aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 benden de bi 10luk calisir demis adam, belki de arkadasa hediye aliyoruz diye gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 condom al, ertesi gün gidip bi kutu daha al "of bu meret de hiç dayanmıyor" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Açıkça git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 olayı okuyunca aklıma geldi hilmi diye arkadaş gencerler adında bi mağazada bi kıza tutulmuştu.ama ne tutulmak :D 4 bin liraya yakın alış veriş yapmıştı 2 ay içerisinde kız ev eşyası bölümünde çalışıyordu alışverişin tamamına yakınıda o bölümdendendi(aldıkları evli arkadaşlarıan yarıyordu hediye ediyordu paso) :D (kız sonra saat ve takı bölümüne geçti hoop hilmi oraya) en sonunda tam açılacaktı kıza ama kız biriyle nişanlandı :D hilmiye de kredi kartı ekstreleri kaldı hatıra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gidiyosun bime, oradaki bi ürün hakkında ya bunu denediniz mi yoksa şu klasik olandan şaşmayayım mı tarzı bişey soruyosun. ne bileyim pişmaniyeyi alıp ya bunu denediniz mi güzel mi falan diyosun, cevaplıyo, konuşuyosunuz falan dpoasdf hemen ardından bişeyler içelim mi deme de. ne bileyim enazından bi konuşmuş olursun kadınla, telefon numarasından durduk yere yoğurt almaktan falan daha kesin çözüm kızın sesini duymak için sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 erkek milleti evrimlestikce gerzeklesmis lan, vur kafasina gotur magarayadan nerelere gelmisiz, allah belamizi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 üstteki mesaj tam olarak vicdani duygular sebebiyle op'a gülememenin oluşturduğu baskıyla gelen patlamayı sergiliyor. derken araya 359 mesaj girmiş, roket adamın mesajına atfen yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 HocaEfendi said: olayı okuyunca aklıma geldi hilmi diye arkadaş gencerler adında bi mağazada bi kıza tutulmuştu.ama ne tutulmak :D 4 bin liraya yakın alış veriş yapmıştı 2 ay içerisinde kız ev eşyası bölümünde çalışıyordu alışverişin tamamına yakınıda o bölümdendendi(aldıkları evli arkadaşlarıan yarıyordu hediye ediyordu paso) :D (kız sonra saat ve takı bölümüne geçti hoop hilmi oraya) en sonunda tam açılacaktı kıza ama kız biriyle nişanlandı :D hilmiye de kredi kartı ekstreleri kaldı hatıra :D Geçen yıl part-time mavi jeans'de çalışıyordum da, neler neler var senin Hilmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHAHADHgHDKDFnhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 küheylan bey ne darpaça ölçüsü aldı var ya.HEHEEYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: erkek milleti evrimlestikce gerzeklesmis lan, vur kafasina gotur magarayadan nerelere gelmisiz, allah belamizi versin. idolümsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "roket adam" said: küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Tyrannus said: küheylan bey ne darpaça ölçüsü aldı var ya.HEHEEYT kıh kıh kıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 küheylan said: HocaEfendi said: olayı okuyunca aklıma geldi hilmi diye arkadaş gencerler adında bi mağazada bi kıza tutulmuştu.ama ne tutulmak :D 4 bin liraya yakın alış veriş yapmıştı 2 ay içerisinde kız ev eşyası bölümünde çalışıyordu alışverişin tamamına yakınıda o bölümdendendi(aldıkları evli arkadaşlarıan yarıyordu hediye ediyordu paso) :D (kız sonra saat ve takı bölümüne geçti hoop hilmi oraya) en sonunda tam açılacaktı kıza ama kız biriyle nişanlandı :D hilmiye de kredi kartı ekstreleri kaldı hatıra :D Geçen yıl part-time mavi jeans'de çalışıyordum da, neler neler var senin Hilmi gibi. buna cevap: bizim burda nettoda çalışıyorum 2 kasa daha var benimkinden başka benim kasaya sadece kızlar geliyo diger kasalar bomboş bütün kızlar doluşuyo diğer kasiyer kız gelin komm komm, burası boş, frei hier diyo yok diyo kızlar nein diyolar gelmem ich komme nicht burası iyi gut hier diyolar parayı verirken hep temas çabasındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Floridsdorf said: "roket adam" said: küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi lapacı değil miydi o bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahahau, okurken ben heycanlandim, zamaninda bende yasamistim cunku boyle seyler :) gerci herkes yasamistir. konusmak icin kiza bisiyler icelim olayi ii, olaya espirili yakmasmaya calis yani bi yorgunluk kahvesi icelim gibisinden bisiyler salla simdi bide masum yalanlar lazim iliski zeminini hazirlamak icin bunun icinde olmayana ergi yontemini kullanican yani sole bisi; bende izmirdeki bim de calismistim yazin sole bole oluyodu, musterinin biri gelmisti sole yapmisti fln.. patideki cool story lerden fln araklasan oda yardimci olur ki zaten kiz ilk bulusmaya geliyorsa olay bitmistir, yoksa red yiyene kadar kollektif ataklar yapman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi bişi dicem herkes böyle rahatça gidip bimden olsun, başka bi mağazadan kızlarla tanışabiliyor mu ki lan? çok pis aşık olmam, böyle bi kaç tur gidip gelmem alıştırma yapmam çok pis gaza gelmem lazım. (senin gibi) kolay mı öyle lak diye gidip mağazada çalışan kızla konuşmak. bence sende bi sorun yok belli ki baya gazdan bi kere daha olmaz bi dahakinde olur böyle giderse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Drall said: Floridsdorf said: "roket adam" said: küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi lapacı değil miydi o bişey şıpıdığın mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben bi kere burger kingde çalışan kıza aşık oldum. çıkışını falan beklicek sonra da biyerlere davet edicektim sonra dedim lan bu şimdi pattis kokuyodur vazgeçtim öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Floridsdorf said: "roket adam" said: küheylan said: hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış. AHAHHAHAHAHAHAHH küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi at ismi küheylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 mulgear6 said: bizim burda nettoda çalışıyorum 2 kasa daha var benimkinden başka benim kasaya sadece kızlar geliyo diger kasalar bomboş bütün kızlar doluşuyo diğer kasiyer kız gelin komm komm, burası boş, frei hier diyo yok diyo kızlar nein diyolar gelmem ich komme nicht burası iyi gut hier diyolar parayı verirken hep temas çabasındalar seni seksi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 said: bizim burda nettoda çalışıyorum fakir misin nesin defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bim'de tek tip dişi çalışmıyor mu abi? ne buluşması ben mi dar görüşlüyüm yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kız zaten geliyorsa onunda gönlü vardır tanımak istiyordur seni.He tabi paket yaptırıp gidiyorsa o zaman gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar