Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözde ehliyetim var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

15 yaşımdan beri araba kullanıyorum
bu da 13 sene öncesine tekabül ediyor.
babamı izleyerek öğrendim.
bi gün babam yokkken arabayı kaçırdım turladım
garaja sokacakken durdurdum.ne olur ne olmaz diye.
sonra dedim ben arabayla gezdim ama garaja girmeye korktum.
babam bişey demedi çekti içeri.

18 yaşında öğrendim, buna benzer bir şekilde ama bir farkım şöyleydi. Apartman bahçesinde arabanın el frenini çekerek direksiyon ve frenle geri geri gelme ve adım atma gibi adımları denedim arabayla. Fakat öncesinde kurstan öğrenmem söz konusuydu. Sonra bir kez kaçırdım, 2 sokak turlayıp geri döndüm. Sonra ethemefendi caddesine çıkayım dedim, bir turla da geri döndüm. Daha sonra babam yanımda sürmeye başladım. Daha sonra park etmeyi birazcık öğrendim. Sonra akçay'da aileyle sağlam bir kaza yaptım. O da tecrübe oldu. Şimdi gayet iyi bir sürücüyüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk araba kullanmaya başladığımda arabayı ilk kaldırışta hep sıçardım. stop ettirirdim böyle ayağı hızlı çekerdim debriyajdan langur lungur herkes bir ileri bir geri aptal olurdu. bi gün kızları almıştım arabaya o zamanlar sıçmıştım yine aynı şekilde rezil olmuştum ve çok ciddi anlamda geceleri yatarken acaba hiç bir zaman arabayı temiz bir şekilde kaldıramayacak mıyım tanrım diye düşünürdüm.

şimdi ne komik geliyor tabi. bu da böyle bir anımdır.

diyeceğim o ki ilk trafiğe çıkış zamanları sancılıdır zaten trafik mrafik. bi yerden başlıcan. diğer sürücüler öğretiyor zaten korna çala çala, camdan bağıra bağıra.

biz kadınlara nasıl öğretiyoruz her gün. erkeklerde genel olarak trafikte kısa bir kadınlık dönemi geçiriyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

vaniLLe said:

türkiyede bi de zorunlu pratik dersler yok di mi, 2-3 kere sürdükten soora aliyonuz ehliyeti?

Evet 2-3, 5-6 artık her ne şekilde olursa olsun alınıyor. Senin gibi beceriksizlikten 25 kez alamamazlık yapmıyoruz zaaaaaaaaaaaa

kikikikikikiki

yoluma cikma, ezerim seni, net!
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Ehliyeti 19'da aldım ben. En son da sınavda araba kullandım. Babam saolsun.

Ama mesela araba kullanmaya başladığımda, çok hızlı kullanıcağıma eminim. Çünkü küçüklüğümden beri babamdan öyle gördüm ve hızlı gitmek acayip zevkli geliyo bana.

aahahha oyle olmuyor o isler, anamla babam yaris ediyorlar benim resmen araba kullanirken kim hizli gitcek diye ama ben aldigimda 4de attigimda ayaklarim zangirdiyordu dsfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

SeaGle said:

vaniLLe said:

türkiyede bi de zorunlu pratik dersler yok di mi, 2-3 kere sürdükten soora aliyonuz ehliyeti?

Evet 2-3, 5-6 artık her ne şekilde olursa olsun alınıyor. Senin gibi beceriksizlikten 25 kez alamamazlık yapmıyoruz zaaaaaaaaaaaa

kikikikikikiki

yoluma cikma, ezerim seni, net!

O kadar kötü kullanıyorsun ki muhtemelen her canlıyı ezebilme potansiyeline sahipsin

lülülülülülülü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ilk uzun yol tecrübemde hızlı gidemem korkarım demiştim ama allahsız almanlar en sağ şeritten 140 ile gittiği için 140 civarında gittim sürekli, sonra baktım güzel bişi yardıra yardıra gittim. İlk uzun yolunda 220 gören yoktur herhalde sdf. Ama korkutucu bişi ya, düşünüyorum araba azıcık dengesini kaybetse 220 ile kurtulma şansım sıfır.

Bi de araba kaçırmadım lan hiç, ne iyi bi çocuğum ben. Tam bi iyi aile çocuğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ilk araba kullanmaya başladığımda arabayı ilk kaldırışta hep sıçardım. stop ettirirdim böyle ayağı hızlı çekerdim debriyajdan langur lungur herkes bir ileri bir geri aptal olurdu. bi gün kızları almıştım arabaya o zamanlar sıçmıştım yine aynı şekilde rezil olmuştum ve çok ciddi anlamda geceleri yatarken acaba hiç bir zaman arabayı temiz bir şekilde kaldıramayacak mıyım tanrım diye düşünürdüm.

ahahahaha cool story bro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...