Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Red said:

bıraktım bende dl

bu arada dark kredi kartı bilgini sil abi

psnler hackleniyor falan sdfs

bende de 3 tane psn var.turkiye uk us

us ile oynuyorum sadece.ama shoptodan falan oyun alınca aktif etmek için avrupa psn istiyor mesela

ya herkes indirsin oyunu silecem zaten, şimdi birşey olur falan diye ellemeyeyim :) ha birde zaten sanal kart, sorun olmaz

bende de bir uk birde tr vardı. Daha doğrusu tek hesabım UK benim, diğerini de kız kardeşime açmıştım işte TR PSN'e kaydettim asdf
Sosyal ağlarda paylaş

uk psn in de tek artisi psn plus mi ne ona uye olabiliyorsun sanirim, aman tr olanini kullanayim iste hazir yeni acmisken psn plus fln almam zaten. en azindan fifayi bunda oynarim bisi farketmez.

@dark, aslinda bisi olacagi yok, bole konularda biraz fazla guvenlikciyim sanirim fsdfds
Sosyal ağlarda paylaş

bende 4 yıldır pes oynuyorum, bu sene fıfa ya gectım ıyıkı gecmısım baya baya daha guzel pes'den. psn flyingcarpet88 lıg falan yaparsanız gelırım. onlıne mode lar baya kapsamlıymıs lıg kupa frıend leauge falan. bıde bısı sorcam player move olayı deısmıyormu anolog mu takılcaz ılla yon tuslarına atıyamadım ben sag sol yukar asagı olarak??
Sosyal ağlarda paylaş

heh benim oyun yüklendi ve bir maç yaptım. sorunsuz çalışıyor :)

ilk maç bayağı laglı bir rakiple oynamak zorunda kaldım, quick h2h'den rakip gelmedi falan lobby'den buldum bayağı kasıp bunu hehe

defans işi sakat, iyi oynayan adamlara karşı şansın yok ve rakip select'le oynuyordu %99, bir kere maçın sonuna doğru bastım sadece o da nasıl oluyor diye merak ettim atak tamamlanmadan oyun bitti.

select'siz daha zevkli.

Oyun güzel yine ama böyle radikal bir dğeişikliğe halen karşıyım ben, birde hava toplarına acil müdahale edilmeli çok fazla sorun var. Impact'ten olsa gerek,

güzel ya, daha manuel bir oyun falan. yine de ilerleyen seviyelerde asosyaller bizi çok ağlatacak çünkü cidden kolay atak yapılıyor ve defans zor :(

ayrıca psn kardeşliği, ayarlayalım bir ara nba 2k12 falan da alalım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Lauranas said:

bende 4 yıldır pes oynuyorum, bu sene fıfa ya gectım ıyıkı gecmısım baya baya daha guzel pes'den. psn flyingcarpet88 lıg falan yaparsanız gelırım. onlıne mode lar baya kapsamlıymıs lıg kupa frıend leauge falan. bıde bısı sorcam player move olayı deısmıyormu anolog mu takılcaz ılla yon tuslarına atıyamadım ben sag sol yukar asagı olarak??

move - tactics'i birbiriyle değiştir. setting'de R1 ile ilerle attack menüsünden.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda defansa laf etmiştim ama tackle kendi kalenden uzak kullandıkça eski sistemden çok farkı yok.ben fifa 11 de de jockey kullanıodum ztn yine öyle devam ediyru

lakin select olayı berbat.nasıl böyle bi hata yaparsınız ya.topu kaptıgım an karşıda bekleyen 10 tane ai.kendi sahasında bekliyorlar.lavuklarda sadece kaleciyle takılıolar öyle.tiksindim resmen

oyunun fiziğini beğenmedim.fifa 11 de o topculardaki dolgunluk gitmiş pesimsi bi hale gelmiş minik ince topcular.kontroller daha keskinleştirilmiş aynı pes gibi

topun gidişide öyle.pinball halen devam ediyor x spamcılarla ilk macımda karşılaştım direk

laf ettiğim defans sistemi yine iyi.fifa pes yolunda gidiyor

fifa 13 fifa 14 derken sıçacaklar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...