reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 patiden ekledim 4-5 kisiyi, redin hesabindan gorup dfdsfdsfs saatler tutarsa oynayalim, lag olmaz ama umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bende sistem sorunsuz işliyorsa katılırım diyordum amma. Hayırlısı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 E hadi son kisi Brotherhood icin. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben de girerim olaya :) yannız prosedürü bilmiyorum öm'den bilgilendirin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lan dun elege dondum resmen gelen cakti giden cakti :) ama cok bariz su select tusuna basip kaleciyi sectirip defans yapiyolar, kaldirilmasi lazim 1 kere deniyim dedim, kendimi direk liseli hissettim bole lamerlik olmaz dedim kapattim, toptan kalkmasi lazim sfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o yuzden almadım ztn oyunu henuz deli sinirleniyorum öyle şeylere ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 panige gerek yok patch geliyomus; http://playstationlifestyle.net/2011/10/06/ea-planning-to-patch-fifa-12-in-coming-weeks/ lan kamerunu aldim elek oldum dun gece, kim dedi sana manchasteri birak diye, bu aksam tekrar manuya donus yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1- Masq 2- Darkrider 3- Doruk 4- Szasstam 5- serjuhan abi liste bu. tamamız. kim alıyor şimdi? gönüllü var mı havale yapalım ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sanal kart ile alın deniyor sağda solda, sanal kartı olan birimiz alsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aynen sanal kartla olan var mı? havale yapayım alalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bende de yok valla :( parayı aynen havale veyahut paypal kullanan olursa PP ile de gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ya sanal kart olmazsa olası soruşturma durumunda kart bilgilerini paylaşmaktan çekinmeyen biri olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Beyler nasıl fifa 12 ? Defans kanırtıyor dedi alan arkadaşım. PS3 ümü aylar sonunda servise verebildim , umarım 2 hafta sonra yenisini yollarlar da , kardeşilik zamazingosundan bi fifa da ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 valla ben nedense joystick ile oynayamiyorum, klayve takicam ps3 e fdsfdsfsdf cunku su anda sol basparmagim felc geciriyo, ki cokda fazla mac yapmadim.. daha onceki fifalari oynamadim ama su anki hali baya guzel begendim... var 1-2 eksik var tabi, buglar abuselar falan yakinda duzeltirler.. onun disinda alinda gercek bi lig kuralim haftasonlari bende katilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gelicek olan patch sadece select olayına mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bide formation save olayina getirsinler yaw muthis 5-3-2 taktigimi her seferinde ayarlicam diye kicim cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi onda sıkıntı yok ki formation ztn kayıtlı oluyor.maç başlarken tık seçiyorsun taktiğini hani alısınca 10 saniye maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 h2h de ole degil iste, mesela Manchester i aliyorum ben 5-3-2 yapiyorum, giggs i oyuna falan sokuyorum, hop bi sonraki mac tekrar eski formasyona donmus, hadi bidaha en bastan herseyi kur.. belki fifa 11 de ole degildir ama yeni oyunda bu kabus gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bide stoke city i sakin almayin, abv crouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tamam işte maç başlamadan daha önce yaptıgın 5-3-2 yi seçip hemen adamları yerine diziosun her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi her mac cekilecek ismi bu, formation save diye bisi yaparsin ordan load yaparsin pes 3 te bile olan bisiydi bu yani, bide adamlari manual olarak dizme yok, mesela ben 3 forvet oynayacagim zaman ortadaki forveti sagdaki forvete daha yakin tutamiyorum.. fifa oynanabilirlik acisindan daha ii ama pes serisi futbolcu kontrolleri acisindan 3 gomlek daha ustun mesela pes serisindeki su grafiksel ayar bile; http://i130.photobucket.com/albums/p266/feike1977/PES6-4-3-3formation.jpg futbocu karsilastirmasinda muthis etkili, bole altigen olandan bahsediyom.. fifa oyun icinde eziyo ama management konusunda sinifta kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 olum oyunu karıştır biraz.adamları oynatabiliyorsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nerde var abi? formation save var mi? ben girince formation ve squad diye 2 secenek var ikisindede ole bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 formation save de var adamları istediğin gibi oynatmada var.var bunlar sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok mu şimdi oyunu alan? kime gönderiyoruz paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar