roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 evet visa kemalden direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kısa süreli kullanımda uygun ama günlük 65euroya falan geliyor Trde olması imkansız bi olay orası kesin. Öyle para vermeden benzin fullemek falan direk abuse edilir. Fullersin gider çekersin depodan benzini sffds. Birde anasını ağlatırsın burda arabada ne lastik kalır ne el freni xffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iş görmek için harika ama keyif için kötü. burda millet sevgilisini gezdirmek, gece mekana gitmek için falan kiralıyor. en azından benim gördüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 araba iyiymis o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yuh medeniyete bak allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 paticik her noktadan bok atmayı becermiş gene fasdasd arabanın rengini napacaksınız allasen kullanıcan 2 saat 3 saat yuh ya. güzelmiş sistem, ama fistan reisin dediğini gibi türkiyede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 çapkınlık için birebir aslında türkiyede olsa acaip tutar bence .) öğrenci milleti için fazla gelsede müşterisi illaki olur. tanınmadan gezmek için falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 guzel bi sistem sey icin mukemmel iste trenle bi yere gidip 15 dakka isin warsa atlican hemen gidicen halletcen doncen yada alisveris yapmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mis gibi sistem, para verip reklamlı toplu taşımaya binmiyo musunuz sanki FEM FEM FEM FEM FEM *gariban vatandaş kafası* FEM FEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Dun gece kendimi tutamadim bi denim dedim 2 saat gezdim, bugun bi yere gitmem lazimdi 450 kusur km yol yaptim. Araba idare eder, daha ne kadar odicem bilmiyorum, ama otobanlari cok hizli akiyo, acemiyim aga sagdan akarim dedim 140 ile akiyo sag, bi ara sola geceyim dedim, 210la gidip hizli gittigimi sanarken dibimde 3 arabalik kuyruk olmus, bole hayvanlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 super sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 darısı tr'nin başına.. tabi gidecek yol var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "roket adam" said: Dun gece kendimi tutamadim bi denim dedim 2 saat gezdim, bugun bi yere gitmem lazimdi 450 kusur km yol yaptim. Araba idare eder, daha ne kadar odicem bilmiyorum, ama otobanlari cok hizli akiyo, acemiyim aga sagdan akarim dedim 140 ile akiyo sag, bi ara sola geceyim dedim, 210la gidip hizli gittigimi sanarken dibimde 3 arabalik kuyruk olmus, bole hayvanlar iste. 120avro gitti desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 evlat acisi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 oha ilkkez duydum ben de.çogiyimiş ben bile araba kiralarım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bizde olsa modifiyeli şahine çevirirler o arabayı. Ama keşke olsa ağzımın suyu aktı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 senko said: evlat acisi lan Aga her türlü giriyodu bu hafta bana, başka bi şehre taşındım yani. Diğer türlü trenle 2 sefer yapıp bi de istasyonda taksiye binsem 150 160 euro olucaktı. Karlı bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bizde olsa yan koltuga "ShEker Chocuq was here assikome 54" falan yazarlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Oha. Bizde olsa o arabaların cılkını çıkarırlar 1 haftada o şirket iflas eder, o benzin olayını abuse ederler falan. Medeniyet anasını satıyım. Ama benim takıldığım o değil. "roket adam" said: Dun gece kendimi tutamadim bi denim dedim 2 saat gezdim, bugun bi yere gitmem lazimdi 450 kusur km yol yaptim. Araba idare eder, daha ne kadar odicem bilmiyorum, ama otobanlari cok hizli akiyo, acemiyim aga sagdan akarim dedim 140 ile akiyo sag, bi ara sola geceyim dedim, 210la gidip hizli gittigimi sanarken dibimde 3 arabalik kuyruk olmus, bole hayvanlar iste. NASIL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Birisi bana o kalın yaptığın yeri anlatsa ankara asfaltına boeing indiren ziyayı hatırlatırım ama bizzat tecrübe edince oha çektim ben de. En öndeki audiydi gerisini bilmiyorum sdf aha araba da bu. resim çekmiştim bugün. coupe olduğunu yazmamışım. http://i53.tinypic.com/2eweg07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2mt19JukTrk T_T http://www.youtube.com/watch?v=loMGndBD8G4 According to GOOD, the initial fleet of 300 cars should be enough to keep Munich residents motoring, at a better-than-taxi rate of 29 cents per minute. (Don't forget: that includes parking. Sweet, sweet parking.) T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.callabike-interaktiv.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ŞEREFSİZLEEEEEEEEEEEERR!!!!!! ürünleri ile gavur kendisini kıskandırtıyor abi.. sinr oldum lan. adamlar deli gibi faydalı hizmetler çıkartıyorlar abi bu ülke adam olmaz. biz de istiyoruz lan böle şeyler! sırf milletin üçkağıtçılığından, açıkgözlülüğünden, "çok kurnazım ben olm" tavrından bi boka sahip olamıyoruz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi bu ülkede değnekçilik diye birşey var lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bazen diyorum bu araplar diger ulkeleri goruyor hala neden bu kadar gec kaliyorlar isyan etmekte falan diye, sonra dusunuyorum , lan bizde avrupayi goruyoruz ama hala isyan misyan yok. Adamlar KOL gibi ilerde bizden, biz hala türbandi, alkoldu ugrasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar