Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Ops blu ray i öldürüyor

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

nomsaR said:

konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır.

evet yapabiliyosun.

ilk başladıgında belki sırıtır ama sonra el alışınca bir anda arkanı dönüp hs çakabiliosun.iki analogu kontrole baya alısınca farketmiosun bile gamepadde oynadıgını

oyunun sensivity ayarı yeterliyse.ki yeni cıkan oyunlarda iyi.çok raht herşeyi yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Anelor said:

nomsaR said:

konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır.

evet yapabiliyosun.

ilk başladıgında belki sırıtır ama sonra el alışınca bir anda arkanı dönüp hs çakabiliosun.iki analogu kontrole baya alısınca farketmiosun bile gamepadde oynadıgını

oyunun sensivity ayarı yeterliyse.ki yeni cıkan oyunlarda iyi.çok raht herşeyi yaparsın.

içten içe siz de hissediyorsunuz analogların yetersiz olduğunu kabul edin. gameplay'ler bile ayırt edilebiliyor ya videolarda.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun stilin farklı oluyor çünkü. ayırt edilir doğaldır.

controllerla fps oynuyorum 3 yıl oldu heralde. zaten cod:mw1 için almıştım aleti aldığım günden beri fps oynuyorum. ah be mouse um olsa demedim hiç zaten mouse alsam daha kötü oynarım heralde şuan çünkü pc de shootera elimi sürmedim ps3 aldığımdan beri.

önemli nokta şu sens ini ayarlarken rahatca/hızlıca sağına soluna dönebileceğin bi sensde aim almaya alışmak. bunu yaptığında olay bitiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yaklasik 13yildir PCde oynuyordum tum FPS oyunlarini.ve 2 ay once ps3 aldim. aslinda butun bu yillarda asla fps nin joypad le oynanmicagina inanmistim. ilk 1 hafta karsima cikan adamdan baska herseyi herkezi vurabildim : )) , daha sonra bir mouse klavyeden farki kalmiyor.alisana kadar ilk 2 3 gun cok sacma ve komik geciyor daha sonra dedigin tum hareketleri ve daha fazlasini rahatlikla yapiyorsun.
peace!
Sosyal ağlarda paylaş

Lostsong said:

yaklasik 13yildir PCde oynuyordum tum FPS oyunlarini.ve 2 ay once ps3 aldim. aslinda butun bu yillarda asla fps nin joypad le oynanmicagina inanmistim. ilk 1 hafta karsima cikan adamdan baska herseyi herkezi vurabildim : )) , daha sonra bir mouse klavyeden farki kalmiyor.alisana kadar ilk 2 3 gun cok sacma ve komik geciyor daha sonra dedigin tum hareketleri ve daha fazlasini rahatlikla yapiyorsun.
peace!

heh şuna katılıyorum tek bir farkla,

bende 96'dan beri bir pc oyuncusu olarak tam 1 yıl önce aldığım ps3'te ve benzer konsollarda FPS oynanmaz, aptallık falan diyordum.

Lakin alışınca oynanmazdan, oynanır düşüncesi iyice yerleşiyor kafaya

ha ben yine mouse-klavye kombinasyonunu özlüyorum. Ama controller ile de gayet rahat oynanabiliyor. Zaten günümüz oyunları controller baz alınarak tasarlandığından artık sorun da yok. Mesela BC2'yi ben ps3'te de oynadım, pc'de de ve kesinlikle ps3'te daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim.

Onun dışında PC FPS halen en üst sıradadır benim için
Sosyal ağlarda paylaş

adam fena oynamıyo da
içim sıkılıyo abi o dönüşleri izlerken bile, ki bu adamlar konsolda benden kat kat iyi oynuyo
oynarken özellikle iyice sınırlandırılmış hissediyorum gamepadle
LathspeLL said:

Oyuncu olarak yeteneklerini kısarsan, basit bir oyuncuya dönüştürürsen kendini tabi gamepad'le oynanır.

bence lath çok doğru demiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...