Popeye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 eridim bittim anasini satayim bu kadar tatli bir insan mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yazın peltek seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 biraz mal gibi ama gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ahahaha çok sevimli lan :D Son soruda bilsin diye çok istedim... Niye bilmiyorum ama istedim hani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Çok sevimli cidden dün kahkahalarla izledim akşam. Ama bi mallık yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çıktıgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 soyadı oral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 son videoda çok tatlıymış ya FURDUN BENİ YÜREĞİMDEN ORAL KIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 fede said: soyadı oral kiz dis hekimi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ihsan varol dunyanin en tatli insanlarindan biri hakikaten, televizyonlarda kalan ender duzgun adamlardan biri ayricana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 soyadı ne ka güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahah cok tatliymis cidden kiz =) babacumun kiz versionu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 vay kedi canini yidiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stexomatique Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 buyur abi. http://www.facebook.com/profile.php?id=608137866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 gideri varda o kadar da tatlı değil be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 stexomatique said: buyur abi. http://www.facebook.com/profile.php?id=608137866 çok sempatikti dün ben de izledim. ayrıca haha mutual friend varmış bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 senko said: ihsan varol dunyanin en tatli insanlarindan biri hakikaten, televizyonlarda kalan ender duzgun adamlardan biri ayricana. en başarılı sunucu uzun zamandır gördüğüm, son derece efendi bir insan. kız sabrina'yı hatırlattı, o sevimliliğe pelteklik kötü baht olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Popeye said: fede said: soyadı oral kiz dis hekimi zaten oha hemen izliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Aşağıdaki yorum hanımefendinin facebook profil fotoğrafındaki beyfendinin kendisinin sevgilisi olduğu farz edilerek yapılmıştır. NASI LAAAAAAAAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 akşam simidi pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evet gerçekten de öyle üsteik kameralara oynayan biri değil,gerçekte de öyle sıcakkanlı,içten ve kibar..ben geçen sene ekim ayında katıldım programa,böyle aman efenim hoşgelmişsinizz diyerek hepimiz elini sıktı gelir gelmez stüdyoya ve o dakkadan itibaren böyle 2 saat muhabbet etti tüm yarışmacılarla,ilgiyle ve dikkatle kendimizi tanıtırken bizi dinledi,çok tatlı,çok kültürlü çok da alçakgönüllü...en çok da en iyiden en kötüye kadar yarışan herkesi oyunda tutmaya umutlandırmaya çalışıyor ya o çok zor harbii yaa Sam said: senko said: ihsan varol dunyanin en tatli insanlarindan biri hakikaten, televizyonlarda kalan ender duzgun adamlardan biri ayricana. en başarılı sunucu uzun zamandır gördüğüm, son derece efendi bir insan. kız sabrina'yı hatırlattı, o sevimliliğe pelteklik kötü baht olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kitap gibi hatun çevir çevir oku ama kılçık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 terzi kendi sokugunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kız moe overload resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.radikal.com.tr/hayat/show_tv_uc_programi_yayindan_kaldirdi-1167668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar