalle baskısı var yani üzerimde =) Ne dersiniz? İkisi arasında çok fark var mıdır sadece sosyal bilimler alanında makaleler yazıp sunumlar hazırlayan biri için - ki sunum için Prezi'ye geçeceğim yakında, öğrenme aşamasındayım. Outlook kullanmıyorum, Gmail'ın ve Google Calendar'ın (Android desteği çok iyi) online clientlerini kullanıyorum. OneNote iyi görünüyor ama web erişimi ve Android desteği ile Evernote daha iyi gibi. Excel ile işim yok zaten ama bazı konularda gerekebilir yakın gelecekte. Özetlersek: Outlook, OneNote, PowerPoint ve Word için değer mi almaya? Benim kullandıklarıma ne üstünlükleri var sizce? Alırsam Home and Business alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://office.live.com/ Web Office kullan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şu 2 dolara win7 satan eleman ucuza ms office de satıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ne is icin alcan? word bildigin standart gibi bisi bilion. outlook pek uber bisi degil sanirsam, bi ara kullandiydim thunderbird cok daha guzel benim icin. onenote aslinda tam tabletler icin uygun bisi, ama ben cok seviyorum, resimleri direk koyma ses kaydi vs guzel ozellikler excel ayri bi dunya zaten, baska bir alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ne için alacağımı yazdım işte. Makale yazma, referans verme (build-in sistemi varmış), sunum hazırlama, makale yazarken ve derste not alma, takvim ve e-mail için. Klapaucius said: http://office.live.com/ Web Office kullan derim Bu Google Docs'un yanında inanılmaz ilkel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Şu programlara verdiğin paralar yüzünden, yakında okulu bırakıcam. Kodlama öğrenip, seni can damarından ( open source ) vuracak programlar yazarak parayı kırıcam. Abi git okul ağından falan kur çek. Çoğunda var. Office olsun bilgisayarında, excel'in ne zaman yarıcağı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 değer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Niye işte? Herkes öyle diyor, çok büyük ne farkı var? İnternette bulduğum eleştirilere güvenemiyorum, size soruyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eleştrisi falan boşver gerge. şimdi sana dosya atsam excel, hemen açamıyorsan, işleyemiyorsan, işlerken sorun yaşıyorsan tamam iş bitti. tek geçerli sebep bile budur. bir de dışarıda karşılaştığında excel'i, arayüzünü komutlarını bilmiyorsan falan "bu ne be!" diye kalma olayı olabilir kısa bi süre. bende tamamı var. open office vs de kurulu, ama ms office pro kullanıyorum. ötekilerden gelen olursa kendi programları ile açıyorum. dark soul 20tl'ye mi ne satıyor. aldım, güzel. çalışıyor. garantisi benim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Office 2010 en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tek bilgisayar kullaniyorsan ve bu bilgisayar uzun sure acik kaliyorsa outlook > all onun disinda prezi kullanma. ben denedim, motion sickness olayi cok buyuk sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Powerpoint'un efektleri son sürümde (2010) güzel olmuş, eskisi kadar sıkıcı olmuyor slaytların, sevdim. Not : Ayrıca niye kimse beni iplemiyor. Abi okul ağlarında oluyor, bu programlar. Bizim yıldız'da var, win7'sinden office2010'una. Niçin dinlemiyorsunuz, niçin görmemizlikten geliyorsunuz, niçin beni es geçiyorsunuz, illa içimdeki faşist kişiliği çıkartıp doğrayım mı yarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Korsan istemediğim için. Okuldan çektiğine de lisans gerekiyor bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Nası yani ? Git bir sor bilgi işleme, hangi okul bilmiyorumda, yok yani *.iso dosyasını koyup, şifre vermemesi saçma, gidip alıyorsundur bir yerden. Nerdeyse bütün üniversitelerde kendi lisans olayı vardır yazılımlarda öğrencilere dağıtılmak üzere. Birde sürekli 1-2 haftada update ediyorum office'i, orjinalinden daha orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 okullar anlaşmalı veriyor olması lazım.. dark soul'un verdiği de temiz. sadece word doc işleri için vs kullanıcaksan ama git latex öğren.. en temizi vallahi. ha millete götüremezsin o formatla.. allaşkına kaç kişi latex kullanıcak? pdf yapıp falan çıktı alırsın dışarıdan vs. cep.tel.den acil durumda edit imkanın olmaz sanırım. hadi oldu sonra pdf yapabilir misin cep tel ile? sanmıyorum.. vector grafik falan yaptın mesela.. bi değişiklik yapıcaksan sıçtın.. yok abi word en bi iyisi söz konusu işlem/performans olduğunda. ama yine de latex de düşün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mum_Chamber said: tek bilgisayar kullaniyorsan ve bu bilgisayar uzun sure acik kaliyorsa outlook > all E-mail için genelde Android ile bilgisayarı karışık kullanıyorum, daha çok Android kullanıyorum. Aralarında iyi bir iletişim kurabilirler mi? Dosya açma açısından pek sorun yaşamadım ben ama. %95 dosyalar e-mail ile geliyor, gmail'ın arayüzünden gdocs ile açılıyor hemen. Kötü açılan bir şey görmediğim daha. GDocs docx dosyaladını epey iyi açıyor. Format, header, referans, font herşeyi aktarıyor. Referans sistemi nasıl? MLA kullanırım genelde ben. Word'ün built-in sistemi benim kullandığım Zotero'nun yanında daha iyidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 citation için zotero'nun integration'ı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi kur deneme sürümünü bak tadına. beğenirsen alırsın, beğenmezsen silersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dasaa'nin dedigi gibi citation icin word add-in var. endnote ya da mendeley gibi cok user friendly degil ama cok guzel is goruyor. gmail exchange desteklemiyor aslinda, calendar filan nasil olur imapla bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 word dışarıdan gdocs destekliyor. outlook'un da gcal'a ayarı olması lazım ama outlook kullanmadım hiç para verecekseniz eğer desktop'ta en kral cal programı da vuecalendar'dır.. onu da belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 LaTeX <3 LaTeX ile yazilmamis makaleye makale demem ben hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 millete yazın ya da sene başında latex diyeceksin ama abi.. öğrenmesi click click click enter değil nihayetinde. ha bu arada http://www.verbosus.com/ rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sosyal bilimlerde latex gerekli degil, hatta makale yollarken zarari bile oluyor. yolladigi editor eski bir office surumu kullandigi ve dosya abuk subuk bir sekilde ekraninda ciktigi icin desk reject alan makaleler gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o_O abi latex ile mektup yazsan o bile iyi olur diyordum ben de yahu. dökümlü böle. düşündüm de niye şaşırdıysam.. çok saçmaymış. adam haklı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mum_Chamber said: tek bilgisayar kullaniyorsan ve bu bilgisayar uzun sure acik kaliyorsa outlook > all gmail online client > outlook Artık sürükle bırakla dosya attachleme, resim ekleme bile var, ayrıca bir milyon tane mail gelsede yavaşlamaması priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar