Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

mascio said:

kalecilerin tepki süreleri çok uzun geldi bana bu arada. karşı karşıya hiç şansları yok ancak uzaktan şutlarda biraz etkili gibiler. hem kaleciyi geçmek çok kolay hem de yanından plase bırakmak

ben kardeşimle oynarkende yapay zekaya karşı oynarkende kalecileri karşı karşıyalarda baya başarılı buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kırıcı olmayayım diye sabahtan beri oynuyorum da yok, beğenmedim ben hiç

başarılı olduk, değişik birşeyler yapalım o zaman sıradanlıktan çıkıp yine mayışları toplarız diye defans sistemini rezil birşeye geçirmişler. Alışana kadar canım çıktı, alıştıktan sonra da aşırı rahatsız oldum. Akıllıca bir fikir yalnız uygulaması aşırı derece kötü olmuş bence, geçen oyunda Jockey vardı kimse kullanmadı. Dayayın herkes zorla kullanacak mantığı resmen,

hücumlar da aynı PES kalitesizliğine indirilmiş. Eski oyunların kalitesi hücumların gerçekçi olmasıydı. Şimdi resmen PES'teki gibi özel hareketlerle çalımlaya çalımlaya gidebiliyorsun. Hatta denedim R2 verilen şu artistik topuk pasları falan var ya, işte baştan sonra sahayı onlarla rahatlıkla geçip gol atabiliyorum.

Kamera açısı direk PES özentisi olmuş, eskilerinin hakimiyeti falan bence çok daha iyiydi.

Sadece görsel olarak çok sevdim. Her konuda adamlar yapılabileceğinin en iyisini yapmışlar.

Cidden hayal kırıklığı oldu bu bana, keşke demoyu oynamasaydım oyunu direk gidip alırdım. En azından para verdim diye uzun süre oynardım.

FIFA 12 benim için öncelikli listesinden çıktı, kışa doğru alacağım oyunları aldıktan sonra param kalırsa ancak alırım.

NHL12 demosu oynadım o bile daha çok tatmin etti. NBA 2K12 ile geçireceğiz bu seneyi de galiba
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

karşı karşıyayken r2 ile şuta çok az basıp gol atamama gibi bi şansın yok

r2 finesse bu arada plase yani

aynen, çaprazlardan ne zaman girsem %90'le sonuçlandırıyorum. Yeter ki önüm boş olsun,

hücumlar aşırı derece basit, savunma aşırı derece kötü

umarım demoya özgü birşeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen abi aynen, o çok moralimi bozdu benim,

hani alıştım dediğime de bakma, en azından sprint bile atmadan içeri giremiyor adamlar,

Yani aslında demo için herşey güzel hoş ama işin içine ranked multiplayer maçlar girince yuvalar dağılır oyunun şu haliyle,

mutlak geliştirilmesi gerek, gerekirse 1-2 ay ertelesinler ama böyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya oyunu peçlerler bence.defans sistemi evet baya sıkıntı

ben alısamadım hala.cunku ellerim oraya gitmiyor el alıskanlıgı lzm

hyr madem öyle bi sistem yaptın eyvallah.da adamın dibine neden girmiyor da böyle etrafında shield varmış gibi sdfs

Red said:

ben zor oyun istiyorum

http://seriouscat.com/serious_cat_is_serious.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...