Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray ve minik batuhan olayı

Red

Öne çıkan mesajlar

eskişehir maçında kafasına şişe atılan cocuk olayı vardı.normalde halledilmesi gerekirken resmen patlak vermiş olay

telegol ne kadar kalitesiz,gs düşmanı ve bu konu üzerinden prim çabası içine girsede sonuçta olay ortada söylencek birşey yok.

cocuk arda arda diye yırtınmış arda ne aramış ne gitmiş

yönetim kadın çok şey istiyor diye bıdı bıdı yapmıs.ulan cocugun bütün hayatı tehlikede.eğitim hayatı bilmemnesi.

koskoca galatasaray klubu lan.senin stadına gelen insan ölüm tehlikesi yaşıyor.hani vicdanı bırak sırf klup cıkarları için bile gerekeni yapman lzm

arda gidicek ziyaret edicek gerekirse diğer futbolcularda.yönetim eğitimini karşılıcak.staddan kombine mi verir koltuk mu verir onu vericek.gerekirse iyi bir evde vericekler.nedir yani o büyük paralarda bunlar sakız parası

arda dan extra sogudum zaten sevmiyordum.galatasaray kaptanı olarak cocuk özellike arda arda demiş.yönetim bi bok yapmadı sen gidip yap.milyon dolarlar kazanıyosunuz yani.

ne hale gelmiş lan bu klup tiksindim

kameralar atanları tespit edememiş nasıl bir yalan.hadi stad kamerası yetmedi ligtv her boku yakalıyor.yazık lan
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Klubun bu konudaki resmi aciklamasini okumadan enrage olmussun galiba,olaylar sandigin gibi degil.

yok abi olaylar böyle.cocugun anasını cıkardılar konuştu daha resmisi mi var.yönetim kadına çok şey isitosun falan demiş

bu arada ev dediğimiz bebekte yalı dairesi deil tabiki

eli yüzü düzgün bir ev sağlayabilir klup zor birşey değil.klup cocuga sadece kask alıp bırakmıs haha
Sosyal ağlarda paylaş

abi onlardan bi cacık olmaz.ama bu malzemeyi vermicek sin

şengül aziz yıldırım propagandasına dönüştürdü olayı bi ara mesela

ama bu çingenlere bu malzemeyi verirsen böyle olur

arda minibuse binerken kırarım o kamerayı derken 2 kez düşünücek
Sosyal ağlarda paylaş

cocuga gecmis olsuna gidildi, hastane masrafları karsılandı, ayrıca kombine verildi.

ev muhabbeti nedir? ev mi istiyormus cocugun ailesi? yok ebesinin seyi derler ama. boyle olayları fırsat bilmeye calısan insanları gordum hayatımda bircok kez. abarttıkca abartırlar. benzer bi durum olmus olabilir.

yapılması gereken yapılmıs. o maddeyi atan adamlar eskisehirspor taraftarıydı. verildi mi eskisehirspor'a ceza? atan taraftar tespit edildi mi? verdil mi cezası? yuhlayan adamları tek tek toplayan stada almayan artisler bunun icin kıllarını kıpırdattılar mı? esas bunları konusmamız lazım.

gs'nin cocuga kask takıp bıraktıgına inanacak kadar salak olmayın bi de. o kadar da degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...