mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 son maçta kazanarak 3. lige yükseldim. baya zordu 4. ligde ki maçlarım ama en kolayı son maçtı heralde. 27'de 3 0 yaptım ztn çıktı karşıdaki asdasdsad hedef cuma'ya kadar 2. lige yükselip premier cup'a girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 6. lige yukseldim bende baya rahat ciktim.. yalniz son mac inanilmaz komikti yau hahahajsfas son 3 macta 1 puana ihtiyacim var 6. lig icin, arsenalle yapiyorum.. adaminda bi sebepten dolayi 1 puana ihtiyaci var heralde (ya lige kalcak yada oda benim gibi cikacak) elemanla baya cekismeli 0-0 giderken 70. dakikada top cevirmeye basladi, bende alla alla diyom noluyo, bende basmadim tum adamlarimi geri cektim herif 20 dakka top cevirdi mac bitti evli evline koylu koyune :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 pff bende de sürekli ea serverlarına bağlanamama sorunu baş gösterdi. Aleti kapatıp açmak falan gerekiyor bağlanması için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 3. ligde her maç kıçımdan ter akıyo resmen. inanılmaz zor maçlar geçiyo. 3g 1b 1m şu anda. 10 puanım var, 8 puan daha lazım 5 maçta. maçlar surekli 1 farklarla bitiyo. hiç ole rahat rahat oynadığım maç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abv ea, atip duruyo ya serverdan sacma sapan lostlar yedim, son mac lan bidaha deniyim dedim bidaha atti neseki bu sefer ilk 5 dakkada attida lost yemedim. yoksa amigo orhan kafasi aticaktim tv ye. bu seride cikmam zor heralde ligde kalirsam iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 4. lige cıkıcaktım gittim son 2 maçımın birini 2-0dan 3-2 1-0 dan 2-1 verdim resmen rehavet problemi yaşadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bende son 2 macta 4 puan alarak ligde kalmayi becerdim, son 3 macta 6 puan alirsam 5. lig su salak ea kicklemese mac ortasinda cok iyi olcakta, sirf onun killiginda diken ustunde oynuyom hep fsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kardeşlik olayına adam arayan varsa benim 1 arkadaşım var girmek isteyen. varsa eğer ole bi olay öm atın arkadaşa yönlendiriyim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/101026769 asdfsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ahahah ilahi adalet dedikleri bu olsa gerek 2 gun once ezigin teki ile karsilastim adam bayern almis, adam ilk yarida 2-1 one gectikten sonra, geriye kalan tum mac boyunca top cevirdi, adam atak yapiyo orta acmiyo defansa kadar topu getiriyo tekrar ileri goturuyo falan maci bitirdi. lan dedim heralde olesiye 3 puana ihtiyaci vardi. nese, dun h2h te adam tekrar karsima geldi, adamin oynayisi falan hic degismemis ayni yavaslik ve uyuzluk. dedim senmisin bunu yapan, 1 gol atip geiye kalan tum mac adamin yaptigi seyin 5 kati gicikliginda top cevirdim, dakika 60 benim eleman kendi korner kosemde bekliyom falan sdfdsf. adam kafayi yedi, tum defansi ileri cikardi falan, ben yinede atak yapmadim maci ole bitirdim. eleman nirvanaya ulasmistir heralde mactan sonra ps3 u falan kirmistir yada dsfdsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 en sonunda bende başlayabildim de bu bağlantı kopma olayı sık olan birşey mi yaw, hep de maç sonuna dogru gidiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ya ben ea serverlarına bağlanamadım akşam, sizde de oldu mu? Ardından Arkham city'e daldım. Şimdi yine deneyeceğim de geçen günde oluyordu böyle, bağlanmıyordu aleti kapatıp açmak gerekiyordu falan, 3 kere kapatıp açtım yine girmedi. genel sorun mu vardı bende mi bir patlaklık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bugun banada oldu ama maçtan kopmadım hiç baya zamandır. bugunki genel bi sorundu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdim. divison 3'ten 2ye çıkma maçım 10. maç. galibiyet lazım. butun maç 1 0 geride goturuyorum. bi şekilde 1 1 yapıyorum. dakika 87. götze sağdan akıyo. içerde müller var bomboş. tek yapması gereken gelen topu kaleye vurmak. PEKİ BU MAL NAPIYO. tabikide dışarı vuruyo.......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ya oyun bazen karar veriyo bu maçta gol atamıcaksın diye, atamıyosun da. başka bi ligde yaptığım maçta saha gibi 18den vurunca gömen adamla türlü pozisyonlara girdim, adam kaleciye de değil hep dışarı attı topu dümdüz basmama rağmen kaleyi de ortadan görüyo falan. 3 tane direkten döndü, yine dümdüz bir aşırtma yandan dışarı gitti falan filan hepsinin aynı maçta olması imkansız. hayır bi kaleye topla girmediğim kaldı onda da topsuz alanda faul verip iptal ederdi sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://i.imgur.com/NKu8N.jpg bunu buraya koycaktımda unutmusum. bole saçma bi maç oynadıydım 1 hafta falan once h2h: seasons'ta edit: ben city'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya ben barcaya gectim 5-2-3 taktigime oyuncu degistirmeden uyum sagliyo cunku oteki turlu chealse ile her mac 5 adam degistirmekten gina geldi peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 mokoko kazananmısın kaybeden mi ben genelde o tarz maçları kaybediyorum rakip 2 şut atıyor 2 si gol mesela benim topların hepsi direklerde falan patlıyor yeniliyorum.en uyuz oldugum maçar tvye kafa atasımgeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kazananım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 son 10 maçın 5'inde lost connection. hatta şöyle diyim son 20 maçın heralde 12-13'ü lost connection. lig düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 son 4 macta 4 puan almam lazim div5 e cikmam icin, futbol tanrilari izin vermedi. ilk iki macta 1 korner ve 1 frikik golu ile ve sayisiz gol kacirma tabiki, son mactada 4 kaleci ile karsi karsiya kalmama ragmen ve ceza sahasi disindan 2 sutumun direkte patlamasi ile yine husran yine husran sdfdsfdsf :D sonrasinda cok pis sinirlendim 3 te 3 yaparak 9 puandayim su an sakin sakin cikcam 5 e. ne bu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 arsenal - chelsea challange'ı bugune kadar ki en zoruydu yahu. yapana kadar terledim resmen. sonunda yaptım ama :D chelsea'nin defans çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya bana üst üste 5 kere rezil bağlantılı adamlar geldi, pas bile yapamıyorum lagdan, hayır benden mi diyorum speedtest falan yapıyorum. Londra'dan bile 20 ping alıyorum ... şerefsizler birde öyle oynaya oynaya alışmışlar mıdır nedir orta kafa gol çok rahat atıyorlar ... düşecem galiba, son maç 2 puan gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi ilk 5 dakkada lag varsa cik bence ben ole yapiyom 1-2 mactir, adam muz cumhuriyetindenmi baglaniyo nedir, hayir bide ps3 kasiyo kendini lagli oldugu zaman cd yi falan deonduruyo acaip bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 karar verdim bundan sora karşıma real çıkarsa direk çıkıorm maçtan. yeter be abi çok sıkıldım valla ronaldo'nun ardından koşturmaktan. yine adam aldı dakka 90da koştu koştu koştu vurdu gol oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar