SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 evet sevgili patiler an itibari ile hayatım kaymış durumda yardımlarınıza açığım. şöyleki bir x arkadaşım amfideki bilgisayara program kurarak hocanın usbyi aynen çalıyor. sonra ben buna flash veriyorum içine atıyor. flashı bu sabah alıyorum aldığım gibi y arkadaşıma veriyorum. y de bu olaydan haberdar. y gidiyor aynı hocadan başka dersin slaytlarını almak için odasına çıkıyor. kadın flashı takıyor ve dumur oluyor doçentlik tezi falan herşey orada. hoca flashın dosya adını görüyor ve ihale bana kalıyor. yalnız şöyle bir durum var kadından bu dönem hiç dersim yok bunu bi şekilde kullanabilirim sanırım. var mıdır böyle benim gibi sıvayan başkaları ne yapılır bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 x arkadasini ispiyonla, benim haberim yok de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 cocugu sucunu itiraf etmesi icin tehtit et, ne gerekiyorsa yap orgun egitim hayatin bitmek uzere aksi taktirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 flasım kaybolmuştu ztn de. demekki x arkadaşım çalmış dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hoca emekli olana kadar okulu dondur Ya da üsttekiler, seçim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 y yi öldür x'e at suçu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 İspiyonla, biri yanacaksa hakeden olsun. Çocuga itiraf ettirirsen double win. Zaten eitiraf etmiyorsa haketmiyor korumanı, öyle iş mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hoca 1 senelik yard. doc. daha 32 33 yaşında. hayatım kaydı bundan eminim bölüm temsilcisiyim kadınla aram fazlasıyla iyi onun güvenini kaybetmiş olmak en büyük ceza ama yasal işlem yapacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ondokuz mayıs üni malz müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bende flash ı baskasından aldım de.mumkunse okuldan ayrılamyı dusunen bı arkadasın olsun. ve finish him :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Topic adı çok iyiymiş, sidenote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kaşınmışsınız üçünüzede gereken ceza verilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gereken ceza bikac yildan basliyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 dosyaları herkese dağıt o kadının dersini alan. ama çaktırmadan yap, kopyala gitsin flashlarına arada. sonra git kadına, hocam walla tüm sınıfta dolanıyor bu dosyalar, ben de almıştım lazım olursa diye ama nerden geldiği belli değil de. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 gereken ders notları dolanıyor zaten ortalıkta gizliden dün herkese mailledi çalan şahıs ama hocanın özel dosyalarını görmüş olması büyük sıkıntı. hocaya flashı götüren arkadaşın sorunu olmadı o yırttı şimdilik. eğer uzaklaştırma gibi durumum olursa en az 15-20 kişi benle yanar bu iş programı kuran çocuğa kalacak ama ben söylemek istemiyorum gammaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 olm gammazligimi kalmis olayin, gidip birinin docentlik tezini calarsan uzaklastirma fln yemezssin, direk banhammer yersin okuldan ki en hafif ceza bu olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hala gammaz diyosun, sen böyle takilana kadar diger bütün herkes gammazlar, sen ortada kalakalirsin. bütün aggroyu da üstüne cekmis olursun. böyle durumlarda vicdan yapmicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bi de direkt parliyosun su an arada, usbstick sana ait. zaten gammazlamama gibi bi lüksün kalmamis tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hoca da usb ye baya şey atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 alanın suçu. senden kaynaklanmadığını kanıtlamak zorundasın. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 herkes nası panikletmiş ya cocugu. Cocuk musunuz olm. "haberim yok" de bitsin. Hiçbişey yapamaz.isterse fotoların olsun içinde. En son kimin elinden hocaya gittiyse flash usb ona patlar.ona da bişey olmamışsa baskasına hiiç bişey olmaz isterse ispiyonlasınlar, inkar edersiniz, ispatlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 usb'mi okul bilgisayarında unutmuştum geçen hafta, birisi almış bilmiyorum de geç. gammazlama bence, şimdilik kendini kurtarırsın ama ömrün boyunca kendinden nefret edersin ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya duruma göre hareket etsin tabi de, gammazlamam diyip de sucsuz yere bi tarafinda patlamasin. böyle bi durumda her ihtimali düsünmek zorundasin maalesef. o herif de caldiysa bisileri, bisileri göze alarak calmistir. almadiysa kendi malligi. onun malligi yüzünden sen mi yancaksin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 vanille bence senin anaç duyguların çok hakim oldu şuanda sana. haberim yok diyip olaydan sıyrılabilme ihtimali varken lank diye gammazlayıp hem kendisine olan saygısını hem arkadaş çevresinin ona olan saygısını yitirmesine ne gerek var ki? ha olur da tüm savunmayı tek başına yapmak zorunda kalır, arkadaşları bunu satar gider, o zaman "öyle göle böyle tarak" der gammazlamak düşünülür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar