dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 olay azim olayı. tamam lan yapıcam dedikten sonra seni kim tutacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi Okul ile iş ancak partime iş olur part time işlerlede hiçbir müdür'ü kandıramazsın açıkcası hatta ve hatta 2ay x yerde 4 ay z yerde çalışıp cv ni kabartsan bile işe yaramıyor.Banka,Finans,Muhasebe gibi bölümler uzun soluklu insanlar ararlar.Işinde en az 2 3 4 5 sene çalışan tiplere yada okulundan stajda (oluorsa) yüksek performans gösteren tiplere öncelik tanıyorlar.Ha tanıdıgım var kafama göre diosan tabiki neden olmasın ama bence okul ile ciddi bir iş mümkün degil yapamazsın zamanlar uymaz. Açık ögretim + iş bende ilk öyle diyordum ama üniversiteye verecegin yılla (örnegin 6 sene) kariyer yapabilirsin 6 sene başlangıç için harika ötesi.Yanında birde Açık ögretim diploması senin çalışma alanını genişletip hızlı yükseliş yapabilmeni saglayabilir.Artık bu saatten sonra iş verenler senin tecrübene bakıyor.Askerlik fasa fiso.Askerligi yaptım geldim 21 yasında iş hayatına atılaym dedim hiçbir yer deneyimim yok diye almadı Hava alanı dış hatlarda kafeterya 550 TL Aylık maaş 1 hafta çalıştım çıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 işletme 1 sene sonra bitiyor bölüm, ortalama kasıp 6 ay daha uzatırım belki belli olmaz. bu sayede ingilterede iyi okullardan azıcık da olsa burs koparmaya bakıyorum. mezun olduktan sonra int management ya da marketing üzerine ingiltere yapma planlarım var işte. bölüm kolay mı? evet. ama seviyorum da. bölüm size aha işin bu git yap demiyor bir hukuk ya da tıp gibi. tamamen sizin kendinize bakıyor olay. kpss de kovalıyor olabilirsiniz mezun olunca, kurumsal şirketlerde hızla rank atlayıp iyi pozisyonlarda güzel paralar da kazanabilirsiniz. sizin okurken/okuduktan sonra aldığınız eğitime neler kattığınız olay. easy to learn, hard to master. skillcap yüksek. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "üniversiteye verecegin yılla (örnegin 6 sene) kariyer yapabilirsin 6 sene başlangıç için harika ötesi" Off. Bu kafayla berbere kalfa olursun usta. Evet 4 senelik çoğu bölüm -bariz- zaman kaybı (benim bölümüm de listeye en baştan dahil) ama o zamanı doldurmak sana kalmış bir şey, sadece derslere git gel, yoklamaya imza at, sonra mezun olunca işsizim diye ağlamak olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yoo 6 senede Turizm de bile güzel bir mevkiye sahip olursun.Ayrıca o dedigini simdiki nesil yapıp aglıyor iş yok güç yok diye.Üni zamanında ders çalışmayıp karı kız peşine düştügün günlere say diyorum bende hep o emolara za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 28 yaşında giren kim lan o cıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 BENİM! yok aslında değilim ama sadece evde BENİM! diyip ayağa kalkmak istedim. türk filmlerinin nostaljik sahnesini yaşadım kendi kendime.. HAYIR BEN! BEN! BENİM! BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 neden benim oglumun fülütü yok ulennn nedeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ""üniversiteye verecegin yılla (örnegin 6 sene) kariyer yapabilirsin 6 sene başlangıç için harika ötesi" ne kadar üniversite bitirememiş/üniye girememiş lise mezunu adam tanıyosam söyledikleri bu. abicim üniversite sadece ders öğretmiyo sana, vizyon katıyo, ne bileyim hayatla alakalı bir şeyler öğreniyosun, vesaire. bunu tecrübe etmeden bilemezsin diyeyim. ama karı kız peşinde bile koşsa ortalama vatandaş ile bi üniversitelinin farkı vardır agatron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 liseli said: yoo 6 senede Turizm de bile güzel bir mevkiye sahip olursun.Ayrıca o dedigini simdiki nesil yapıp aglıyor iş yok güç yok diye.Üni zamanında ders çalışmayıp karı kız peşine düştügün günlere say diyorum bende hep o emolara za nah olursun :) 6 sene turizm okudum.liseyle birlikte eğer kendin bi acenta vs bi girişimde bulunmazsan turizmde elle tutulur bi yere gelmen 30 sene. hani bi otele girsen gidebilceği yer belli.suan turizm çevremi dikkatle takip ediyorum.hepsi tıkanmaya başladı yavaştan eğer büyük hayallerin varsa 30 uma gelmeden parayı bulucam falan turizm zor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "roket adam" said: abicim üniversite sadece ders öğretmiyo sana, vizyon katıyo, ne bileyim hayatla alakalı bir şeyler öğreniyosun, vesaire.. zaten bu dediğin olay yüzünden adam kabullenmiyor şu an dediğini ahaha. boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Selam olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 17 yaşında girdim sonra çıktım bir de 21 yaşında girdim sfds, seneye de 25ken bitecek inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Masquerade said: "roket adam" said: abicim üniversite sadece ders öğretmiyo sana, vizyon katıyo, ne bileyim hayatla alakalı bir şeyler öğreniyosun, vesaire.. zaten bu dediğin olay yüzünden adam kabullenmiyor şu an dediğini ahaha. boşver. heh ondan işte, aslında hiç bi bok olmadığını anlıyosun üniversitede. o kadar çok bilgi var ki çok çok ufak bi kısmını zar zor öğrenebiliyosun. bu adamların bunu reddetmesinin sebebi de bu işte dunning kruger etkisi miydi neydi, hani gölde büyümüş balık okyanusu hayal edemez olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "roket adam" said: ""üniversiteye verecegin yılla (örnegin 6 sene) kariyer yapabilirsin 6 sene başlangıç için harika ötesi" ne kadar üniversite bitirememiş/üniye girememiş lise mezunu adam tanıyosam söyledikleri bu. abicim üniversite sadece ders öğretmiyo sana, vizyon katıyo, ne bileyim hayatla alakalı bir şeyler öğreniyosun, vesaire. bunu tecrübe etmeden bilemezsin diyeyim. ama karı kız peşinde bile koşsa ortalama vatandaş ile bi üniversitelinin farkı vardır agatron. agatron dien dilini yerims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 said: heh ondan işte, aslında hiç bi bok olmadığını anlıyosun üniversitede. o kadar çok bilgi var ki çok çok ufak bi kısmını zar zor öğrenebiliyosun +100000000 adamlara bi bakıyorsun.. rezillik lan içinde bulunduğun durum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Lise biter bitmez girdim keşke bir sene daha bekleyip düzgün ünie girseydim diye üzülüyorum şu an son sınıftayım okulumu 3yıl uzattım mak müh. okuyorum kabul 2sene aylak aylak dolaşarak geçirdim son 2 senedirde piyasayı takp etmeye başladım biomekanik konusunda ve çarpışma testlerini takip etmeye başladım ikisindende birşey çıkmıyacağını anlayınca otomotiv sektörüne gireyim dedim.(bursa rulaz!) bu yaz bitiyor askere alırlarsa giderim seneye gel derlerse yakarım askeriyeyi sonra ver elini iş güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben de çat diye 17'imde girdim bok gibi bi bölüme (şaka değil, harbici bok yani kaka falan arıtılıyo sudan) gayet iyi gidiyo şu an için ama keşke diyorum bi sene daha deneseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "roket adam" said: ben de çat diye 17'imde girdim bok gibi bi bölüme (şaka değil, harbici bok yani kaka falan arıtılıyo sudan) gayet iyi gidiyo şu an için ama keşke diyorum bi sene daha deneseymişim. abi kız arkadaşımın kardeşi senin bölümde gittikleri bir tıbbi atık tesisinde pres körüklerinden birinin içinde şırınga varmış patlamış bunların kafalarından aşağıya organlar ot bok püsür bütün tıbbi atıklar yağmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öyle abi öyle. suyu arıttıktan sonra, tad analizi nasıl yapılıyor biliyo musun? iki gün önce boklu gördüğün, şimdinin arıtılmış suyuna parmağını banıyorsun sdflkskdf. tarif edilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ah ulan şu ilk seneden o kadar puan almışın değerlendir olm'cu anne-babalar yok mu yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mokoko said: 17 yaşında girdim uniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Yalnız sizin baraj yaptığınızı iddia ettiydi seninde öyle bir iddian var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Baraj gölünün kirliliğinin kontrolü için belki bi iki adam çalışabilir ama baraj yapımında, sanmıyorum. Belki çevre etki değerlendirme raporu yazılması zorunlu bu tarz yapılar için onu kast etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Yok baya baya komple barajı yapmaktan bahsediyordu Ama çok pis işiniz var ve kafanız atarsa hepimizi zehirliyebilcenizi bildiğimde saygı duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar