Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 asgari ücret + yol fazla bişi istemem. çocukken evde gün olduğu zaman bebeleri benim odama atıyorlardı gidene kadar ben bakıyordum işte böyle pc de paint açma falan tek tecrubem budur ama guvenebilirsiniz sorun çıkarmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 alt bezi değiştirmek de ne var yaw zor dediğin bumu :) esas zor olan çocuğu anlayamamak nasıl davrancağını kestirememek hasta olduğunda yada karnım acıyor dediğinde ne yapacağını bilememek, piskopat bir doktorun daha yeni doğmuş çocuguna sanırım kalbinde bir sorun var haftaya kardiyolojiye getirin bakalım dediğinde 1 hafta boyunca gece uyumadan acaba nefes alıyormu diye başında bekleyip arada kulağını onun ağzına yaklaştırıp nefes alıyormu acaba diye beklemek , bokunu yerim onun ben ya bok temizlemek ne ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bide temiz çalısırım etrafı kirletmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bebe sektoru baya iyi abi. millet cocuguna abaniyo parayi. gecen bebek arabasi gordum, markasi mclaren. sonra farkettim ki neredeyse caddedeki butun bebelerin arabasi ondan. sanki bir ayrton senna, schumacher falan cikacak. bi de evli-cocuklu ev ziyaretleri efsane oluyo, 2 hafta once birine $ahit oldum 2 saatligine. butun konu bebegin hapi bebegin mamasi bebegin giysisi, boku pusuru. hangisi en iyi, en kaliteli falan. bi anami babami du$unuyorum, bi dedemlerin ya$adigi cagi falan. bi de bizimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim meme saatim geldi diyip, kalkip gitseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 *bebelerle ilgili bir site yapma hazirligina baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahahah tek kelimeyle efsanesiniz... :D harika yorumlar ve kariyer hedefleri icin tebrikler ama 1500 tl verilecek arkadasin ozelliklerini yukarda yazmistim.. :D onun altindaki adamlara zaten daha az veriliyor.. :) heyecan yapmayin olm eheheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi tek bisi solucem yabanci bakicilar konusunda cok dikkatli olmak lazim hirsizlik felan gibi seler girla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi kesinlikle dogru, ama turklerde de cok var o durum.. yani kani bozukluk milliyet ayird etmiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 guvenlikci adamsin, bas 3-5 tane ip kamera, 24 saat surveilance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahahah sen ne diosun.. ev kaynio.. ;) bide aquila said: hanim otursun evde, cocuklara baksin, gerek yok bakiciya. bu durumla ilgili acik bisey soyliyim, ben mesela bunu esime soylemem kesinlikle.. hatun itu mat muhendisligi mezunu bir datawarehouse vendor unda PS consultant olarak calisiyor. cok guzel bir kariyer temeli var. yok yani hayatta demem. yarin bi gun erken emekli olmak istedigimde en guzel teminatim o benim.. primsiz emeklilik :P ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 o zaman sen otur evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 LuNiZ said: sinirsiz 16 mbit internet.. her daim oyun oynanabilen bir makina, oyun oynamayi seven bir aile vs bu gibi avantajlari da var ahahah.. playstation, wii, ivir zivir da cabasi.. bizim ev guzel yer la hakkatten :D ben kizimi da alip geliyorum o zaman, seninkilere bakarken benimki de aradan cikar, cocuklar uyuyunca da lan partyye donup raiddir pvpdir takiliriz, gold olarak odeme kabul ederim =P iyi veriyorsun ama, ben 700 veriyorum ankarada hos, bendeki yatili degil. 5 gun 11 de gelip 19da gidiyor kiz ama yemek yapiyor, ortaligi da derleyip toparliyor veledin arkasindan falan, iyi calisiyor yani. cok genc degil, 27-28 olmasi lazim, ki bence gayet uygun. cokta yasini basini almisa gerek yok ama cok genc hic dusunme tabii, haklisin onda ayrica ne olursa olsun ip kameralar candir, iki tane koysan onemli noktalara yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyla alakasız birşey isticem ve kaçacam şu kamera sisteminin kurulumu hakkında tuto verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aquila said: o zaman sen otur evde. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Nefr said: LuNiZ said: sinirsiz 16 mbit internet.. her daim oyun oynanabilen bir makina, oyun oynamayi seven bir aile vs bu gibi avantajlari da var ahahah.. playstation, wii, ivir zivir da cabasi.. bizim ev guzel yer la hakkatten :D ben kizimi da alip geliyorum o zaman, seninkilere bakarken benimki de aradan cikar, cocuklar uyuyunca da lan partyye donup raiddir pvpdir takiliriz, gold olarak odeme kabul ederim =P iyi veriyorsun ama, ben 700 veriyorum ankarada hos, bendeki yatili degil. 5 gun 11 de gelip 19da gidiyor kiz ama yemek yapiyor, ortaligi da derleyip toparliyor veledin arkasindan falan, iyi calisiyor yani. cok genc degil, 27-28 olmasi lazim, ki bence gayet uygun. cokta yasini basini almisa gerek yok ama cok genc hic dusunme tabii, haklisin onda ayrica ne olursa olsun ip kameralar candir, iki tane koysan onemli noktalara yeter basimin ustunde yeriniz var :) bunun icin cocuk bakmaya gerek yok :D neyse bulduk bu arada bakici.. saolun arkadaslar.. su eksi den de topaki silebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 reyou said: *bebelerle ilgili bir site yapma hazirligina baslar* bebeksepeti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bebek işinde iyi para var. sarışın, mavi gözlü anne bulup seri üretime geçerseniz milyoner olmanız işten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar