agd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Xenocide said: agd said: instancelar full nuke taktik diye bir şey yok T2 yapmasına gerek yok. T1 yapsın, full nuke ile bosslar bi fog koysun da ondan sonra desin bakalım aynısını sdfg Şimdi arkadaşlar t1 ' de yaptım t2 de gs'yede girdik vs.. fakat görüşüm aynı.Taktik denilen olaydan kastınız ne anlamadım hakkaten. Gayet basit sıradan boss lar.Yenilik yok.
ozgunvural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "taktik diye birşey yok"... ayrı birşey "gayet basit sıradan bosslar.yenilik yok"... çok daha farklı birşey... taktik tabiki var olmaz olur mu... taktik olmadan tek sıra şeklinde dizilip, senin tabirinle "full nuke" ile boss kesmeye kalkışırsan sonuç ne yazık ki hüsran olur üzülürsün... tank ve healer gereksiz classlar olur... herkes "full nuke" class ile girer raidlere, yanyana dizilip dps yaparlar ve bütün bosslar bu şekilde kesilir değil mi ?? :) taktik denilen olaydan kastımızı "hakkaten" anlamadığını söylediğine göre, şahsen ben senin ne T1 dungeonlarını ne de T2 dungeonlarını yaptığına inanmıyorum... taktik ile boss kesen birisi "taktik denilen olaydan kastınız ne hakkaten anlamadım" cümlesini kesinlikle kurmaz... böyle bir cümle kuran oyuncunun dungeonlarla uzaktan yakından ilgisi yoktur... "ben T1, T2 girdim, taktiksiz full nuke ile bossları kestik çıktık" diyen adam da yalan söyler düpedüz... o yalana da sadece kendisi gibi dungeonlardan ve taktiklerden anlamayan oyuncular inanır... yazdıklarım şahsi fikirlerimdir ve sadece beni bağlar... saygılarımla...
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oyundaki bütün dungeon bossları son derece özensiz hazırlanmış o gerçek. zilyon tane t1 ve t2 yaptım, çok tek tük boss var şöyle gerçekten zevkli gelen combat'ı. yoksa bütün taktikler klasik, aoe açıyor girme, kendine çekecek geri koş, boss'un önünde durma. şu üçünden bir ya da ikisi her boss için geçerli zaten. phase bile yok adamakıllı. ha, gene de 2 ay oynattı kendini zevk de alıyordum. ama şimdi oynamadığım süre içerisinde geriye dönüp baktığımda son derece basit combatlar olduğunu görüyorum. zaten şu 10 kişilik raid de çok sarmazsa hesabı devam ettirmicem.
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Taktik var tabi yok değil ama oyundan hemen soğutmamak açısından T1 ve T2 leri çok zorlamamışlar sanırım üstüne bu patchde de nerf gelecek dungeonlara. Dün akşam guild ile RoS a girdik daha ilk bossdaki taktigi çözüp uygulayana kadar kaç defa wipe yedik sayamadım ama kestik sonunda ve çıktık. T3 bir dungeonda taktik olayı çok daha önem taşıdığını farkettim. Ben hala patchi bekliyorum..
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 5 kisilik dungeon'lar icin gayet yeterli taktik olayi. Zaten Pug yapiyoruz cogunlukla. KB mesela benim oydadigim donemdeki wow'un Dungeon'larina 10 basar. Raid'ler ne durumda bilemiyorum. Raid yapipda GS falan farma baglamis, bikmis arkadaslar varsa onlara birsey diyemiycem. Dun ilk full guild olarak GS yaptik. Ben gec kaldim ama Raid doluydu. Sende gor diye son 15 dakika cagirdilar. Ortaya bomba koyan bir boss vardi 3 kere wipe yiyip raid'i dagitmak nasip oldu birtek :)
agd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ozgunvural said: agd said: Xenocide said: agd said: instancelar full nuke taktik diye bir şey yok T2 yapmasına gerek yok. T1 yapsın, full nuke ile bosslar bi fog koysun da ondan sonra desin bakalım aynısını sdfg Şimdi arkadaşlar t1 ' de yaptım t2 de gs'yede girdik vs.. fakat görüşüm aynı.Taktik denilen olaydan kastınız ne anlamadım hakkaten. Gayet basit sıradan boss lar.Yenilik yok. "taktik diye birşey yok"... ayrı birşey "gayet basit sıradan bosslar.yenilik yok"... çok daha farklı birşey... taktik tabiki var olmaz olur mu... taktik olmadan tek sıra şeklinde dizilip, senin tabirinle "full nuke" ile boss kesmeye