Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babalara gelmek

SPectre88

Öne çıkan mesajlar

evet sevgili patiler an itibari ile hayatım kaymış durumda yardımlarınıza açığım.

şöyleki bir x arkadaşım amfideki bilgisayara program kurarak hocanın usbyi aynen çalıyor. sonra ben buna flash veriyorum içine atıyor. flashı bu sabah alıyorum aldığım gibi y arkadaşıma veriyorum. y de bu olaydan haberdar. y gidiyor aynı hocadan başka dersin slaytlarını almak için odasına çıkıyor. kadın flashı takıyor ve dumur oluyor doçentlik tezi falan herşey orada. hoca flashın dosya adını görüyor ve ihale bana kalıyor.

yalnız şöyle bir durum var kadından bu dönem hiç dersim yok bunu bi şekilde kullanabilirim sanırım.

var mıdır böyle benim gibi sıvayan başkaları ne yapılır bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

gereken ders notları dolanıyor zaten ortalıkta gizliden dün herkese mailledi çalan şahıs ama hocanın özel dosyalarını görmüş olması büyük sıkıntı.

hocaya flashı götüren arkadaşın sorunu olmadı o yırttı şimdilik. eğer uzaklaştırma gibi durumum olursa en az 15-20 kişi benle yanar bu iş programı kuran çocuğa kalacak ama ben söylemek istemiyorum gammaz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes nası panikletmiş ya cocugu.
Cocuk musunuz olm.
"haberim yok" de bitsin.
Hiçbişey yapamaz.isterse fotoların olsun içinde.
En son kimin elinden hocaya gittiyse flash usb ona patlar.ona da bişey olmamışsa baskasına hiiç bişey olmaz isterse ispiyonlasınlar, inkar edersiniz, ispatlayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya duruma göre hareket etsin tabi de, gammazlamam diyip de sucsuz yere bi tarafinda patlamasin.
böyle bi durumda her ihtimali düsünmek zorundasin maalesef.
o herif de caldiysa bisileri, bisileri göze alarak calmistir. almadiysa kendi malligi.
onun malligi yüzünden sen mi yancaksin bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

vanille bence senin anaç duyguların çok hakim oldu şuanda sana. haberim yok diyip olaydan sıyrılabilme ihtimali varken lank diye gammazlayıp hem kendisine olan saygısını hem arkadaş çevresinin ona olan saygısını yitirmesine ne gerek var ki? ha olur da tüm savunmayı tek başına yapmak zorunda kalır, arkadaşları bunu satar gider, o zaman "öyle göle böyle tarak" der gammazlamak düşünülür bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...