Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

olayı okuyunca aklıma geldi

hilmi diye arkadaş gencerler adında bi mağazada bi kıza tutulmuştu.ama ne tutulmak :D
4 bin liraya yakın alış veriş yapmıştı 2 ay içerisinde kız ev eşyası bölümünde çalışıyordu alışverişin tamamına yakınıda o bölümdendendi(aldıkları evli arkadaşlarıan yarıyordu hediye ediyordu paso) :D (kız sonra saat ve takı bölümüne geçti hoop hilmi oraya) en sonunda tam açılacaktı kıza ama kız biriyle nişanlandı :D

hilmiye de kredi kartı ekstreleri kaldı hatıra :D
Sosyal ağlarda paylaş

gidiyosun bime, oradaki bi ürün hakkında ya bunu denediniz mi yoksa şu klasik olandan şaşmayayım mı tarzı bişey soruyosun. ne bileyim pişmaniyeyi alıp ya bunu denediniz mi güzel mi falan diyosun, cevaplıyo, konuşuyosunuz falan dpoasdf

hemen ardından bişeyler içelim mi deme de. ne bileyim enazından bi konuşmuş olursun kadınla, telefon numarasından durduk yere yoğurt almaktan falan daha kesin çözüm kızın sesini duymak için sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:

hilmi diye arkadaş gencerler adında bi mağazada bi kıza tutulmuştu.ama ne tutulmak :D
4 bin liraya yakın alış veriş yapmıştı 2 ay içerisinde kız ev eşyası bölümünde çalışıyordu alışverişin tamamına yakınıda o bölümdendendi(aldıkları evli arkadaşlarıan yarıyordu hediye ediyordu paso) :D (kız sonra saat ve takı bölümüne geçti hoop hilmi oraya) en sonunda tam açılacaktı kıza ama kız biriyle nişanlandı :D

Geçen yıl part-time mavi jeans'de çalışıyordum da, neler neler var senin Hilmi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

HocaEfendi said:

Geçen yıl part-time mavi jeans'de çalışıyordum da, neler neler var senin Hilmi gibi.

buna cevap:

bizim burda nettoda çalışıyorum
2 kasa daha var benimkinden başka
benim kasaya sadece kızlar geliyo
diger kasalar bomboş bütün kızlar doluşuyo
diğer kasiyer kız gelin komm komm, burası boş, frei hier diyo yok diyo kızlar nein diyolar gelmem ich komme nicht
burası iyi gut hier diyolar
parayı verirken hep temas çabasındalar
Sosyal ağlarda paylaş

Floridsdorf said:

"roket adam" said:

küheylan said:

hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış.

AHAHHAHAHAHAHAHH

küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi

lapacı değil miydi o bişey
Sosyal ağlarda paylaş

ahahau, okurken ben heycanlandim,
zamaninda bende yasamistim cunku boyle seyler :)
gerci herkes yasamistir.

konusmak icin kiza bisiyler icelim olayi ii,
olaya espirili yakmasmaya calis yani bi yorgunluk
kahvesi icelim gibisinden bisiyler salla

simdi bide masum yalanlar lazim iliski zeminini hazirlamak icin
bunun icinde olmayana ergi yontemini kullanican

yani sole bisi; bende izmirdeki bim de calismistim yazin sole bole oluyodu, musterinin biri gelmisti sole yapmisti fln..
patideki cool story lerden fln araklasan oda yardimci olur

ki zaten kiz ilk bulusmaya geliyorsa olay bitmistir,
yoksa red yiyene kadar kollektif ataklar yapman lazim
Sosyal ağlarda paylaş

abi bişi dicem
herkes böyle rahatça gidip bimden olsun, başka bi mağazadan kızlarla tanışabiliyor mu ki lan?

çok pis aşık olmam, böyle bi kaç tur gidip gelmem alıştırma yapmam çok pis gaza gelmem lazım. (senin gibi) kolay mı öyle lak diye gidip mağazada çalışan kızla konuşmak.

bence sende bi sorun yok belli ki baya gazdan bi kere daha olmaz bi dahakinde olur böyle giderse yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Floridsdorf said:

"roket adam" said:

küheylan said:

hahaha ibrahim halit napmış lan öyle. haha adama şirket kurcaz demişler, ikibuçuklitre kola ile cips almış gelmiş toplantıya. başka da katkısı olmamış.

AHAHHAHAHAHAHAHH

küheylan neydi ya çılgın korsan jackteki bişiydi

lapacı değil miydi o bişey

şıpıdığın mekanı
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

bizim burda nettoda çalışıyorum
2 kasa daha var benimkinden başka
benim kasaya sadece kızlar geliyo
diger kasalar bomboş bütün kızlar doluşuyo
diğer kasiyer kız gelin komm komm, burası boş, frei hier diyo yok diyo kızlar nein diyolar gelmem ich komme nicht
burası iyi gut hier diyolar
parayı verirken hep temas çabasındalar

seni seksi hayvan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...