Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi radyo iyidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben böyle dinlenesi güzel müzik çalan programları iyi olan radyolar aramaktayım. önerileriniz hangileri olur?
siz genelde hangi radyoları dinlersiniz?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Mesaj tarihi:
said:
wastiee, 04 May 2003 18:10 tarihinde demiş ki:
PaticikFM oneririm :p[hline]wastiee

:)

radyo dinlemem hiç ama dinleyecek olursam 96,2 radyo eksen olur heralde.
ayrıca haftaiçi hergün 19'da 92.3 radyo kozmos'da cenk erdem beyleri dinlerim.programda çalan müzikleri de beğenirim genelde.[hline]get bored..i wish for a real one.
Mesaj tarihi:
Eksen eskisine nazaran daha bi kötüleşti. (benca)
benim dinlediim radyolar şu sırayladır.
94.9 açık radyo
92.3 radyo kozmos
88.2 eskiden sadece fm derlerdi en eski fm radyosu denebilir: trt2

hiçbiri olmassa 96.2 fekat akşamın geç saatlerinde güzel müzikler çalınıyo

gitarların efendisi iyi programdır.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Mesaj tarihi:
matrix de arada güzel şeyler açlıyolar, 98.0
serviste dönerken Like a Stone çaldılr gene, servisteki kızlar arkadaşla olan audioslave, ratm, dream theater muhabbetinden baydılar[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ben de inliyorum burda
Mesaj tarihi:
Ankarada yok mu bu radyolar ya. Yabancı pop istemiyorum, adam gibi rock çalsınlar.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
said:
geberik, 06 May 2003 16:56 tarihinde demiş ki:
94.9 açık radyo
arabada yalnızsam bunu dinlerim.

evde radyo dinlemem zaten.

Salı günleri Kurşun Asker diye bi program var savaş tarihi üzerine (14:00 - 14:30 ). Bu kadar içerikli ve bi o kadar da geyik bi progrma görmedim (-8

Bunun dışında kaliteli müzik çalan dinlediğim tek radyo olma şerefine sahip bi istasyondur açık radyo.[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 04 May 2003 16:46 tarihinde demiş ki:
sadece radyo eksen'i (96.2) dinliorum oda pazartesi ve persembe geceleri laneth oldugu icin[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)

o da malesefki piyasa olmaya başladı...[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Mesaj tarihi:
said:
waxwing, 06 May 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
ahhh kent fm ahh =(([hline]Plugged in and ready to fall

Ah ah. 101.1 di yannış hatırlamıyosam. Tekti ozamanlar ba. Posta arabası vardı bi tane. Güzeldi.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş.
Mesaj tarihi:
said:
BiTcH_oFBaT, 06 May 2003 18:27 tarihinde demiş ki:
96.2 radyo eksen
maçlari çin 104.0 yorumlar can alıcı :p[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...

104.0 deki herife hastayım abi geçen taksiye binmiştik kadıkoye gidiyoduk (üstünüze afiyet 5 kişiydik :)) neyse adam da fener maçın ı dinliyo bi koptuk biz adam yukarda attı bizi arabadan :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=192873
Mesaj tarihi:
abi ne bu paticikfm geyiği? Var mı gerçekten böle bi radyo [hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq

[Bu mesaj Solonor tarafından 11 May 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...