Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 katılıyorum, demosunda oyunun yönüne laflar etmiştim fakat savunmadan daha büyük bir sorun olarak oyunun hücum yönü var. Savunma zaaflarından gol atabilir adam fakat Pes stili tek adam ile sahayı geçme olayı cidden çok kötü, liverpool ile oynadım dün gece, downing'i alıyorum sol bekten akıyorm çalımlaya çalımlaya içeri giriyorum atıyorum. Ha sağ ayaklı olsa %90 golde atardım da ... hücum yönünde pes olmaya gidiyor oyun, çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 su ea arena olayına takılan varmı? bıde su onlıne mac oncesı hazır formatıons dısında edıt yapamıorum adamların yerını yada ben bulamadım. pes'e gore bıraz zayıf sankı taktık ekranı kucucuk bısı zaten adamları ayarlayamıosun ıstedıgın gıbı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kaleciyi seçip,kontrol'ü ai verince nasıl bir zevk alabilir ki insan evladı.anlamıyorum ben bu bebeleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hyr öyle mallık yapcaklarına defans yapmayı ögrensinler.yrn bugun peç gelincen ne olcak bu arada dark parayı yatrıcamda.yarına kalabilir.en yakın iş bankası suadiyeye dogru dfs.bu hava tecavuz etseler cıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben sirf h2h yaptim, istatistiklere bakmisimda cogu kez yenilmisim fdsfdsfs :D division 9 dayim su anda 8 e cikmam lazim, newcastle ile oynuyorum paso ben, buyuk takimlar bi zamandan sonra bayiyo. top list e baktigim zaman herkes hep real i falan almis// pehh lan dun siyah beyaz formayi sectim, karsidaki adamda sao paulo yu secmis, nerdeyse formalar birebir ayni dfsfdsf adamla kor ebe oynuyoz resmen, bi ara one gectim, sonra illaki 90 dakikada gol yeme krizimin onune gecemeyip 1-1 berabere kaldik. defans olayina alismaya basladim, 5-6 mac sonra baya guzel olacak gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ilk 5 dakka oyundan cıkarsan oyun sayılmıyor aynı forma denk gelirse çık direk bu arada 6 maçta 5 galibiyet ile adım adım ilerliyorum seasonda fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 haa bilmiyodum ben onu, ole yapiyim bidahaki sefere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aynen dün ben liverpool'un siyah formayı seçtim. Karşıdaki de M.City'nin koyu lacivert forması, direk çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 jockey kullanmaya alıskın olmayanlar çok ağlar bu oyunda 10 maç yaptım.bi tek ilk maçımı kaybettim.9 galibiyet aldım.adamlar bırak defansı şut atamıyorlar kaleye.cunku jockey alıskın oldugumdan hiç zorlanmıyorum defans yapmakta tackle 3 defa falan denemişimdir ztn en uzak tuşa atadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben de jockeyi hic kullanmiyorum containle adami sikistirip bi sekil aliyorum topu, tackle pull hayvanlar gibi kullaniyorum gercek mac olsa 56 sari kart cikmasi lazim bu kadar cekmeye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 işte ama olay jockey maç yapalım 8 atarım suan jockey kullanmıosan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi jockey contain ayni sey ki. adama yaklasik durmak icin kullaniyorum sadece. atalim bi mac cok iddali degilim alisamadim oyle cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kimler oynuyor simdi psnleri alalim beni de ekleyin kzlsakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 contain ile jockey aynı şey değil işte.caki top kapıyor topa mudahale direk tackle bu sistemde riskli ve gereksiz jockey varken.hem adam oyundna düşüyor hemde oenaltı faul yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ekleyin benide, lag olmazsa fazla oynariz arada.. su anda inisli cikisli bi grafik izliyorum ama yakinda rotaya gireriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ekleyelim de psn ne :D h2hde aşırı lag var, ben de vpro açıp player career'a başladım. 2. hazırlık maçında 3 ay sakat gg. direk atlayamıyoruz da sıkıcı olmuş o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dün h2h kariyerime başladım. lig maçı yapmadan direk kupaya daldım ve aldım adsa. manu baya güzel olmuş. küçük bezelye, rooney, nani falan çok fena akıyor hınzırlar dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 DoruK said: ekleyelim de psn ne :D h2hde aşırı lag var, ben de vpro açıp player career'a başladım. 2. hazırlık maçında 3 ay sakat gg. direk atlayamıyoruz da sıkıcı olmuş o kısmı. http://www.easports.com/player-hub/PS3/aytekbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 reyou eklesene cul_ gece maç yaparız amerika saatiyle sdfs eklemişiniz de psnde mesaj gelmedi bana enteresan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu arada ea arenaya girmek lazım mı.gerekli bişimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben hep h2h2 oynadim simdiye kadar, haftasonu turnuvaya falan giriyim simdi hafta ici vaktim yok :) friendlisti check edin arada, denk gelirsek kapisalim; bu arada 3-5 mac turkiyeyi aldim, bu kadar guzel oynayip bu kadar muthis yenilen baska takim yoktur, zaten yenilgilerimin cogunu abudik gubidik takimlari denerken aldim fdsfds :D oteki turlu chealseyi aldim ust uste 2 lig atladim, ondada zevki cikmiyo paso real le oynamakdan gina geldi. tekrar donucem galiba chealseya yoksa ubidik takimlarin futbolcularini falan bilmiyom elek oluyoz asfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bende oyunu çözeyim gs alıcam inter forlanı beğenmedim.bi eto değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bende 3 en fazla 4 yildizlik idol bi takim pesindeyim, newcastle deniyom su aralar hosuma gitti baya, ilerde best denen adam george best in familyasindan falan galiba herif cidden cokiyi dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi aynen newcastle ile başladım ben de safsdfs gerçi çok eskiye dayanan bi birlikteliğimiz var yenikale birliksporla bu arada h2h'de ilk iki golümü kazım kazım attı =( ea'in sitesinde istatistiklerim neden çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi newcastle benim ilk oyunum olan fifa 98 de aldigim ilk takimdi, benimde mazide baya birlikteligim olmustur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar