yazuach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Merhaba arkadaşlar biz Frostmane Horde tarafında küçük bi oyuncu grubu kurduk içimizde bazı arkadaşlarımız yeni bazı arkadaşlarımız daha öncede wow oynamış deneyimli kişilerdir. Yeni başlıyacak arkaşlarımız veya diğer serverlarda olup oynuyacak birilerini bulumayan arkadaşları bekliyoruz.Sıfırdan karekter açtığımız için büyük bi yardımlaşma içindeyiz, hırs vs gibi şeyler yoktur. Guildimizin adı Lava and Thunder'dır. Grubumuza katılacak arkadaşlardan tek bir isteğimiz, var o da mikrofon bulundurmalarıdır.Tabiki mikrofon bulundurmaları şart değildir fakat Skype dan yaptığımız konuşmalar oyunu daha keyifli hale getirmektedir. Grubumuzda forumdan da arkadaşlarımız bulunmaktadır.Gruba katılmak isteyen arkadaşlar pm veya oyun içinde Nagigra,Mithail veya Slytha ulaşabilirler. Not:Grubumuza katılacak arkadaşların kararlı(Sürekli) olması temennimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Siz ciddi arkadaşlara benziyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Türklerdeki horde merakını anlayamıyorum. Bizim guild dışında 25/10m yapan guild görmedim. Nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Testesteron bir millet türkler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Türklerin M.Ö. 3500 civarı Orc'lardan türediğini göz önünde bulundurursak, doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ecdadımısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar