Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray ve minik batuhan olayı

Red

Öne çıkan mesajlar

Eralph said:

Millet önlem bile alınmadan açık bırakılan çukurlara düşüyor, sağda solda açıkta kalmış elektrik kablolarından yağmur yağınca çarpılıyor, sonra devlet onların ailelerine ev falan alıyor mu ?

Laf edebilirsiniz onaylamayabilirsiniz tamam da sayfalarca da yok şöyle olsaydı şöyle olurdu şöyle olmalıydı bilmemne diye tartışılır mı ya özellikle trolllemeye çalışanlar var

ev almıyor tazminat ödüyor ki devletimiz adam gibi bir devlet olmadığından bu çocuk size ömür boyu max. 40000 lira kazandırır alın ben size veriyorum 40000 lira diyor. bu insan gibi yaşanan ülkelerde çok daha fazla. ezile ezile kendinizi hepten unutmuşsunuz, cahil cahil konuşmayın allasen ya.

rakam örnek. arayıp bulamam şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

cocugun ailesi firsat bu firsat demis, istemis ev. kendi adlarina cok da dogru yapmislar.

galatasaray da sanki mahalle takimi gibi santaj yapmayin yaee diye basin aciklamasi yapmis. bu olayi futbolla alakasi olmayan ben bile duydum sayelerinde.
galatasaray gibi bi takim su durumda, (hakli durumda bile olsa, ki degil) bu insanlarla anlasip olayi tvye, gazetelere tasimadan, davalik olmadan halletmeliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en iyisini yapmış gs kulubu eğer bir ev verip sustursaydı bu seferde şerefsiz medya yok efendim dava açmasınlar diye para verdi, ev verdi diyecekti bence hukuki sürecin başlaması yerinde olmuş. Ailede cidden çok şerefsizmiş.
Ayrıca arda neden bir maaşını versin ya böle bir şey mi var? Hakları olanı zaten almış aile bakalım mahkeme sonucu bence cok bişey değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda olsam çıkarır verirdim diyorsun, ben de sen de yeni cep telefonu alcağına paranı çıkar ver yardım kuruluşuna diyorum çok mu zor bunu anlaması ?
E niye ben alayım yahu deme diye de ardayla senin paralel olaylardaki suç oranınız hakkında bir karşılaştırma verdim, sen suçlusun arda suçlu demedim, bana göre aynı oranda suçlusunuz dedim.

Ben bunlara göz yumalım da demiyorum ama buna karşı çıkacaksan büyükten başlayacaksın, burda senin amacının sadece klübü trolllemek olduğunu düşünüyorum. sanki her şey süpersonik de galatasaray bunların yuvası gibi. 2 gün sonra haberlerde devletin yaptığını görünce de kafanı çevirir gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

arda suçlu mu dedim ben?
ben olsam hayır yapmak için veririm dedim, bi aylık taksidim beni fakir etmez de o insanlar mutlu olur.

nası kafalarda okuyorsun yazdıklarımı.

neyse bir gün çukura falan düşersen devletten özür dilersin sen. anlaşırsınız aranızda.

kusra bakmayın da yok öyle bi dünya.

kim nereye bir aylık maaşını sebepsiz yere başkasına veriyor yahu? bunu diyen insan kendi maaşını kaç kişiye vermiş kaç yere bağışlamış şimdiye kadar?

Arda'yla alakalı bir durum zaten hiç yok. O adamlar o parayı kazanmak için yaz kış it gibi çalışıyorlar, sürekli antrenman yapıyorlar, fiziki zorlayıcı testlere girip her hafta maçta vücutlarını sakatlama pahasına kıran kırana mücadele ediyorlar. Üstüne sağlıklı beslenme, diyet, düzenli hayat, binbir yasaklı madde gibi zorluklara (kaçınız bunu hayat tarzı olarak günlük mesleğinizde zoraki yapyıorsunuz?) boğuşuyorlar, aldıkları para astronomik olabilir ama "unique", başkası tarafından doldurulamayacak özelliklere sahip oluyorlar, ve 35 yaşına kadar (hatta sakatlıktan erken emekli olan bazıları için daha da erken) hem hayatlarını hem ailelerini geçindirecek kadar parayı kazanmış ve geleceklerini garanti altına almış olmaları gerekiyor. Şu koşulda adamdan "maaşını başkasına ver" demeye kimsenin yüzü olmaması lazım.

Ortada GS kulübünün bir ihmali var, bir de adam yaralayan eskişehirliyle (esas suçlu) başarısız arama yapan polis.

GS kulübü ihmalden dolayı çocuğa yardım ve iyilik yapmış, tedavi, eğitim, sigorta falan üstlenmiş. El altından uygun bir meblağda para da vermiştir belki. Vermediyse de tazminat olarak verir. Ancak şişeyi atan adam GS yöneticisi falan olmadığı sürece öyle çok uç bi para da alamaz aile. Doğal olarak. Siz kahvede otururken biri gelip sizi bıçaklarsa kahve sahibi size ev mi alıyor? Sinemaya gittiğinizde ön sıradaki adam hödük çıktı, kavga ettiniz ağzınızı burnunuzu dağıttı, sinema sahibi size ev mi alıyor? Starbucksta laptopunu çaldıran adam var, "eşyalarınızdan sorumlu değiliz" tabelasına rağmen dava açıp kazanıyor, "tabela açıp kurtaramazsınız" diyor çünkü mahkeme (bu arada AVM otoparkları için de geçerli oldu bu madde, aklınızda bulunsun), sonuç ne? Starbucks adama laptop parası veriyor, ötesini değil.

Aile çıkıp "ev alın yat kat alın" diyorsa o ailenin ayıbı ve fırsatçılığıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bunca laftan sonra kimse bir şey vermesin zaten. böyle mevzular haber olmadan halledilmeli.

bir de belli bir düzeyden çok geliri olan insanlarla, sıradan orta direk geliri olan vatandaşlarla aynı kefeye koyup sen yardım etsene demek cidden çok ilginç ya.

ne diyim, ben şahsen galatasaray camiasına yakıştıramıyorum şu durumu. hoş bu sene galatasaray'ın yaptığı hiç bir şeyi yakıştıramıyorum. gerek moralmen gerekse spor anlamında dibe doğru gidiyor. bir mucize olmazsa seneye de devam edecek bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an olayın bu derece dramatize edilerek ısıtılıp haftalar sonra sunulması Galatasaray'ın şu durumda olması yüzündendir.

Bu olaydan çıkar sağlayıp prim yapmak da tam işin ustaları tarafından yapılmış, yakışır. Fakat ne kadar zor durumda olsak da köpekler istedi diye atlar ölmez, bunun da bir çıkışı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

toggie said:

senelik maasın 24k ise 2k ver iste. aylık o kadar ediyor esiti.
gerci senin maasın falan yok belli, olsa zor soylerdin bunları.

maaşımın yarısını çıkarıp aileme veriyorum ben kiralarına destek olmak için.

aman her neyse, günün birinde siz de bu durumlara düşmezsiniz inşallah.

ailesine herkes verir, aynı şey mi bu? tanımadığın insana verebiliyor musun kirasına destek olmak için?
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğun eğitim, sağlık ve güvencelerini sağladıktan sonra ailenin ağlaması çıkarcılıktır. kusura bakmasın kimse ama o aile, çocuğu aç gözlülüğüne meze ediyor.

kulubun yapacağı ekstra, çocuğu alır floryaya götürür topçu abileriyle idmana çıkıp çift kale maç yapar, forma top eşofman giydirir storedan gönlü alınır ve o çocuk bir ev almaktan çoooook daha mutlu olur ve hayatı boyunca hatırlayacağı bir anısı olur bu makus olaydan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz konsepti kaçırmışsınız. Türkiye'de yaşamanın verdiği sıkıntıdan sanırım.
Galatasaray Klübünün,yöneticisinin bu olayda zerre kadar suçu yada yapabiliceği bişey yok.
Polis kendi kontrolünde değil.
Valilik belirliyor statlara ne kadar polis gidiceğini, emniyet müdürü karar veriyor hangi polislerin gidiceğine. Ordaki polis Galatasaray'dan değil devletten alıyor maaşını. Adnan Polat ne yapıp engelleyebilirdi o olayı?
Suçlu bulunamadıysa da Galatasaray'ın suçu değil bu,bütün kamera kayıtlarını vermişler emniyet güçlerine ne yapsınlar özel dedektif mi tutucaklar?
O cam şişelerin Eskişehir tarafından atıldığını da bilmek için dahi olmaya gerek yok, çocuğun oturduğu tribüne ve üzerinde kimlerin yer aldığına bakarsanız azıcık zekanız varsa şişenin nerden geldiğini anlarsınız zaten.

Hala yok Galatasaray yok Arda bilmem ne...
200.000 TL dediğiniz para Galatasaray için dahi büyük bir para. O takım bünyesinde görev yapan kaç tane adam var o paraya ihtiyacı olan?
Emre Çolak ne kadar kazanıyor toplamda? Saçma sapan laflar dönüyor şurda, hanginiz en son kime bi yardımda bulundu ki burda bol keseden sallıyor?
Bekara karı boşamak kolay tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

olay niye afrikadaki aç cocuklara geldi ki

sonuçta cocuk galatasarayın stadına galatasaray maçı izlemeye gidiyor

ölüm tehlikesi yaşıyor.o anki yönetim kimse onun işi ilgilenmek.

ha direk nakit 500 bin tazminat ha 200 bin tllik ev verilmiş aileye farketmez.sonuçta belliki sağlık harici ailenin extra ihtiyacı karşılanmamış

bu ddemek değildirki aile ne istiosa aynı şeyler tam tamına verilmeli.ama galatasaray yönetimi bellki olayın üstünde fazla durmamış aileye extradan bi güzellik yapmamış ilgilenmemiş

yoksa aile telegol yerine galatasarayı seçerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım sosyal yardım sağlık masraflarını karşılamışlar.
Eğitimi 1 yıl için sıkıntıya giriyor çocuğun tutup ömür boyu eğitim masrafını karşılamışlar.
Yok yetmiyor ev araba alıcaklar,oldu olucak babasına klüpte bi de iş verilsin maaşa bağlayalım.
Benim paramı böyle şerefsizlere dağıtamaz hiç bi yönetim. Bak üzerine basarak söylüyorum benim param maça giden benim, ligtv satın alarak o parayı kazandıran da benim, atkı bere cart curt alarak klübe para kazandıran da benim. O parayı herkese dağıtamaz. Versin alsınlar o evi arabayı klübün parasıyla da bak bakalım mali genel kurulda alabiliyor musun o ibrayı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...