Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babalara gelmek

SPectre88

Öne çıkan mesajlar

olm manyak mısınız ya?
hadi bu boku yediniz. insan alır bi kontrol eder ne var lan bunun içinde diye. baktınız ekstra şeyler var, silerdiniz onları olur biterdi.
haberim yok de gitsin diyenlerin kafası mı güzeldi yazarken? :D
usb sana mı ait - evet
içinde dosyalar var mı - evet

cinayeti işlediğinde de "hacı hatırlamıyorum ben" diyosunuz di mi. serbest bırakıyolar o zaman ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu seye benziyo:

arkadaşin senin silahi alip birini vuruyor,sonra silahi sana getiriyor,sadece topuklarina siktim kanka raad ol diyor.
Sonra diger arkadaşin silahi aliyor senden,hoopp bu arada polis yakalıyor elemanı tam vukuat işliycekken.

Silahın senin oldugu, üstüne birde cinayet işlendigi anlaşılınca,2. eleman benim haberim yok,silahda da benim üzerime degil diyor.

İhale tam sana patlıycakken,1. eleman delikanlı cıkıp ben işledim cinayeti diyor.

İşin ilginci senin ve hocaya usb yi goturen elemanın(en büyük uc bunun bence) ceza almadan yirtmaniz olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

İşin ilginci senin ve hocaya usb yi goturen elemanın(en büyük uc bunun bence) ceza almadan yirtmaniz olmus.

üni hocalarında pek olmaz ama hocanın ikimizide iyi tanıyor odasına en rahat girdiğim hoca olması, o slaytları ders harici istesem zaten bana verecek olması buna sebeptir.

veee z çıktı bi tane bölüm sivrisi gerizekalı birşey y ye sen gammazsın diye kafası güzel kapısına dayanmış bi ton olay evleride taa 10km ilerde bu saatte gidemiyorum sıkıntı hala bitmedi yani.

tam cool story oldu vize öncesi şahane bir durum!
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

olm gammazligimi kalmis olayin, gidip birinin docentlik tezini calarsan uzaklastirma fln yemezssin, direk banhammer yersin okuldan ki en hafif ceza bu olur heralde.

vaniLLe said:

hala gammaz diyosun, sen böyle takilana kadar diger bütün herkes gammazlar, sen ortada kalakalirsin. bütün aggroyu da üstüne cekmis olursun.
böyle durumlarda vicdan yapmicaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...