kalkışırsan sonuç ne yazık ki hüsran olur üzülürsün... tank ve healer gereksiz classlar olur... herkes "full nuke" class ile girer raidlere, yanyana dizilip dps yaparlar ve bütün bosslar bu şekilde kesilir değil mi ?? :) taktik denilen olaydan kastımızı "hakkaten" anlamadığını söylediğine göre, şahsen ben senin ne T1 dungeonlarını ne de T2 dungeonlarını yaptığına inanmıyorum... taktik ile boss kesen birisi "taktik denilen olaydan kastınız ne hakkaten anlamadım" cümlesini kesinlikle kurmaz... böyle bir cümle kuran oyuncunun dungeonlarla uzaktan yakından ilgisi yoktur... "ben T1, T2 girdim, taktiksiz full nuke ile bossları kestik çıktık" diyen adam da yalan söyler düpedüz... o yalana da sadece kendisi gibi dungeonlardan ve taktiklerden anlamayan oyuncular inanır... yazdıklarım şahsi fikirlerimdir ve sadece beni bağlar... saygılarımla... Senin inanman yada ınanmaman benim için hiç önemli değil , istersen "Sagespire" serverındayız Guardians tarafında bir wisper atsan yeter :) sadece anlatmak istediğim t1 lerde olsun t2 lerde olsun klasik taktiklerin var olduğu.Yenilikçi bir yapıya sahip olmadığıdır. Senin taktikten kastın basit olanlardır benimse taktikten kastım daha zorlu olanlardır , bu oyuncunun algısına göre değişir. Ha mesela t1 - 2 lerde taktik varmıdır , vardır.Nedir oyuncunun altına açılan alandan kaçmak , bir iki debuff yapmak vs. Bunlar gayet sıradan şeyler benim için.Anlatımımdan dolayı kaynaklanmış yalnış anlama olabilir. Tekrarlıyorum bunlarda taktiktir ancak benim arzuladığım şeyler olmadığı için bana göre sıradan şeylerdir. Örnek olarak gs'nin ilk boss una bakalım burada ise daha taktiksel bir döngü vardır[Tabiyki buda oyuncuya göre farklılık gösterir] , dps lerin dps ini iyi ayarlaması lazım ki boss un yandaki moblar öldürten sonra oraya çekilmesi vs. , interrupt edilmesi gereken kısımlar vs vs vs diye gider... @Deno nunda belirttiği gibi çok sıradan özellikle 5manler. Yazdıklarını kesinlikle yalnış anlamıyorum bu birazda tecrübeyle bağlantılı döngüdür. Tabiyki bir de oyuncuların aldıkları hazzın farklı olması ve seçimleri bunu etkiler. Saygılar.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Expert dungeonlarda oyuncuları özelliklede Hardcore PVEcileri oyundan soğutan nedenleri madde madde sıralamak istedim. 1. Boss bir ability yaparken yukarıdan yazı geçmesi 2. t1,t2 ve t3 bossların bir çoğunda "altına alan açıldı mı kaç" boss fightina rastlıyor olmamız 3. yabancıların "skill" dediği oyunculuk yeteneğinden çok oyuncu gearı ile kesilebilir bosslar olması[DM 4.boss, DM 6.boss, AP 2.boss, GS 2.boss, RD 5.boss] 4. bir çok expert bossun bug abuse ile kesilebiliyor olması [Fae 4.boss, Fae 5.boss, LH 5.boss, DD 3.boss, AP 3.boss, AP 5.boss, CC 5.boss] 5. bir çok expert bossun biranda buga giriyor ve kolay kesilebiliyor bir hale giriyor olması [RD 1.boss, LH 4.boss, DM 1.boss] 6. bazı bossların buglanıp gruba wipe yediriyor olması [DD 2.boss, GS 1.boss] 7. bir çok mecburi uygulanan taktik ve teknik oyuncuyu oyundan soğutacak niteliktedir, bu taktiklerin dışına çıkmak ise o bossun kesilmesini gerçekten zorlaştırmaktadır, bu neden ile çoğu oyuncu sevmeye sevmeye katlanmaktadır [KB 3.boss, AP 5.boss] 8. Bugli boss fight [CC 6.boss]
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 boşver dön aoc ye :P turan karakter açar aslanlar gibi coşarız :P
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 haha benim için bi sıkıntı yok ya ama hardcore pvecileride anlayabiliyorum aoc önce bi comboskipi kaldırsında bak aynısı riftte de vardı cast ability cast ability cast ability diye makro yapiordun tuşa bi basiyordun tak tak tak üçünü nerdeyse ayni anda vuruyordu, iyi sömürdüm ama uyanıp kapadılar. hemen hemen aynısı aocda 2 yıldır aktif ve artık baydım o şekilde adam öldürmekten en son guardla adım BV SPAMER a çıkmıştı skill istiyorum skill
Öne çıkan mesajlar