Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

oyun bok gibi lan borumbok. PES'in güzeli adeta. skill moves çok gereksiz olmuş çatır çutur topu sağa sola çekerek herkez çalım atıyor. oyuncuları çok gereksiz bufflamışlar xavi falan 92 ne alaka ya. bu sene FM'dir benim için futbol.

ayrıca defans sistemi rezalet olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

abi demoda yapay zekaya karşı defans yapabiliyorsunuz diye şu saçmalığa harika demişsiniz,

H2H'de görürsünüz defans saçmalığını gelip söyleyemezsiniz de burada ondan sonra içten içe ağlarsınız evde tek başınıza, ya da pati dışındaki tanıdıklarınıza dert falan yanarsınız.

Çıkışa geçmiş seride bu kadar köklü bir değişim başlı başına büyük bir hatayken, böylesine kötü bir değişiklik bunun eksi yönünü daha da arttırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pc versiyonunu indirdim şimdi alışmak için, career mode çalışmıyor sadece haberiniz olsun.

fifanın bu sene çok oyuncu kaybedeceği bi gerçek. pesi bilmiyorum ama eskisi gibi 1-2 maç yapalım stres atalım dedik 2 maç sonunda kasıntıdan ölüyorduk defans yapçaz diye karşılıklı oynarken. oyun yordu bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

anelor sen yetememişsin.adamlar komputuru yenince oyunu beğendiler sdfs

abi boş iddialarda bulunma lütfen ya. evde iki kişi oynuyoruz oyunu. sosyal insanlarız arkadaşlarımız var oyunu deneyecek.

neyse yani yetemeyenler silinecek oyundan diyordum en başından beri. tam olarak öyle olacak. x kareciler x spamciler go go pes siz devam edin oradan.

oyun alan savunmasına niye zorluyor diyorsunuz dünyada hiçbir futbol takımı pendikspor gibi 2 kişi bir adama basarak top oynamıyor artık.

bu arada da containi otomatik yapacak kadar enayiyseniz, zaten gamepad'i kapatın, ai oynasın sizin yerinize aynı şey. kendi containini kendin yap arkadaş o zaman uzakta durmasını beğenmiyorsan.

hakikaten sinirlerim bozulmaya başladı şu forumda yetemeyenlerin çekemeyen mesajlarını gördükçe. ai'e karşı oyunu zaten NEDEN OYNUYORSUNUZ ABİ EZİK GİBİ PARDON DA? Tek oynayacağınız şey be a pro'dur o da zaten fifa 11 de bok oğlu boktu

fifa 11'in AI maçları hele ki be a pro'da gerçekten ağlatacak kadar kötüydü. şimdi takır takır top yapan oyuncular var karşınızda. allah aşkına azıcık alışmayı deneyin.

red h2h maçlar için de, alışamayanlar hızlıca elenecek alışanlar yürüyüp gidecek ladder'da bu kadar basit. muhtemelen burdaki ağlayan kesim ladder'dan silinenler kesimine dahil olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

he canım he. her eleştiriye NOOBSUNUZ SİZ Bİ BOKTAN ANLAMIYORSUNUZ KAFANIZ YOK yaklaşımı gösterdiğin için gayet haksızsın.

hı hım haksızım

şurada ağlayanların noobluktan öleceği bir gerçek. ki zaten bir iki ay oynadıktan sonra herkes alışacaktır, sesler kesilecektir. her gördüğünüz şeyi anlamsızca eleştirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.

ama kime neyi anlatıyorum diye tekrar soruyorum.

30 eylül resmi çıkış tarihi bu arada. 27'ydi ama avrupayı 30a çekmişler, cuma günü lansmanı yapılacak istinye parkta. bir de turnuva varmış katılım serbest gibi bir şey sanırım. finalistler akşam yapılacak basın toplantısının ardından düzenlenecek final turnuvasında oynamaya hak kazanacaklarmış falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...