Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet seçimi yardım.

Law

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Zegna Daha önce burda bahsetmiş Gürkan Genç'in japonya bisiklet seyahatinden ve bu pazar günü 7 sene sürecek olan dünya turuna çıkıyor. Abi seninle gurur duyuyorum, ve bu 7 sene sürecek, hayallerini gereçkleştireceğin turda başarılar diliyorum..

http://www.gurkangenc.com/genel-yazilar-oku/ve-gurkan-genc-bir-sureligine-yuvayi-terk-eder/62
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
selam, amatör bir arkadaşınız olarak bir yardım isteyeyim. kısıtlı bir bütçem var hem spor yapıp hemde biraz eğlenmek adına ev arkadaşımla birlikte bir bisiklet almaya karar verdik. bütçemiz oldukça kısıtlı max 600.

baktığım model şu; kron xc 250

fiziksel olarak bana yeter mi alet diye düşünüyorum. 190cm boy 85 kilo falanım, bir fikirlerinizi merak ettim.

he bir de izmitte binicez diye böyle dağ bisikleti baktık ama doğru mu yaptık bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

dağlara çıkarım diyorsan al ama yok çıkmıcam diyorsan gezi amaçlı diyorsan şehir ve tur bisikleti bak.. daha az yorucu.. ama dağ bisikleti alınca hakkını verin yani arada dağlara bayırla gidin.. zevki ap ayrı bişey.

bu bisiklet alınır bu paraya güzel..
birde bedenleri var zaten sana L olur herhalde yada 56''bir bisiklet
Sosyal ağlarda paylaş

bence etkiliyor.. başkası bence etkilemem diye bilir. belki dağ bisikleti ile toprakta gittiğinde aradaki farkı inan anlıcaksın ne kadar rahat gittiğini toprakta..
denemen lazım bence ama bence bunu al sonra da şehir alırsın yine bende öyle yapıcam 3 çeşit bisiklet şimdi yol bisikleti arıyorum adam akıllı bişey
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...