Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

katılıyorum,

demosunda oyunun yönüne laflar etmiştim fakat savunmadan daha büyük bir sorun olarak oyunun hücum yönü var.

Savunma zaaflarından gol atabilir adam fakat Pes stili tek adam ile sahayı geçme olayı cidden çok kötü,

liverpool ile oynadım dün gece, downing'i alıyorum sol bekten akıyorm çalımlaya çalımlaya içeri giriyorum atıyorum. Ha sağ ayaklı olsa %90 golde atardım da ...

hücum yönünde pes olmaya gidiyor oyun, çok kötü
Sosyal ağlarda paylaş

ben sirf h2h yaptim, istatistiklere bakmisimda cogu kez yenilmisim fdsfdsfs :D

division 9 dayim su anda 8 e cikmam lazim,

newcastle ile oynuyorum paso ben, buyuk takimlar bi zamandan sonra bayiyo. top list e baktigim zaman herkes hep real i falan almis// pehh

lan dun siyah beyaz formayi sectim, karsidaki adamda sao paulo yu secmis, nerdeyse formalar birebir ayni dfsfdsf

adamla kor ebe oynuyoz resmen, bi ara one gectim, sonra illaki 90 dakikada gol yeme krizimin onune gecemeyip 1-1 berabere kaldik.

defans olayina alismaya basladim, 5-6 mac sonra baya guzel olacak gibime geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

jockey kullanmaya alıskın olmayanlar çok ağlar bu oyunda

10 maç yaptım.bi tek ilk maçımı kaybettim.9 galibiyet aldım.adamlar bırak defansı şut atamıyorlar kaleye.cunku jockey alıskın oldugumdan hiç zorlanmıyorum defans yapmakta

tackle 3 defa falan denemişimdir ztn en uzak tuşa atadım onu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep h2h2 oynadim simdiye kadar,
haftasonu turnuvaya falan giriyim simdi hafta ici vaktim yok :)

friendlisti check edin arada, denk gelirsek kapisalim;

bu arada 3-5 mac turkiyeyi aldim, bu kadar guzel oynayip bu kadar muthis yenilen baska takim yoktur, zaten yenilgilerimin cogunu abudik gubidik takimlari denerken aldim fdsfds :D

oteki turlu chealseyi aldim ust uste 2 lig atladim, ondada zevki cikmiyo paso real le oynamakdan gina geldi.

tekrar donucem galiba chealseya yoksa ubidik takimlarin futbolcularini falan bilmiyom elek oluyoz asfdsfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...