Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://img7.anidb.net/pics/anime/64747.jpg tefeciye olan borcunu ödeyemeyen arkadaşına kefil olmuş kaiji'nin, devamlı bıçak sırtında geçen çeşitli kumar türlerindeki maceralarını işleyen bir seri. mangasının yazarı fukumoto nobuyuki aynı zamanda mahjong legend akagi'nin de yaratıcısı. ancak kaiji'deki kahraman, akagi'nin aksine kaybetmek bilmeyen tanrıvari bir deha değil. ölümle yüzyüze geldiği anlarda gidip gidip geliyor resmen. kaiji'yi daha önce akagi başlığında konuşmuştuk ama yarın yeni anime serisi başlarken artık kendi başlığı olsun bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Çok eylenceli bir animedir herkese önerilir (tu) S2 büyük beklentilerim var umarım ilki gibi güzel olur. S1 Opening de koyalım tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 s2? ilk seride yanlış hatırlamıyosam kolu gitmişti dimi? kolsuz mu devam etcek şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sadece parmak ve kulak olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 benim hatırladığım son sahnede, böyle küçük buzluk gibi birşeye parmaklarını koyup yolluyordu bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ilk bölüm çıktı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 anonscu kenpaçi/madao/gendo da geri gelmiş! ippon biiru! :)-D DAGA!!! ŞİKAŞİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 http://www.animefreak.tv/watch/kaiji-episode-1-online Bunun devami falan mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 evet, ikinci sezon bu hafta başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 s2-2 KUYAŞİİİ!!! KUYAŞİİİ!!! KUYAŞİİİ!!! SANZEN!!! SANZEN!!! SANZEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sevmedim gene nato mermer nato kafa salak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 zawa zawa zawa bu çocuk ne zaman akıllanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ikinci sezon güzel başladı gerçi bu ilk oyunda nasıl akıl oyunları falan olur bilmiyorum yani tamamen şans işi gibi görünüyor. birde adamın zaten 15 yılı yerin altında geçecek yani o risk almayacakta kim alacak. açılış baya kötü olmuş ama eskisinin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sezon 1 de güzelmiş bu arada patide arattım konusunu bulamadım. 1 senedir haftalık naruto dışında anime izlemiyordum, ilk defa anime izledim uzun bir aradan sonra. İzlenmemiş güzel, değişik şeyler bulmak zorlaşıyor iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 3. bölüm çıktı chinchiro oyununa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 3. bölüm ahaha, klasik kaiji. kesin hile yaptı şerefsizler de bakalım nasıl çıkacak dipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 adam eliyle ısıtıyor gibi birşeyler yaptı belki ısınınca belli sayılar geliyordur hep ya da o kasede birşey var bir tuşa basınca falan. umarım şansa geldi işte durumları olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-792ac60e7a07fcfbd3371a5e85ccc1fc.jpg zavallı kaiji'nin durumu fanart'ta bile aynı ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 niye gecikti bu hafta ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bundaki heyecanı aksiyon filmlerinde falan alamıyorum, son 2 bölüm iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 son bölüm güzeldi bence de baya, sonunda planını gerçekleştirecek kaiji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Kaijiyi beyenenlere gamble fish mangasınıda öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 okuyorum onu da, green goblin dekanın absürd venom dil atraksiyonları hariç hoş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 DAGA!!! ŞİKAŞİ!!! DOOOSÜRÜ?! DOOOSÜRÜ?! DOOOOOSSSÜÜÜREEEAAA?!!! MAAKSÜ! MAAAKSÜ!! MAAAAKSSÜÜÜÜAAAAĞĞĞ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sam said: MAAKSÜ! MAAAKSÜ!! MAAAAKSSÜÜÜÜAAAAĞĞĞ!!!!! uf ya 6. ya yeni izledim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar