Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tamam o zaman kim alıyor, fiyat ne kadar, herkes internet bankacılığı kullanıyorsa akşama halledelim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yalnız bugun yapılan para transferleri yarın hesaba geçer, sanal kredi kartı kullanabilen alsa daha iyi olur, çünkü download ederken oyunu aldığımız kredi kartının son kullanma tarihini ve arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu istiyormuş tekrar, kredı kartı numalarıda sadece son 4 rakkamı görünecek şekilde gözüküyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bende sanal kart yok :( birde internet bankacılığından yapılan transferler hemen aktarılıyor diye biliyorum ya, daha babam sabah yolladı bana para çünkü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 aynı banka ise hemen geçer, farklı bankalardan gönderiliyorsa iş gününde geçer, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tamam beni saymayın ya bi arkadaş almış böyle ondan otlanıcam beleş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tinu said: aynı banka ise hemen geçer, farklı bankalardan gönderiliyorsa iş gününde geçer, tamamdır o zaman yarın yapalım hehe hadi takımı tamamlayalım o zaman, birde hepimiz nba 2k12 alır mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 peki bişi sorcam oyunu indirdikten sonra aletteki 3-4 farklı psnden de oynayabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 evet zaten olayı o, ortak hesaptan indirip, sonra herkez kendi hesabından oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 o zaman hadi kararlaştıralım da yarın bitirelim bu işi, sabırsızlandım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tinu said: yalnız bugun yapılan para transferleri yarın hesaba geçer, sanal kredi kartı kullanabilen alsa daha iyi olur, çünkü download ederken oyunu aldığımız kredi kartının son kullanma tarihini ve arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu istiyormuş tekrar, kredı kartı numalarıda sadece son 4 rakkamı görünecek şekilde gözüküyormuş bu olay cidden doğru mu? birde oyunu aynı anda birden fazla kişi,indirebiliyor mu psn'den yoksa biri bitmeden diğer kişi başlayamıyor mu indirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 birinin bitmesi gerekmiyor, bu ortak hesapla giriyorsun download etmeye baslıyorsun sonra çıkıp kendı hesabına geçiyorsun download devam ediyor yani ille ortak hesapta olman gerekmiyor, yani aldığımız zaman sırayla giricez download ı baslatıcaz, ortak hesapla işimiz biticek , ama ps3 den silmemek gerekiyormus o ortak hesabıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dl edebiliyorsun ama setup için o psnye girmen lzm setuptan sonra hangisiyle oynadıgın farketmiyor.ama setupta o psnde olman lazım daha önce başıma geldi cunku.sanırım bc2 betada gelmişti setup hata vermişti bu yuzden neyse deneyinde siz bizde ona göre alalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya ben mesela bugün fiyata bakmak için tr psn hesabıma girdim, top spin 4 demosunu gördüm. yüklemeye başladım unuttum hep kullandığım uk psn'e girdim ardından, yükleme devam ediyordu sorunsuz sdafas tabii şimdi 1.5gblik bir demo ile full oyun karşılaştırmak saçma olabilir ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya geçen infamous 2'de aynı muhabbet olmuş 1 hafta sonr apatch çıkarmışlar patlamış herkesinki aynı muhabbet olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 neyini patlatmışlar,ps3'lere ban mı atmışlar,başka türlü ne yapabilirler ki o oyunun multisi de yok diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi bunda yapılacak en büyük şey online kod istemesi olur, o da 15 dolar birşey yani verilir alınır çok zorda kalınırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yahu yok bir sorun, bu şekilde alanlar t çatır çatır onlıne oynuyor oyunu , bırbırlerıyle maç bile yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 fifa 12 indi evde oynuyor bizimkiler sorunsuz 210 kusur bin online user var sec begen oyna.ayrica 2 ay once kadar infamous2 almistim patch de yaptim ona hala saglam patlama felan yok onda online kui var sorunsuz calisiyor. birde oyunu aldiktan sonra sadece downoloadi baslatirken ana hesapla login olu basladip dowloadi backgroun da atiyorsunuz sonra cikiyorsunuz bir daha o hesaba girmenize gerek yok download da setupda sizin userinizda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 peki,kredi kartı tarih,güvenlik kodu gibi şeyleri istiyor mu her download etmeye kalkantan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 pes 12 basligi yokmu yav? dun ikisininde demosunu indirdim bugun oynadim. pes baya guzel geldi bana ole fifa da ahim sahim pek bi farklilik yok. hangisinin multisi daha iise onu satin allim diyorum, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 multiplayer ortaminda, bole turnuvalar olsun, server hizlari olsun community feeling olayi hangisinde daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 F İ F A 12 /GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bastim anasini satayim fifaci olalim bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 beyler şimdi support ettiğiniz klüp fanların el birliğiyle puan fln alıo tmm, peki bunun bi getirisi oluo mu fan'a klüp şamp. fln olursa sezon sonu? yoksa karşılıksız aşk mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar