Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ahmet sen becerememissindir dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 nomsaR said: konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır. evet yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konsolda FPS ve RTS oynanmaz. Oynanırda zevk alınmaz. "oynuyorum ben, çakıyorum" diyenlerde auto-aim'le oynadığını sanmaktadır. "sen PC'den gir, ben konsoldan gireyim, çakarım" diyen var ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Penthesilea said: ahmet http://i53.tinypic.com/18iwx4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aslinda dedigimiz sey yanlis onsolda fps oynanmaz deil gamepadla fps oynanmaz keyboard mouse bagladiktan somra hesap makinesi ile bile oynanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Anelor said: nomsaR said: konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır. evet yapabiliyosun. ilk başladıgında belki sırıtır ama sonra el alışınca bir anda arkanı dönüp hs çakabiliosun.iki analogu kontrole baya alısınca farketmiosun bile gamepadde oynadıgını oyunun sensivity ayarı yeterliyse.ki yeni cıkan oyunlarda iyi.çok raht herşeyi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BonePART said: aslinda dedigimiz sey yanlis onsolda fps oynanmaz deil gamepadla fps oynanmaz keyboard mouse bagladiktan somra hesap makinesi ile bile oynanir +1 said: Black Ops blu ray i öldürüyor ama öldürmeyen allah öldürmüyor.. dert etmeyin çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Red said: Anelor said: nomsaR said: konsolda fps oynanmaz. sağa doğru koşarken bi yandan hızlı bi maus hareketiyle solu kontrol edip tekrar sağa bakabiliyo musunuz? hayır. evet yapabiliyosun. ilk başladıgında belki sırıtır ama sonra el alışınca bir anda arkanı dönüp hs çakabiliosun.iki analogu kontrole baya alısınca farketmiosun bile gamepadde oynadıgını oyunun sensivity ayarı yeterliyse.ki yeni cıkan oyunlarda iyi.çok raht herşeyi yaparsın. içten içe siz de hissediyorsunuz analogların yetersiz olduğunu kabul edin. gameplay'ler bile ayırt edilebiliyor ya videolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 turntable olmuş o alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 oyun stilin farklı oluyor çünkü. ayırt edilir doğaldır. controllerla fps oynuyorum 3 yıl oldu heralde. zaten cod:mw1 için almıştım aleti aldığım günden beri fps oynuyorum. ah be mouse um olsa demedim hiç zaten mouse alsam daha kötü oynarım heralde şuan çünkü pc de shootera elimi sürmedim ps3 aldığımdan beri. önemli nokta şu sens ini ayarlarken rahatca/hızlıca sağına soluna dönebileceğin bi sensde aim almaya alışmak. bunu yaptığında olay bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yaklasik 13yildir PCde oynuyordum tum FPS oyunlarini.ve 2 ay once ps3 aldim. aslinda butun bu yillarda asla fps nin joypad le oynanmicagina inanmistim. ilk 1 hafta karsima cikan adamdan baska herseyi herkezi vurabildim : )) , daha sonra bir mouse klavyeden farki kalmiyor.alisana kadar ilk 2 3 gun cok sacma ve komik geciyor daha sonra dedigin tum hareketleri ve daha fazlasini rahatlikla yapiyorsun. peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Lostsong said: yaklasik 13yildir PCde oynuyordum tum FPS oyunlarini.ve 2 ay once ps3 aldim. aslinda butun bu yillarda asla fps nin joypad le oynanmicagina inanmistim. ilk 1 hafta karsima cikan adamdan baska herseyi herkezi vurabildim : )) , daha sonra bir mouse klavyeden farki kalmiyor.alisana kadar ilk 2 3 gun cok sacma ve komik geciyor daha sonra dedigin tum hareketleri ve daha fazlasini rahatlikla yapiyorsun. peace! heh şuna katılıyorum tek bir farkla, bende 96'dan beri bir pc oyuncusu olarak tam 1 yıl önce aldığım ps3'te ve benzer konsollarda FPS oynanmaz, aptallık falan diyordum. Lakin alışınca oynanmazdan, oynanır düşüncesi iyice yerleşiyor kafaya ha ben yine mouse-klavye kombinasyonunu özlüyorum. Ama controller ile de gayet rahat oynanabiliyor. Zaten günümüz oyunları controller baz alınarak tasarlandığından artık sorun da yok. Mesela BC2'yi ben ps3'te de oynadım, pc'de de ve kesinlikle ps3'te daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim. Onun dışında PC FPS halen en üst sıradadır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Oyuncu olarak yeteneklerini kısarsan, basit bir oyuncuya dönüştürürsen kendini tabi gamepad'le oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 gamepad ile fps oynanmaz diyenlere gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=GtTYuRobW5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 LathspeLL said: Oyuncu olarak yeteneklerini kısarsan, basit bir oyuncuya dönüştürürsen kendini tabi gamepad'le oynanır. Oyunculuk yeteneklerini mouse-klavye ve PC formatıyla mı sınırlandırmalıyız peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 frag fx var benim gibi illa mouse diyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Napolyonn said: gamepad ile fps oynanmaz diyenlere gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=GtTYuRobW5g çok kötü ki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 catir catir oynuyor adam iste neyi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adam fena oynamıyo da içim sıkılıyo abi o dönüşleri izlerken bile, ki bu adamlar konsolda benden kat kat iyi oynuyo oynarken özellikle iyice sınırlandırılmış hissediyorum gamepadle LathspeLL said: Oyuncu olarak yeteneklerini kısarsan, basit bir oyuncuya dönüştürürsen kendini tabi gamepad'le oynanır. bence lath çok doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben gamepad e geri döneceğim için elimdeki fragfx i satıyorum düşünen varsa pazar alanında konu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Adamın yan tarafına sıkıyor adam ölüyor. http://www.project-11.com/wp-content/uploads/2010/12/wtf-is-this-shit-piccard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar