Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ben almak için biraz beklicem gibi

dün yine 1-2 saat demo oynadımda

contain olayı çok sıktı beni.her maç konsantre olmak lazım defansa

o shieldımsı hareket çok baltalıyor işi

hani oynarken sinir krizi geçireceğimi bildiğim halde fifa yerine dark souls'u alacam bende, bu sene beni de hiç tatmin etmedi. Oysa ki ultimate team için ne hayaller kuruyordum :(
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

1 hafta sonraki parti geldiğinde 90'a satılacak diyorlar şimdi

doğru mudur bilmem ama ben beklerim dfs

genelde hep öyle oldu 2010'dan beri, ben hep 2-3 hafta bekleyip 90'a aldım en azından öyle diyeyim.

bunun sebebi de önceden anlatığım aral olayı, Aral'a gelen EA oyunları ülkedeki diğer PS3 oyunlarından daha ucuz, hatta PC oyunları da,

Aral'dan el altından alınan oyunlar ucuza alınıyor, spotçularda sürümden kazanmak için ucuza satıyor ve stokları rahat 1 haftada tüketiyorlar.

BİRDE ARAL'A LAF EDERSİNİZ TEY TEY
Sosyal ağlarda paylaş

abi iki oyunun kötülüğünü bile karşılaştırmamak lzm

suan fifa herşeyiyle pesten 10 sene ilerde

ha ama kendi içinde fifalara bakarsak ben beğenmedim şahsen.bu seferde umarım peçle falan kurtarırlar

yani defans sistemine alısmak için ugraştım ama çok gereksiz bi degişiklik olmuş.yani 4. oyunda bütün el alıskanlıgı degiştircek bi yenilik gelmemeliydi

demo oynarken defansa kitlenmekten oyundan keyif alamadım.hele h2hde hem karşı taraf hem ben salak salak oynicaz alısamadıgımız için.o zamanda oyunun keyfi kaçıyor

mesela o topuk pası atma olayıda gereksiz.gereksiz değil belki ama fazla kolay.arka arkaya onlarca enteresan topuk pası atabiliosun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun suan barcelona yapısını destekliyor.pas pas pas

hani onu bende denedim barçaya karşı man city ile.sen pas hatası yapmazsan pasları kesemiyor defans.bu shield yuzunden alan savunması yapıyo compütür

yani güze lbi formasyon ile bol pasla ortada sıçan oynatırsın.

adam tackle yaptıgında da kıçını dönmen yeterli ztn

önceki oyunlarda bi yandan sen contain diğer yandna teammate ocntain ile alan daraltma ve baskıyı güzelce yapıyordun cunku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...