Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bıraktım bende dl bu arada dark kredi kartı bilgini sil abi psnler hackleniyor falan sdfs bende de 3 tane psn var.turkiye uk us us ile oynuyorum sadece.ama shoptodan falan oyun alınca aktif etmek için avrupa psn istiyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu arada indirmeye basladim oyun direk ana ps menusundeki game`in altinda mi belirecek indikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eet orda belirtcek.install edip oynican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DarKRideR said: onu bilmiyorum da şey, yüklemeyi başlatıp kendi hesabınıza falan geçmeyi de unutmayın asdf arkada inerken hesaptan çıkabilir miyim? oluyor mu öyle? patlamasın??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben öyle yaptım.suan kendi hesabımda dl devam ediyor fakat patipsn yi kaldırmayın makineden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu arada bişi sorcam ps3 ü temizleyeniniz oldu mu daha önce ben aldıgımdan beri içini hiç açmadım.fan vs temizlemesi kolay mı ? suan baya ısınıyor cunku durdugu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 e abi cikican zaten hesaptan olay o. backgrounda atip direk diger hesaba gecip kendi psnimi actim su an. download devam ediyor. ayrica patipsni kaldirsak da bisi olacagini sanmiyorum zira bi daha girmiyoruz zaten ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hatta patipsni direk baska user create ederek actim downloadi oradan actim. userin adini da Elleme koydum fsfsd. simdi kendi userimdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yok kaldırınca patlıyor diyorlar. Benim PS3 yanıbaşımda değil, bu sebepten 3-4 gün geç indireceğim gibi. Aman iki kere indirmesin kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Hadi ya e ne sacma abi o user psn e auto loginde bile degil girip password koyayim bari usera, eve gelen random birine kurban gitmesin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Red said: bıraktım bende dl bu arada dark kredi kartı bilgini sil abi psnler hackleniyor falan sdfs bende de 3 tane psn var.turkiye uk us us ile oynuyorum sadece.ama shoptodan falan oyun alınca aktif etmek için avrupa psn istiyor mesela ya herkes indirsin oyunu silecem zaten, şimdi birşey olur falan diye ellemeyeyim :) ha birde zaten sanal kart, sorun olmaz bende de bir uk birde tr vardı. Daha doğrusu tek hesabım UK benim, diğerini de kız kardeşime açmıştım işte TR PSN'e kaydettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DoruK said: Hadi ya e ne sacma abi o user psn e auto loginde bile degil girip password koyayim bari usera, eve gelen random birine kurban gitmesin sonra. abi evine gelen misafirler userları mı kurcalıyor asdf nasıl arkadaşların var senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 pati useri kaldırdıysan hiç dl bitmesini bekleme baştan yukle.yada yol yakınken tekrar koy makinene o psnyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 pati useri kaldirmadim abi duruyor. kendi userima gectim kendi psnime baglanayim diye dogal olarak dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha tamam.yok ben o hatayı yapmıstım bikere.nasısa yukledik diye öbür userı silmiştim.sonra hata verdi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 uk psn in de tek artisi psn plus mi ne ona uye olabiliyorsun sanirim, aman tr olanini kullanayim iste hazir yeni acmisken psn plus fln almam zaten. en azindan fifayi bunda oynarim bisi farketmez. @dark, aslinda bisi olacagi yok, bole konularda biraz fazla guvenlikciyim sanirim fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya benim net 5 kez gitti download başladığından beri, bir kere de ps3'ü kapatmış annem boşa çalışıyor sanıp asdfdsa oyunun yalama bir biçimde yükleneceği ve yarın 9gb'yi tekrardan çekeceğim gibi geliyor DASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Oyun icerisindeki en guzel sarki bence sudur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fifannı muzik seçimleri iyi ya.böyle arenada salak salak muzik dinlerden 1 saat geçirebiliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bende 4 yıldır pes oynuyorum, bu sene fıfa ya gectım ıyıkı gecmısım baya baya daha guzel pes'den. psn flyingcarpet88 lıg falan yaparsanız gelırım. onlıne mode lar baya kapsamlıymıs lıg kupa frıend leauge falan. bıde bısı sorcam player move olayı deısmıyormu anolog mu takılcaz ılla yon tuslarına atıyamadım ben sag sol yukar asagı olarak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 heh benim oyun yüklendi ve bir maç yaptım. sorunsuz çalışıyor :) ilk maç bayağı laglı bir rakiple oynamak zorunda kaldım, quick h2h'den rakip gelmedi falan lobby'den buldum bayağı kasıp bunu hehe defans işi sakat, iyi oynayan adamlara karşı şansın yok ve rakip select'le oynuyordu %99, bir kere maçın sonuna doğru bastım sadece o da nasıl oluyor diye merak ettim atak tamamlanmadan oyun bitti. select'siz daha zevkli. Oyun güzel yine ama böyle radikal bir dğeişikliğe halen karşıyım ben, birde hava toplarına acil müdahale edilmeli çok fazla sorun var. Impact'ten olsa gerek, güzel ya, daha manuel bir oyun falan. yine de ilerleyen seviyelerde asosyaller bizi çok ağlatacak çünkü cidden kolay atak yapılıyor ve defans zor :( ayrıca psn kardeşliği, ayarlayalım bir ara nba 2k12 falan da alalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi ben o adamları anlayamıyorum 5000 maç yapanlar falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 uyar bana da 2k12 hos lockout varken oynamak cok garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lauranas said: bende 4 yıldır pes oynuyorum, bu sene fıfa ya gectım ıyıkı gecmısım baya baya daha guzel pes'den. psn flyingcarpet88 lıg falan yaparsanız gelırım. onlıne mode lar baya kapsamlıymıs lıg kupa frıend leauge falan. bıde bısı sorcam player move olayı deısmıyormu anolog mu takılcaz ılla yon tuslarına atıyamadım ben sag sol yukar asagı olarak?? move - tactics'i birbiriyle değiştir. setting'de R1 ile ilerle attack menüsünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 oyunda defansa laf etmiştim ama tackle kendi kalenden uzak kullandıkça eski sistemden çok farkı yok.ben fifa 11 de de jockey kullanıodum ztn yine öyle devam ediyru lakin select olayı berbat.nasıl böyle bi hata yaparsınız ya.topu kaptıgım an karşıda bekleyen 10 tane ai.kendi sahasında bekliyorlar.lavuklarda sadece kaleciyle takılıolar öyle.tiksindim resmen oyunun fiziğini beğenmedim.fifa 11 de o topculardaki dolgunluk gitmiş pesimsi bi hale gelmiş minik ince topcular.kontroller daha keskinleştirilmiş aynı pes gibi topun gidişide öyle.pinball halen devam ediyor x spamcılarla ilk macımda karşılaştım direk laf ettiğim defans sistemi yine iyi.fifa pes yolunda gidiyor fifa 13 fifa 14 derken sıçacaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar