Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 psn shop 129TL satışa çıkmış, 3 ayrı makineye kurulabiliyormus ve onlıne ıcın herhangi bir pass istemiyormuş, yani 3 arkadas ortak bir hesapla alıp ındırebilir oyun 40 tl ye gelir. aynı şeyi nba 2k12 de yaparsam 80 tl ile kapatırım bu sezonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Millet offline olarak oyun iyi di mi millet çok yakınmış yeniliklerden falan. Ben hiç online oynamıyorum kardeşimle günde 2-3 maç atıyoruz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 tinu said: psn shop 129TL satışa çıkmış, 3 ayrı makineye kurulabiliyormus ve onlıne ıcın herhangi bir pass istemiyormuş, yani 3 arkadas ortak bir hesapla alıp ındırebilir oyun 40 tl ye gelir. aynı şeyi nba 2k12 de yaparsam 80 tl ile kapatırım bu sezonu :) hdd'de yer acayim yapalim. ps3 yazlikta yarin gidicem bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bende alabilriim ps3'de. Hem pc'de hem ps3'te bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Eminmisiniz ondan ya. bende CD'si fln durur şekilde aynı makinada 2. psn hesabımdan bile oynayamıyorum online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yok öyle bişi grast ben oyunları uk psnye kaydediyorum avrupa oldugu için oyunları usde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Masquerade said: tinu said: psn shop 129TL satışa çıkmış, 3 ayrı makineye kurulabiliyormus ve onlıne ıcın herhangi bir pass istemiyormuş, yani 3 arkadas ortak bir hesapla alıp ındırebilir oyun 40 tl ye gelir. aynı şeyi nba 2k12 de yaparsam 80 tl ile kapatırım bu sezonu :) hdd'de yer acayim yapalim. ps3 yazlikta yarin gidicem bakayim. giriliyorsa hem nba 2k12'ye hemde fifa'ya girerim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben peç çıkana kadar almama kararı aldım ya. herkes çelsi oynuyo diye bile almayabilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu bilgiyi hepiniz bilin istedim niye bilmiyorum. buraya yazmam bişiyi değiştirmiyo ama. bilmiyorum djfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 eyvallah kanka, iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_53207675/mpage_1/f_/key_//tm.htm bildiğim kadarıyla 5 kişi. dralnu da belki size katılır ekip kuracaksanız bi sorarım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben donanim haberde bir gruba dahil oldum aldik oyunu ama indirme islemine aksam 10 da baslayacagiz. ancak yarina biter durumdan haberdar ederim sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 DarKRideR said: Masquerade said: tinu said: psn shop 129TL satışa çıkmış, 3 ayrı makineye kurulabiliyormus ve onlıne ıcın herhangi bir pass istemiyormuş, yani 3 arkadas ortak bir hesapla alıp ındırebilir oyun 40 tl ye gelir. aynı şeyi nba 2k12 de yaparsam 80 tl ile kapatırım bu sezonu :) hdd'de yer acayim yapalim. ps3 yazlikta yarin gidicem bakayim. giriliyorsa hem nba 2k12'ye hemde fifa'ya girerim bende aynen bende nba 2k12 yi bekliyorum esas ama fifayıda alırım, eksi de de konu açmıştım ordan da baya mesaj geldi denemişler oluyormuş , pass felanda istemiyormus online için şimdi kimler katılıyorsa belirleyelim bir 5 kişi hem fifa hem nba yi alalım masq tinu dark 2 kişi daha gelsin yalnız su 3 mu 5 mi olayını bi netleştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şunu onaylayın bi deneyinde bizde alalım dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 deneme başarılı olursa ben de atlarım direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 e denenmiş işte donanımhaber de , sozlukde de yapanlar var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 iyi yapalım o zaman, ayrı psn accountı mı alcaz bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 evet bir tane hesap yaratıcaz şifresini felan biz bilicez, sonra birine göndercez paraları o kişide kredi kartı ile alacak oyunu sonra , sırayla download ı baslatıcaz sonra kendı hesabımıza gecicez, bu kadar, yalnız o yarattığımız hesabı silmeyeceksiniz konsoldan durması gerekiyormus, ama baska bir hesapta oynayabiliyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Oyunun boyutu 9gb imiş. Sorum şu, indirdikten sonra PSN adresini silmemek kaydıyla instal dosyasını silebilir miyiz kurulumu halledince? İlerde sıkıntı olursa tekrar install hakkım olur mu yoksa install dosyasını da mı saklamak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Masquerade said: Oyunun boyutu 9gb imiş. Sorum şu, indirdikten sonra PSN adresini silmemek kaydıyla instal dosyasını silebilir miyiz kurulumu halledince? İlerde sıkıntı olursa tekrar install hakkım olur mu yoksa install dosyasını da mı saklamak zorundayım? bu arada sayı 5 miş zaten satın alma kısmından bakınca 5 farklı playstatıon sistemine indirebiliyorsunuz yazıyor, bence saklaman lazım cunku normalde satın aldığın zaman 5 kere download hakkı veriyor, eğer biz 5 kişi alırsak oyunu herkezin 1 kere download etme hakkı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Peki install dosyasını hariciye aktarma gibi bir şansımız da yok o zaman. Of ulan yer sorunu var HDD'de. Tez upgrade yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bilmiyorum onu, bende gt5 felan vardı sildim hepsini , demolarıda sildim, fifa ve nba2k12 yi alıyım yeter bana bütün sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 simdi ben bisi sorcam, diyelim bi takimi aldiniz, 1 sene gelistirdiniz oynadiniz falan fifa 11 de fifa 12 olunca onu import etme gibi bi secenek var mi? yoksa kic gibi herseye sifirdan mi basliyosunuz. 2. si ise cok kotu bisi lan, su oyunlari dedigim gibi upgrade sistemi ile yapamadilar bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya benim hdd boşta ne bilim, gerçi sokim ömürlük değil ya alet dolarsa dolsun totalde kaç gb ikisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar