Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çok etkileniyorum. sonra ekşisözlüğe girip neler yazmışlar diye bakıyorum lan bu ne arkadaş ben filmi izlememiş miyim napmışım neremle izlemişim diyorum biraz önce izlediğim sahnelerden laflardan ne anlamlar çıkarılmış ne yorumlar yapılmış öyle. adam her sahneden ayrı bir sistem çarkına gönderme yapmış her laftan ayrı bir kendini bulup insanlık olarak ne kadar da açık noktalarımız var yakalamış. sanki yönetmenle senaristle konuşmuş öyle gelmiş. odun gibi mi izliyorum filmleri adamlar mı entel anlamadım.
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi sen ekşiye ne bakıosun allasen :) orda yazanların 10 da 9 yalan
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 umarım normali sensindir, ben de genelde -sadece- izliyorum çünkü.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hepsini alt alta okumaktan oldu galba bu entel bombasına tutulmuş gibi oluyosun o zmn. tabi ki de filmlerde böyle herkesin göremeyeceği gizli göndermeler anlamlar olması normal tabi lafım yok
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 filmi izle yeter.yorum yapma filmle alakalı.sonra sapıtıyosun.
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ya tematik araştırma-izlemeyle oluyo o bi de biraz felsefe falan okumuşsan. örneğin trier hakkında yazılmış bi kitap var alıyosun okuyosun. eski filmlerini falan izliyosun. sonra yeni filmini öyle yorumlayabiliyosun, bi sahnede "hımm trier yine anti-feminist yaklaşmış" falan. veya işte diğer yönetmenler ile olan benzerlikleri görebiliyosun. hem nuri bilge ceylan hem tarkovski izleyen biri çok rahat benzetebiliyor mesela üslup olarak. veya örneğin freud okumuşsun zamanında, sonra bi hitchcock filmi izliyosun. oradaki göndermeleri falan görüyosun, öncesinde biyerde "freudyen yönetmen, film" falan notu görmüşsen daha da dikkatli görüyosun. çok matah bişey değil yani
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Red said: abi sen ekşiye ne bakıosun allasen :) orda yazanların 10 da 9 yalan sol taşak öpülesi bir Yorum.Nefret ediorum ordaki gerizekalılardan.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adamların vakti boş.. oturuyor filmin suyunu çıkartıyor.. %49da atıp tutuyor üstüne. oldu bitti.. "bilmem ne sahnesindeki bu hedelemede dediği "küçük yusufçuk" aslında yönetmenin halasının çektiği karate filmindeki küçük yusufçuk tekmesini atan şimdi ölmüş çinli astronot wung wiyu wu'ya gönderme " YEEEAHHHHHH!!!!
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasanın postunun sağını solunu didikledim like butonu olsa basçaktım şukunuverdimp
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 liseli said: Red said: abi sen ekşiye ne bakıosun allasen :) orda yazanların 10 da 9 yalan sol taşak öpülesi bir Yorum.Nefret ediorum ordaki gerizekalılardan. zaten eksidede soyluyo burda yazilanlarin hicbiri dogru degildir diye. adamlarin ole bi iddasi yokki :)
escape Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 film izlenmemeli bence. yapılsın bırakılsın bi köşeye..
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ya bazı şeyleri adam algıda seçicilikten, ilgilendiği konu olduğundan dolayı bulur da. çoğu sallama onların. yarısında çıkıyolar filmin sonra o izledikleri yarısından hikaye uyduruyor ipneler. evlat olsa sevilmezler. bi doubtful iyi aralarında.
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 o yorumları okurken böyle fularlı bi hıncal geliyo hep gözümün önüne ama lakin gerçek öyle değil.
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi entel bir arkadaşla the road'ı izlemiştim. herif hmm yönetmen burda isa'ya gönderme yapmış falan dedi. çenesine aparkat çıkardım bi daha konuşmadı film boyunca
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 e yapmış ama. tamam abartıyolar da o kadar odun olmaya da gerek yok
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 isaya gönderme ne demek, ayrıca road da nerde isa
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 filmlerde en az 1-2 gonderme olmasi gayet dogal. anlamiyorsan da konuyu bilmiyorsundur. her gondermeyi anlamayabilirsin yani. ota boka gonderme diyenler de sacmaliyor orasi ayri.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lol the roadda nerde isa ya gönderme yapacak? abi ne gerizekalı insanlar var su dünyada her boktan mâna cıkartmaya calısıp entel gözükecem kültürlü,yorum seviyem yüksek,düşündürücü olucam die salak saçma sapalak konuşuorlar ne dediklerinden bir haber.Hayatta herşey itibar mıdır yani? yaşama amacı bumudur adamın?
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 sodom'un 120 günü için "o kadar da iğrenç değil abartılıyor yedikleri boklar da yakından bakılınca bok değil soya soslu bişeyler lezzetli bile görülüyor hatta" diyen adam var. bu da bambaşka bir boyut heralde. entellik de değil bu
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ekşideki malları çok ciddiye alma, mesela Behzat Ç.'nin bi bölümünde de/da bağlacının ayrı yazılmasının ekşi sözlüğe gönderme olduğunu iddia eden adamlar var.
Öne çıkan mesajlar