Deacon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 SICP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hobilerim yok ilgi alanlarım var. hobiler para yazıyor ilgiler bedava. carlin reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sonsuz hobim var. maymun iştahlı olduğum için hiçbirine yeterli ilgiyi gösteremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Çok para gidiyor bu nanelere birde etraftan aldığın tepkiler hoş değil rc helikopter alıyorsun çocuk gibi bunla mı oynucan model kit alıyorsun şuna tonla para mı verdin gibilerinden. En güzeli avcılık laf söylüyene koyacan dipçiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dart sayılır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 vakit var useniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 en büyük hobim poker oynamak. sanırım yelken de hobi gibi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hayatımın hep bir parçası olmuş hobilerim, Çizmek (boyamayı sevmem) , her konuda ne bulursam okumak, legolar, bilgisayar oyunları, müzik Son 8-9 senedir hayatımda olan, Masaüstü FRP Vakit ayıramayıp bir kenara attıklarım, Gitarım, rugby takımım Para ayırmayı bırakıp rahat bir nefes aldıklarım, Magic the Gathering ve minyatür manyaklığım Aslında daha fazla uğraşım var ama bazılarıyla ayda yılda bir ilgileniyorum, bir de arkadaşlarım, ailem, okul vs. derken artık bundan 2-3 sene öncesi kadar boş vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 aquila said: en buyuk hobim mallik, mal mal oturuyorum, hic masrafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bend e öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Yazıyorum ben gisli gisli, ilerde bi arkadaşımın yazdıklarınıda toplayıp saçma sapan bi kitap bastırıcam. Onun dışında çok az zamanım var lan hobi falan hak getire T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NolaxThensbane said: Çok para gidiyor bu nanelere birde etraftan aldığın tepkiler hoş değil rc helikopter alıyorsun çocuk gibi bunla mı oynucan model kit alıyorsun şuna tonla para mı verdin gibilerinden. En güzeli avcılık laf söylüyene koyacan dipçiği ben böyle diyenlerin üzerlerine kamikaze dalışı yapıyorum o zaman anlıyorlar oyuncak mı değil mi? bir de ABİ BİR KERE SÜREYİM Mİ insanlarına da aynı taktiği uyguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 avcılık gibisi yok aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yunuslarla yüzmek, yeni yıldızlar keşfetmek, ve boş vakitlerimde theremin çalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kamıkaze yapacak kadar hakimiyet kuramadım daha helide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Gitarla uğraşıyorum para falan harcamıyorum ama zamanımı çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hobi olarak bi şirkette çalışıyorum ve bilgisayar oyunları oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NolaxThensbane said: Kamıkaze yapacak kadar hakimiyet kuramadım daha helide :D eheh o zaman hiç bulaşma heli kullanmak daha zor bir de 6ch ise aman diyeyim.:D benim ki uçak edge 540 ile daha kolay. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Yok zaten heli kullanıyorum ama denge sorunu var çözemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çocukmusunuz lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 /feyspalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hobi olarak uyuyorum ben 2-3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Eskiden yazmaktı. Şimdi para kazandığım için o klasmana girmiyor sanırım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fotoğraf çekiyom ben hobi olarak, bi de müzik dinliyorum. çok müzik dinliyorum. o kadar çok dinliyorum ki. çok güzel bişey lan müzik dinlemek. ha bi de dağcılık tırmanış falan yapıyodum son 1 aydır yapamıyorum saçma sebeplerden ötürü, haftaya yeniden başlıcam ama spora kredi gelince gidip kendime bi spor ayakkabısı alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şu dendi mi: elizabet yapıyorum. zaman ve para harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar