LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Hepsiburada'dan LCD tv aldım perşembe, cumartesi anca teslim ettiler. Donanımhaber'de okudğuma göre kurulum için servisi aramak şartmış yoksa garanti dışı kalıyormuş. Servis'te pazartesi gelebiliriz diyor. Bu doğru mu? Şimdi açsam paketi gidiyor mu garanti, böyle saçma bişey olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Evet şart, sakın açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet var öyle bi muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evet garanti gidiyo.bizim aleti adamlar yanlış kurdu kullanıcı hatası olarak geçti.servisi bastık isyan ettik anca düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 direk çağır çok fena çamura yatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben açtıktan sonra öğrendim mesela. ama aldığım yer söylemedi kurulum yaptırın diye kafa göz dalarım bi sıkıntı olursa. zaten ufak tv kurulum için para istiyolarmış bi de çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi böyle bir mantık var mı ama? TV'yi açıp ayağını taktım diye garanti gitmesi gibi saçmalık olabilir mi? Tüketici haklarında var mı böyle bişey? Nasıl olabilir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla öyle.gidip kıyameti kopartıcaksın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 garantinin gitmesi diye bişe olmaması lazım ya. sen kurduysan cihazı adamlar gelir belgeleri yazar garanti tarihini başlatır giderler. ha sen kurarken cihazı bozarsan o zaman adamlar bişe yapmaz kullanıcı hatası diye. teknik servisi ara sor en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Zaybird said: evet garanti gidiyo.bizim aleti adamlar yanlış kurdu kullanıcı hatası olarak geçti.servisi bastık isyan ettik anca düzelttiler. aziz nesinlik olmak lazim tvyi yanli$ kurup bozmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Saçmalık aslında, ben evime servis sokmak zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ben kurdum TV'mi takılıyorum oooh. Bekleyemem servis mervis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi 2 kablosu var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bozmak değil de ürün arızalı çıkarsa bile kullanıcı hatası sayılır kurulumu servis yapmazsa. Daha geçen ay açıldı konusu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Teşhir ürünü almanın iyi bir şey olduğu sayılı ürünlerden sanırım Televizyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 e geçmiş olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 35-40 tane falan lcd var Gidip arabayla falan aldık Bozulunca biri hemen yenisini kucaklayıp getirip çat çat takıyoruz Hiçbirinin garantisi yok o zaman Sıctık Gerçi garanti takip edende yok.birini tamire verdik 1.5yıl oldu, nereye verdigimizi bile unuttuk.tamire veren işten çıktı, kimdi onu da unuttuk bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Samsung telefon etti kurulum için, "ben kurdum zaten" dedim, "gelip garanti kaydı yapalım mı?" dediler, "dabi dabi" dedim. 5 dakkaya geldiler, garantiyi aktif edip gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sonuna fuckyeah.jpg koymayı unutmuşsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4956796/Fuck-Yeah.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Fuck-Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 LathspeLL said: Samsung telefon etti kurulum için, "ben kurdum zaten" dedim, "gelip garanti kaydı yapalım mı?" dediler, "dabi dabi" dedim. 5 dakkaya geldiler, garantiyi aktif edip gittiler. e zaten olması gereken bu. garantiyle ilgili sıkıntı yaşıyorsanız direk yetkili servisini arayın ürünün onlara sorun. ürünü ben kurdum yetkili servis kurmadı diye garanti dışın kalması diye bişe olamaz ya. :D yetkili servislik yaptım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar