Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pcde bi deniym olursa bende pcde oynayayim ya madem öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Küçük farklılıklara bakmak lazım. PS3'te aynı anda daha fazla kişi oynayabiliyor sanırım. PC'de kesin alıcamda, duruma göre PS3'e de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 lath ps3 e al abi.turnuva murnuva yaparız.pcde tek kalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi single olarak PC'de oynarım, online olarak ps3'te oynarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pc'de ben ve dralnu da varız. screwy ile spidee de alırlar sanırım geçen seneki gibi. turnuva orada daha net döner =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 be a pro hazırlıkları başlasın ufaktan o zaman beyler bayanlar playstation 3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bilgisayar versiyonu konol ile aynı kalitede di mi? Geçen yıl farklılardı, bilgisayar versiyonu daha bi üvey evlattı o yüzden pese mahkum olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kalecilerin tepki süreleri çok uzun geldi bana bu arada. karşı karşıya hiç şansları yok ancak uzaktan şutlarda biraz etkili gibiler. hem kaleciyi geçmek çok kolay hem de yanından plase bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 mascio said: kalecilerin tepki süreleri çok uzun geldi bana bu arada. karşı karşıya hiç şansları yok ancak uzaktan şutlarda biraz etkili gibiler. hem kaleciyi geçmek çok kolay hem de yanından plase bırakmak ben kardeşimle oynarkende yapay zekaya karşı oynarkende kalecileri karşı karşıyalarda baya başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 karşı karşıyayken r2 ile şuta çok az basıp gol atamama gibi bi şansın yok r2 finesse bu arada plase yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sanırım onuniçin selecte basınca kaleci olunabiliyor karşı karşıyada kendimiz bişiler yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya kırıcı olmayayım diye sabahtan beri oynuyorum da yok, beğenmedim ben hiç başarılı olduk, değişik birşeyler yapalım o zaman sıradanlıktan çıkıp yine mayışları toplarız diye defans sistemini rezil birşeye geçirmişler. Alışana kadar canım çıktı, alıştıktan sonra da aşırı rahatsız oldum. Akıllıca bir fikir yalnız uygulaması aşırı derece kötü olmuş bence, geçen oyunda Jockey vardı kimse kullanmadı. Dayayın herkes zorla kullanacak mantığı resmen, hücumlar da aynı PES kalitesizliğine indirilmiş. Eski oyunların kalitesi hücumların gerçekçi olmasıydı. Şimdi resmen PES'teki gibi özel hareketlerle çalımlaya çalımlaya gidebiliyorsun. Hatta denedim R2 verilen şu artistik topuk pasları falan var ya, işte baştan sonra sahayı onlarla rahatlıkla geçip gol atabiliyorum. Kamera açısı direk PES özentisi olmuş, eskilerinin hakimiyeti falan bence çok daha iyiydi. Sadece görsel olarak çok sevdim. Her konuda adamlar yapılabileceğinin en iyisini yapmışlar. Cidden hayal kırıklığı oldu bu bana, keşke demoyu oynamasaydım oyunu direk gidip alırdım. En azından para verdim diye uzun süre oynardım. FIFA 12 benim için öncelikli listesinden çıktı, kışa doğru alacağım oyunları aldıktan sonra param kalırsa ancak alırım. NHL12 demosu oynadım o bile daha çok tatmin etti. NBA 2K12 ile geçireceğiz bu seneyi de galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 mascio said: karşı karşıyayken r2 ile şuta çok az basıp gol atamama gibi bi şansın yok r2 finesse bu arada plase yani aynen, çaprazlardan ne zaman girsem %90'le sonuçlandırıyorum. Yeter ki önüm boş olsun, hücumlar aşırı derece basit, savunma aşırı derece kötü umarım demoya özgü birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya oyunu peçlerler bence.defans sistemi evet baya sıkıntı ben alısamadım hala.cunku ellerim oraya gitmiyor el alıskanlıgı lzm hyr madem öyle bi sistem yaptın eyvallah.da adamın dibine neden girmiyor da böyle etrafında shield varmış gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aynen abi aynen, o çok moralimi bozdu benim, hani alıştım dediğime de bakma, en azından sprint bile atmadan içeri giremiyor adamlar, Yani aslında demo için herşey güzel hoş ama işin içine ranked multiplayer maçlar girince yuvalar dağılır oyunun şu haliyle, mutlak geliştirilmesi gerek, gerekirse 1-2 ay ertelesinler ama böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Red said: ya oyunu peçlerler bence.defans sistemi evet baya sıkıntı ben alısamadım hala.cunku ellerim oraya gitmiyor el alıskanlıgı lzm hyr madem öyle bi sistem yaptın eyvallah.da adamın dibine neden girmiyor da böyle etrafında shield varmış gibi sdfs Red said: ben zor oyun istiyorum http://seriouscat.com/serious_cat_is_serious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahhaha masq.fifa ztn zor oyun abi hack and slashlar kolay geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 DarKRideR said: NHL12 demosu oynadım o bile daha çok tatmin etti. kalbimi kırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nhl serisi zaten çok iyi ki. 12 - 11 arası çok fark var mı bilmiyorum ama 11 baya sarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aahahahahahah sadece bu video yüzünden bile fifa alınır, abi her izlediğimde herif direğe tekmeyi geçirdiğinde gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahudsafsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hakem golü vermiş mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu ne lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ahaha abi süper ya, o direği tekmeleyen adama bayıldım, duruyo önce bi hazırlanıyor, sonra direğe çakıyor tekmeyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bunlarda fifa için hiç iyi değil, özellikle ikinci video :) adlafkakjdakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar