Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 leadman spor bolumunde saçmalayınca banlandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahahah leadman şu an online değil abi adama armoni dersi veriyorum da ordan biliyorum yani çok da kötü gitar çalıyo lan blocklayıp silsem mi dfsafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 İki dk da ezdiler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 para üstü alırken elini tut, kendine çekip öp sonra. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 İlk postu okuyup yazıyorum ; abi sakın fiş olayı yapma bir daha.Çok çok çok çok büyük bir ihtimalle görse de hayatta aramazdı zaten ki kötü bir itibar bırakmanda cabası.En temizi çık konuş.Kaybedecek neyim var lan diye gazla kendini konuş.Çok kasmana da gerek yok zaten hafiften niyetini anladığı anda eğer olumlu ise seni terslemez o da.Klasik soruları sor işte nerelisin ne yapıyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kasaya gelip kizi gordugunde jizz in your pants. http://www.threadbombing.com/data/media/2/nutting.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Lanet olsun size hepiniz trollemişiniz kendimi enayi gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sakayla komiklikle arkadasi rahatlatiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok lan ben trollemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 acilmisti said: bizim eve yakın olmayan bir bim'de çalışan güzel bir kız bulunuyor. şuradan sonrasını okumadım okumaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ismini sormaktan başlasan keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kız bim kasiyeriyse muhabbet kurman için efor sarfetmene gerek yok. muhabbet uzamasın diye kaçtığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 off, konuşamıyosan yaz bi kağıda aynen şöyle. " 3 oldu seninle konuşabilmek için geliyorum, ama saçmalayıp geri dönüyorum, tanışabilir miyiz? " edit: hani yaptığımdan değil, sadece bi öneri ha onu da başaramadın, mahalleden küçük bi çocuğu al yanına söyle o götürüp versin, bak su abi gönderdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bunu kesinlikle yapma demek istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ona alışveriş arabasıyla bir tur atmayı teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "roket adam" said: küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 didn't read lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: aquila said: yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma. arkada kalmasin. ya da maklube malzemesi al gidip, abilerle toplanti var de. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tavsiye vereyim bime gitme carrefour kızları daha güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 BİM in kasasında çalışan halim selim kıza, fiş arkasına telefon yazmak hayatımda gördüğüm en büyük mallıklar listesinde ilk onu zorlar. Bu ne lan pavyondan karı mı kaldırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Red said: bim iyide lanet olsun LE COLA LA PORTA FALAN le porta'ya uzanan eller kırılsın, fiyatından bağımsız olarak müthiş tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bella said: bim'de çalışıyor diye amma ezmişsiniz ya ne pissiniz. belki üniversite öğrencisi kendi harçlığını çıkarıyor. ne var. atalarımız ne demiş, köpeği barınaktan, kızı bimden al. Creus said: kızın bana "hayır içemeyiz bişeyler git!" demesi var dı ki görmeniz lazım =( peki bişi yemek ister misin? diye sormalıydın hemen. aquila said: yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma. ahauauhauahahhahaha _____________ abi ne biçim sorunlar lan bunlar. kızla önce diyalog kurmayı becer. ondan sonra telefon falan işine girersin. mahalleye rezil olma komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Lan şu kızlarla konuşma işini amma abartıyonuz ha. Gören de atomu parçalamaya çalışıyonuz sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 onyargıyı parcalamak atomu parcalamaktan daha zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Iıh zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar