Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 cevap versenize gs liler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 custom formation yapabilirsin arenada ama pressing bilmemne kalici yapamiyosun sanirim, bi ara paticik ligi vardi lan noldu, tekrar kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hala oynayan var mı şu oyunu ya, kaç ay oldu acaba oynamayalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 benim 3 hafta oldu açmıyorum hiç. en son ultimate team maçında delirip bilgisayar koltuğumu kırıp, metal çöp kovamı tekmelemiştim. o günden beri açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben gamepadi kırdım artık huzurlu bir hayatım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fakir olmasam bende bir çok kez kırma noktasına geliyorum ama yatağa atıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 vakti zamanında wow arena tecrübem olduğu için fifa onlineda hiç sinirlenmiyorum ben. teşekkürler wow arena. çelik gibi sinirlerim var sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu pati kardeşliği olmasa hiç bulaşmazdık he bu oyuna belki ve sağlığımız daha yerinde olurdu :D Bende bir telefon kırdım, bunun yanında gamepadlerden biri de pek sağlıklı durumda değil. Bi de yeri gelmişken sorsam aslında. BU gamepadlerin analog stickleri kendi yuvasında dönmeye başladı bunu aşmanın bir yolu var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben ilk zamanlar rage lere giriyodum, cok pis kufurler yapistiyorum, hani dahada ileri gitsem kesin apartmandan aticaklardi beni dfsdfsdff simdi oynuyorum halen ama o eski rage kalmadi artik, ne biliim, heralde yakacak sinir hucresi kalmadi ole sakin sakin, muzmin bi sekilde oynuyorum :D bide bayiyo artik beni 2 mac sonra, yani rage e giremeden baska bi oyuna gecmis oluyorum yada kod yazmaya basliyorum fln sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 var mı mac atmak isteyen 11-12 civari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aytekbet olarak ekle beni denk gelince atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben kotuyum ama , beşiktaşı atletikonun 40 dakikada 3 lemesi gibi olması sonra (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 esh ekle : cul_ futbol resitali sunayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 tamam 12 gibi, see you around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 haftasonu denk gelirsek oynariz yaw red ne zaman bana denk gelse ps3 un fisini cektigi icin bayadir mac yapamadik ahauahuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 reyou fazla pro çıktı (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ne reyosu abi benim o sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yalnız forumdaki bulletride a yenildiğim gibi yenildim sanada duran toptan 1-0 yenildik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 haha dogru (= arka arkaya ekleyince karıştı. sen iyi oynuyosun baya, anca high classlarla yenilebilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 arsenalla mı yendiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 he ya avrupa fatihi diye sinirlendim gaza geldim ama atamadım bi ciddi maç yapmayı özlemişim ama ya.pati içinde yapınca güzel oluyor maçlar melonun golü nasıldı ahha reyoyla oynama ztn.adam satranç gibi top oynuyor.mıy mıy uyknu geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Esh said: haha dogru (= arka arkaya ekleyince karıştı. sen iyi oynuyosun baya, anca high classlarla yenilebilirsin zaten. büyütme gözünde ya, en son ben bile koyuyordum red'e adsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fifa 12 nin ilk zamanlarıydı o ya :) defans yapmayı ögrendim birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hafta sonu toplasin bi mini turnuva patlatalim dfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar