Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 130 tl ye aldim PS3 versiyonu bugun kargolaniyor yarin bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Red said: ben almak için biraz beklicem gibi dün yine 1-2 saat demo oynadımda contain olayı çok sıktı beni.her maç konsantre olmak lazım defansa o shieldımsı hareket çok baltalıyor işi hani oynarken sinir krizi geçireceğimi bildiğim halde fifa yerine dark souls'u alacam bende, bu sene beni de hiç tatmin etmedi. Oysa ki ultimate team için ne hayaller kuruyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yetemeyenler oyunu bıraktığını açıklıyor tek tek 130 çok bu arada. kazıklanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bir tek sen kaldın geride işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 130? lol. 2 hafta sonra net 90 seviyesine iner oyun bekler alirim. kerizlenemem. 130 diyor adam faturasiz urune. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Aral 140'a satıyor zaten, o kadar verecek olsam giderim vergili, resmi alırım oyunumu en azından satış rakamlarına yansır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 1 hafta sonraki parti geldiğinde 90'a satılacak diyorlar şimdi doğru mudur bilmem ama ben beklerim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 XBox versiyonu düşmüş nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 CVG - 9.3 IGN - 9.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ARS-9,9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 pc'ye alin kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sen alsana bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 niye lan, sen zaten beceremezsin. sukru cant jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 verticalim 5 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 DoruK said: 1 hafta sonraki parti geldiğinde 90'a satılacak diyorlar şimdi doğru mudur bilmem ama ben beklerim dfs genelde hep öyle oldu 2010'dan beri, ben hep 2-3 hafta bekleyip 90'a aldım en azından öyle diyeyim. bunun sebebi de önceden anlatığım aral olayı, Aral'a gelen EA oyunları ülkedeki diğer PS3 oyunlarından daha ucuz, hatta PC oyunları da, Aral'dan el altından alınan oyunlar ucuza alınıyor, spotçularda sürümden kazanmak için ucuza satıyor ve stokları rahat 1 haftada tüketiyorlar. BİRDE ARAL'A LAF EDERSİNİZ TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://tr.twitch.tv/aa9skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 pes'ten farkı kalmamış resmen, bu kadar basit geçmeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 linkdeki eleman çok leş oynuyo hahaha yani baya leş goller atıyo... şimdi eminönünde falan var yani oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ya pesle alakalı değilde.elemanda defans yapamıyor alışamamış mesela sdfs o golleri sebebi yeni defans sistemi.h2h de salak salak goller yiyince daha iyi anlıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yıllardır fanatik pesçilerin konuştuğu gibi konuştun hacı "adam geçmek kolay ama defans yapamıyorsunuz rererörö" iki oyun da çok kötü bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi iki oyunun kötülüğünü bile karşılaştırmamak lzm suan fifa herşeyiyle pesten 10 sene ilerde ha ama kendi içinde fifalara bakarsak ben beğenmedim şahsen.bu seferde umarım peçle falan kurtarırlar yani defans sistemine alısmak için ugraştım ama çok gereksiz bi degişiklik olmuş.yani 4. oyunda bütün el alıskanlıgı degiştircek bi yenilik gelmemeliydi demo oynarken defansa kitlenmekten oyundan keyif alamadım.hele h2hde hem karşı taraf hem ben salak salak oynicaz alısamadıgımız için.o zamanda oyunun keyfi kaçıyor mesela o topuk pası atma olayıda gereksiz.gereksiz değil belki ama fazla kolay.arka arkaya onlarca enteresan topuk pası atabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Çok leş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 videoda gördüğümüz gibi o containin getirdiği shield yuzunden baskılı defans yapamıyor adam.hep calım yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bi de bende mi bi sorun var yoksa oyunda mı yani borussia dortmund ile barçaya karşı 64% - 36% topla oynama oranım var, en azından legendaryde böyle bişiyin mümkün olmaması lazım yahu. saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 oyun suan barcelona yapısını destekliyor.pas pas pas hani onu bende denedim barçaya karşı man city ile.sen pas hatası yapmazsan pasları kesemiyor defans.bu shield yuzunden alan savunması yapıyo compütür yani güze lbi formasyon ile bol pasla ortada sıçan oynatırsın. adam tackle yaptıgında da kıçını dönmen yeterli ztn önceki oyunlarda bi yandan sen contain diğer yandna teammate ocntain ile alan daraltma ve baskıyı güzelce yapıyordun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar