Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kimse açmamış başlığını ben açayım dedim. acunun projeler genelde buram buram sahtelik kokuyor, nihat doğanda bir senaryo sezersem izlemeyi bırakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nihat çok net senaryo daha evden cıkışta başladı adam. ama kadro izletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ah bi yılmaz morgül olsaydı orda, ne eğlendirik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ...... rererrororo bosluklari doldurunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nihat doğan için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam inanmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahahah abi nihat yaaa ünlülerin takımı direk hile ama nouma ile derya nouma özge veya ebru ile seks olur bence bi aşk geyiği cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öfff nihat dogan ya, insan utanıyor izlerken ne mal herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nouma ve derya götürür yarışmayı.nouma sanki göbek yapmışta derya terminator gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu kel kafa national geo ya oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o değil de ortam ne güzel lan. ben de mi gönüllü olsam. ünlü de olurum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o taner isimli elamanın yarınki fragmanda bi sırıkla atlama denemesi var çok başarılı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bi fragmanda 20 kisi arasında hep bi kisi bağrır mı yaa... ne bicim bi adam bu nihat doğan fragman boyunca fonda nihat doğan sesi. adam ağaca şerefsiz diomuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam adaya ayak bastı söylediği ilk laf baltayı yanımdan ayırırsam şerefsizim ahha bide daha gitmeden ve gittikten sora sanki tsk adaya cıkartma yapmış nihat doğanda operasyondan sorumlu adammış gibi davranıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bear grylls'e rakip çıktı lan asasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 en başarılı survivorlardan biri bu yarışma. ekipler çok başarılı. ünlülerde nihat doğan filan götürüyor zaten işi. bir de tahmin ettiğimden de daha çok işe yarıcak gibi. adam ağaca şerefsiz dedi bu arada hahah. diğer grupta da bir kel herif var. paso garip bişiler yapıyor. ama o da eğlendiriyor yani. bu arada ben de ünlüler grubunun çok daha fazla ağır bastığını düşünüyorum. derya ile nouma zaten götürür her bişiyi. kızlar da yemek yapsa gg. diğer takım ilk günden daldı birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nihat 10 numara ya. yardırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Nihat Doğan + 2.bölümün fragmanı = ?+%&+%$/ (error) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nihat ayaklı reyting cihazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6N689SKdOAw son snaiye sırık denemesi asdıuhaıousdhasıudhksıuadghadsuıgufsg priceless abiiiiiiiiiğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 taner tam bir gerizekalı rtard londres dediğimiz bi herif. didem konuşurken resmen kafamdan "şıkçak... pofff" diye bir shotgun sesi geçti. karının sesinde tipinde her bokunda gıcıklık var. sinmiş resmen buram buram gıcık kokuyor karı. öbür dombili kız da gereksiz olmuş. acun niye böyle bi şey seçmiş bilemedim ben onu. sarışın kız kalcak diğer kızlar gg. diğer yandan ünlüler çok organize. herifler güneş batmadan ateş yaktılar falan. yemek yaptılar bi de ama diğer taraf ne yedi göremedik. o konuda biraz tırtlık var yönetmenlikte. genel olarak oyunda da ünlüleri gösterdi hep. şimdi cts pazar mı bu? onu bilemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 pazar olmasın lan behzat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lan değil la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NABIYONUZ SİZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 - Survivor bizim namusumuz - -"Hacı Abi.." - Bizim hayatımız olmuş Strateji - -"işte ilk insanlar gibi pişik yiyeceğiz." hamur kızartmasından bahsediyor. - Bizim arabamızda geri vites yok - Denizi zaten bekliyorduk - Bütün arkadaşlarımızın içinde başka bir power olacağını biliyorum lol, izlemedğime üzüldüm okuyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar