eski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kız arkadasım o unıversıtede okuyordu.bıraktım kendı okulumu ne tuttururusam girerim kafasıyla girdim ben aklıma sıçayım siz yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 küçükken vantilatör motorundan buzdolabı yapma gibi bir fikrim vardı, ilkokul3 de iken falan. sırf 3. sınıfta makel projesi olarak mini buzdolabı yapmayı seçmek için seçtim. makel i geçiyim bırakıcam bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Makel projesi say whaaa?? Mühendislik projesi dersi var bizde onda böyle şeyler yapılıyo mesela biz çok cici lamba değiştirme aparatı yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Karı - kız profiline göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dur dur makelde kriko yapmıştık sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bencede bir yanlışlığın var o konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 seminer diye bi ders vardı, onda yapmıştık tamam. makelde kriko vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 mühendislik okuyup şirin aparat yaptım diyince insan biraz şaşırıyor normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abisi şunun şirinliğine bakar mısın http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Bagger-garzweiler.jpg Bütün makineler şirindir.Çirkin makine yoktur az metal vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben metale metal demem kompozite girmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kompozit örgü örmek gibi gelmez bana =) Dikiş dikiş üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 2.öğretim programı olan bütün ünilerin inşaat ve endüstri müh. bölümlerini sıraladım. inşaat istediğim endüstri ise hocalarımdan duyduğum bir bölümdü. 1 puanla ist. üni inşaat kaçtı ve kocaeli end geldi diye sövüyordum ama şimdi o 1 puanla bir gün bir yerlerde karşılaşırsam sevişip koklaşmak isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NolaxThensbane said: Abisi şunun şirinliğine bakar mısın http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Bagger-garzweiler.jpg Bütün makineler şirindir.Çirkin makine yoktur az metal vardır. devastator http://www.transformers2.net/wp-content/uploads/2009/07/rc_tf2_devastator.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fantezi makinesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bizim zamanımızda önce öss sonra öys vardı. Bir de sınava girmeden bölüm yazıyorduk. Sadece endüstri mühendisliği yazdım. Şimdiki aklım olsa inşaat veya makina okurdum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ben tünel kazan köstebeklerin hastasıyım. Mükemmel aletler ya. edit: tbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 "Isin icinde para varsa ben de varim" dedim , sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://lh5.ggpht.com/_DeVkd7Dag10/S98Nkg8PxtI/AAAAAAAAB6s/D4AGg-BDmWk/herrenknecht_tunnel_boring_machine_0%5B18%5D.jpg Çok manyak bunlar izmir metrosunu tbm(tunnel boring machine) ile açmışlar belgeselini izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kendi ellerimle sectim, ama iyi mi ettim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çok yakar bu, benzin pahalı ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abow tünelde içten yanmalı motor kullanıldığını sanan biri kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 NolaxThensbane said: Abow tünelde içten yanmalı motor kullanıldığını sanan biri kaçın! AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ÇOK İYİ STURMOVİK OYNUYODUM DEDİM UÇAK MÜHENDİSİ OLAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 komikmiş cidden, einstein dolmuş burası. bai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 true story btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar