Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yalnız bugun yapılan para transferleri yarın hesaba geçer,

sanal kredi kartı kullanabilen alsa daha iyi olur, çünkü download ederken oyunu aldığımız kredi kartının son kullanma tarihini ve arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu istiyormuş tekrar, kredı kartı numalarıda sadece son 4 rakkamı görünecek şekilde gözüküyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yalnız bugun yapılan para transferleri yarın hesaba geçer,

sanal kredi kartı kullanabilen alsa daha iyi olur, çünkü download ederken oyunu aldığımız kredi kartının son kullanma tarihini ve arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu istiyormuş tekrar, kredı kartı numalarıda sadece son 4 rakkamı görünecek şekilde gözüküyormuş

bu olay cidden doğru mu?

birde oyunu aynı anda birden fazla kişi,indirebiliyor mu psn'den yoksa biri bitmeden diğer kişi başlayamıyor mu indirmeye?
Sosyal ağlarda paylaş

birinin bitmesi gerekmiyor, bu ortak hesapla giriyorsun download etmeye baslıyorsun sonra çıkıp kendı hesabına geçiyorsun download devam ediyor yani ille ortak hesapta olman gerekmiyor, yani aldığımız zaman sırayla giricez download ı baslatıcaz, ortak hesapla işimiz biticek , ama ps3 den silmemek gerekiyormus o ortak hesabıda
Sosyal ağlarda paylaş

dl edebiliyorsun ama setup için o psnye girmen lzm

setuptan sonra hangisiyle oynadıgın farketmiyor.ama setupta o psnde olman lazım

daha önce başıma geldi cunku.sanırım bc2 betada gelmişti

setup hata vermişti bu yuzden

neyse deneyinde siz bizde ona göre alalım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben mesela bugün fiyata bakmak için tr psn hesabıma girdim, top spin 4 demosunu gördüm. yüklemeye başladım

unuttum hep kullandığım uk psn'e girdim ardından, yükleme devam ediyordu sorunsuz sdafas

tabii şimdi 1.5gblik bir demo ile full oyun karşılaştırmak saçma olabilir ama,
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 12 indi evde oynuyor bizimkiler sorunsuz 210 kusur bin online user var sec begen oyna.ayrica 2 ay once kadar infamous2 almistim patch de yaptim ona hala saglam patlama felan yok onda online kui var sorunsuz calisiyor.
birde oyunu aldiktan sonra sadece downoloadi baslatirken ana hesapla login olu basladip dowloadi backgroun da atiyorsunuz sonra cikiyorsunuz bir daha o hesaba girmenize gerek yok download da setupda sizin userinizda oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...