Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 DoruK said: dark senle oynadığımızdaki gibi goller kaçırcaksan forvet olma :D abi şunu yeni gördüm de, harbi neler kaçtı ya ilahlar korudu seni resmen kaçırdıkça moralim bozuldu geldin attın sende acımadın asfasdf biri 4-0 mıydı neyin maçın asdfdsa abi kaleciyi geçen top yağmurlu havada kale çizgisinin önünde saplandı durdu ya, ben orada koptum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bu arada PSG ile oynamayın asdf rezalet, Pastore falan çok yetersiz. Lugano'yu o kadar ağır yapmışlar ki Mertesacker falan daha hızlı öyle diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi doruk bugun tactan gelen topa rovasata koyarak tarihe gecti fshjkshf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 taci ben kullandim bu arada sdfhsdfhsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya senin lanetin bulaştı heralde bana da, bugün reyou'yla yaptığım maçlar dahil her maç 3,5 direk 4,6 auta giden bomboş kafa pozisyonu ortalamasıyla oynadım resmen. tam dedim div7'ye çıkıyorum saçma sapan maçlar, bi de üstüne bi maç bağlantı koptu loss aldım o da nası oldu anlamadım ayrı konu. ya da cidden momentum dedikleri olay gerçek heheh @reyou harbiden nani maçtan sıkılıp fantastik dünyasına geçti resmen orda dsfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ilk h2h maci mi yaptim simdi de hep boyle lag mi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 beyler defansım pamuk gibi dökülüyor , kör dövüşü gibi bocalıyor bekler :) Var mı tips tricks tuto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 supremeallah said: ilk h2h maci mi yaptim simdi de hep boyle lag mi var ya? Ben amerikadan baglaniyorum patilerle yaptigim maclarda , h2h random maclarda yada diger online maclarda lag derdim pek olmadi. Toplamda 2 kere falan oldu sanirim biri dun aksam oldu 2-3 saniyelik spike'lar halinde. 10mb baglanti var iki kisi kullaniyoruz belki diger arkadas somuruyodu o sirada dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ya lag değil de, LANdan oynar gibi oynanmıyor tabii. Pingi hissedebiliyorsun biraz, bazen topu kontrol etmeyip tek top yapacağın zaman pingden dolayı pası vermeyip topu kontrol edebiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 o bemde de oluyor.o yuzden genelde match roomsdan europe da oynuyordum fakat burnda eu odası yok karşıdaki çin mi japon mu amerikan mı bilemiyoruz tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lan ben hala kontrollere alisamadim, x tusuna contain mi atasam tackle mi atasam bi turlu karar veremedim sdfhdjsfhk nese tackle aticam artik, benim yontma parmaklar r2 tusuna gidemiyo hizli bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ttnet annen ölsün ya içine etti 2 tane maçımın... ztn adam gibi hız veremiosun bari kesilmesin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ultimate team maçı yapıyorum yarı final 1-0 öndeyim maçın ortasında iki stoperim alenen yerde sevişmeye başladı bildiğin üstüste yattılar biri diğerine sondaj yapıyordu resmen. sıcaklardandır dedim kalkarlar dedim ama kalkmadılar. top da rakipteydi. adam bu ahlaksızlığı kaldıramadı ve bomboş defansımın ortasından yürüyerek geldi gol attı 60. dakkasına kadar önde götürdüğüm maçı ardından gelen kahkahalar ve süper moralle 4-1 verdim. hayır pste ekran görüntüsü nasıl alınır onu da bilmiyorum. şu patchi beklemek farz oldu, bu hataların hepsini bir patchle düzelteceklerini beklemek ise hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 reyou said: lan ben hala kontrollere alisamadim, x tusuna contain mi atasam tackle mi atasam bi turlu karar veremedim sdfhdjsfhk nese tackle aticam artik, benim yontma parmaklar r2 tusuna gidemiyo hizli bi sekilde Abi eskiden orta parmaklarımla controllerı tutabiliyordum, şimdi orta parmaklar her an L2 R2 üstünde olduğundan arada elimden kayıyor controller. 10 parmak gamepad kullanmak zorunda bırakıyor oyun resmen. Division 8'de de yargılıyorum. 4-1-0 gibi bir recordla division 7'ye 3 puan uzaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya sokim, 7. lige çıktığımdan beri 0-4 devam ediyorum, 3 kere con lost yedim. 1 kere netim komple kesildi, bir kere EA serverları ile komple bağlantı koptu bir kere de düz yenildim. En sonuncusu ise yeter dedirtti artık. Kazanıyorum maçı, gayette iyi oynuyorum. Maçın 75. dakikaları falan işte tak bağlantı gitti. Ama o ne, ne internet gitmiş ne de ea serverları ile bağlantım kopmuş. Maçtan düşüyorum direk H2H Seasons menüsüne ... yenilgi yazıyor tabii kazandığım maçtan, küfürleri de sıralıyorum... Ayrıca biraz kariyer oynayayım dedim. Bu kadar rezalet birşey olamaz. Tamamen zaman kaybı yani hiçbir şekilde girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Virtual Pro kasmak için oynadım ben şimdiye kadar sadece de, Manager olarak oynamak eğlenceliydi eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ulan anderson'u nerflemişler 78den 77ye inmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kardeşlike girecek var mı yahu? yoksa gidiorum metro city'ye, bimeks le d&r a bakıcam. hangisi ucuzsa alıcam. acil ses edin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 git dh forumlarına çok rahat bulursun dsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 neyse salla, orda güvenemem şimdi insanlara. bir de şey, benim ps3 irlanda çıkışlı. burdan aldığım oyun sıkıntı çıkarır mı? daha önce hiç oyun almadım türkiyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 donanıma güven abi orda çok acaip bi güven var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya cidden çok sinirleniyorum, namağlup olarak çıktım 7. lige, 2 beraberlik vardı sadece, lige geldim abi her maç 2-0 öne geçip 3-2 yeniliyorum standar, onu geçtim mesela 3 kere şey oldu öndeyim maçta gayet tıkır tıkır çalışıyor, lag yok falan. Böyle son 70. dakikaya giriyorum hayvani lag başlıyor. 80'lerden sonra tak con lost mağlubiyet yaz. bugün 3 kere geldi başıma işte 7. ligde, download mı açıyorlar yenilince diyecem onlar düşer ... gerçi bir con lost'tan maçta kazandım ama olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 div 6 ya geçip bıraktım sezon oynamayı patche kadar daha girmem hardcore maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi bu ttnetin yaptığı ayıp skor 5-1 90. dakika 5 saniye sabredemedi ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bende ben koptum zannettim.. zaten laglanmaya baslamisti belliydi biseyler olcagi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar