Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk PVP Şirketi kuracaz - Fighter olmayı düşünen herkes buraya mesaj atsın

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar patchlerın hepsını ındırdım ama yuklemedım ve oyun gayet te guzel calısıor. bır org a gırdım bıle ama yemın ederım hepsı ıngılız.ve ben hıc bır sey anlayamadım bu oyundan .bı kac maden felan toplayıp sattım. soru1:bir suru patch var hepsını yuklemek zorundamıyım? soru 2:forumlar ve avaturkten baska bıldıgınız turkce kaynak varsa lutfen bana yollayı[email protected] her gun en az 10 saat online ım.kısa zamanda ogrenırım.ayrıca ates gucu icin fighter a ihtıyac varmıs tam bana gore. hadı beyler lutfen yardım ve bende katılayım sıze.NOT: anarchy online yada freelancer felanda oynadım ama bırıkımım bu oyunla bas etmeye yetmez.ben ogrenmeye hazırım.eger sızın ogretmeye sabrınız varsa.ama cabuk olunnnnnnn.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun uğraşlar sounucu aradığım mmorphu buldum bende euhuehe 4 kişi bizde geliyoruz yoldayız oyunu yüklüyorumda daha yuzde 10 da :) fighter olcam vede burda yazan yolları izleyerek 7 ay ya da 10 ayda ölüm makinesi olcam ki bu demektir oyun hiç baymıyor gelişmek bu kadar uzun olduğuna göre baya zevk alcaz :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Download ettiğinizde son patch'li hali olduğu için bişey kurmanıza gerek yok. Oradaki patch'ler oyunun çıkmış her versiyonunu son versiyonuna getirmeye yarıyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, bu konu hakkında bir arkadaşımla olan çalışmalarımızdan sonra 10 kişilik 2-3 corp kurmaya karar verdik. Bu corplar pvp corpları olacak. Ve birleşik olarak kanlarımızda dolaşan asil kanı en şanlı şekilde bütün dünyaya tanıtacak.

Her corpta 2 tane deneyimli iyi pvp yapan arkadaş olacak ve gerisi o deneyimli arkadaşlarımızdan tecrübe, nasihat ve yardım alan acemi arkadaşlar olacak. Zamanı geldiği zaman kendi Teamspeak serverımız ve sistemlerimiz olacak. Babalar gibi en değerli madenleri mine edecez. Tabi isteyenler :-) Ayrıca gelip geçen gavurdan haraç alacaz.

Siz şimdi ne yapıyorsanız yapmaya devam edin.. Biz olayı daha da geliştirip hazırlıyoruz. Yakın zamanda daha fazla bilgi ile döneceğim.

Ne mutlu Türküm diyene![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Soldiers of Anarchy - TPS
Death is beauty, when wrapped in power..

[Bu mesaj Sovereign tarafından 02 Eylül 2004 07:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 27 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
işin gücün geyik valla
yorulursun tabi :p

yalannn :P deli gibi yoruluom ne kadar agir bi iste calistigimi bilmion sennnn .p

bu arada zegin son mesajina da
iyi hosshta globallesen bi dünyada biraksaniz artik su tek irkciligi .p
kafa dengi yabancilarinda alinmasi hosh olmazmiydi diyim
kacimm sona[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

canım sana gögsünü germeden dolash dienmi oldu :p
sadece attigin mesaj benim kafada (bendemi bozukluk var? ayarimmi kactiki?:P) su türkün türkten abske hedesini cagristirdi o yüsden sey ettim yoksa istedigin yerini ger yani :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla gelip geçenden haraç alma fikri ve sırf pvp'ye yönelik bir corp fikri bana pek cazip gelmiyor, benim uğrunda savaşmam için bir ideal gerek ilk olarak.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam al sana ideal : Daha Fazlasına Sahip Olmak :P
ha yetmedimi :P
ileride cikicak Shivada baseini koruman gerekek nasılsa o zaman sana bi ideal buluruz ama o zamana kadar idare edicen :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ideal dediysek orhan baba ideali demedik, :-p yetim hakkı korumak, glory of god ya da minmatar grev sözcülerini topuklarından vurmak gibi şeyler benim kastettiğim..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam. Millet.. Bize katılıp gelecek yıllarda çok güçlü bir pvp corpu oluşturma yoluna bize yardımcı olacak bütün acemi veya deneyimli pilotlar lütfen isimlerini yazsınlar.

1 ay sonra kurulacak olan geçici bir şirkette toplandıktan sonra hazır olduğumuz zaman 3'e bölünecez ve idealimizi yaşatmaya başlayacaz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Soldiers of Anarchy - TPS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 03 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
ideal dediysek orhan baba ideali demedik, :-p yetim hakkı korumak, glory of god ya da minmatar grev sözcülerini topuklarından vurmak gibi şeyler benim kastettiğim..

yani samsim sen istedinde biz senden sözcü filanmi esirgedik aip ediosun yani haa.. cık cıkk..
istedigin ideal olsun canımm aa hangi ırktın sen? :P ona gore yapalim bisiler:P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

+ olarakta quinin dedigi gbi yeni bi corp kurup adam recruit kasacagina topluca buyuk bi corpa girmek ve o corptakilerle anlasma saglamak biz assault wingis filan demek daha doru olur gibi gelio hem bolece full combat olur (buyuk corp: cok fazla düsman) hem arkanizda (hmm sizin deil tabi :P) büyük bi corpun gücü olur alliance filan olaylari hosh gider[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

:) Tamam abicim, biz hazırlanmaya devam edelim. Bu arada olayın gerçekçiliğini yansıtmak için belirteyim, 2 tane kendi şirketlerinde çok önemli yerlerde olan arkadaşlar bu olay için zamanı geldiğinde şirketinde nevar ne yok silip süpürecek.

The Turkish Invasion shall continue![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Turkish Invasion Shall Continue.. SOON
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...