Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

İlk postu okuyup yazıyorum ; abi sakın fiş olayı yapma bir daha.Çok çok çok çok büyük bir ihtimalle görse de hayatta aramazdı zaten ki kötü bir itibar bırakmanda cabası.En temizi çık konuş.Kaybedecek neyim var lan diye gazla kendini konuş.Çok kasmana da gerek yok zaten hafiften niyetini anladığı anda eğer olumlu ise seni terslemez o da.Klasik soruları sor işte nerelisin ne yapıyorsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

off, konuşamıyosan yaz bi kağıda aynen şöyle.

" 3 oldu seninle konuşabilmek için geliyorum, ama saçmalayıp geri dönüyorum, tanışabilir miyiz? "

edit: hani yaptığımdan değil, sadece bi öneri

ha onu da başaramadın, mahalleden küçük bi çocuğu al yanına söyle o götürüp versin, bak su abi gönderdi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

aquila said:

yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma.

arkada kalmasin.

ya da maklube malzemesi al gidip, abilerle toplanti var de.

bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bim'de çalışıyor diye amma ezmişsiniz ya ne pissiniz.

belki üniversite öğrencisi kendi harçlığını çıkarıyor.
ne var.

atalarımız ne demiş, köpeği barınaktan, kızı bimden al.

Creus said:

kızın bana "hayır içemeyiz bişeyler git!" demesi var dı ki görmeniz lazım =(

peki bişi yemek ister misin? diye sormalıydın hemen.

aquila said:

yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma.

ahauauhauahahhahaha

• Yeni Oluştur...