boone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://video.mynet.com/02osman1981/kapak-olsun/1141761/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bone ne zman banlandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bana kapak oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahhagha lan video cok epic ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nesi epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahaoahoah kız mal falan hadi o tamam, bu aralar bütün liseli kızlar embesil çıkıyor keza ama o 56. saniyede 10 kiloluk 2 dambılı silkme yaparak kaldırışı aklımı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bu ne ya gerizekali diye kapicaktim tam, sonra dumbelleri kaldirmaya basladia sdfasdgoaugbaqeljhb g;kjfvnlrgf lqeintclgr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lan bu internet kötü oldu ya.böyle tipleri görünce cocugum olsun istemiyorum ya böyle olursa çöpe atarım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben anlamadım şimdi kızlar arasında fitness yarışı mı var nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi bıyığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 nası bi kafa bu ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi çocukların böyle internetle falan büyümesi çok kötü bişi. ben onların yaşında iken, gündüz mahallede top oynuyordum, gece de saklanbaç falan. bu ne abi tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kız tutamadı altına kacırdı sağdaki videolarda vermişler :S http://video.mynet.com/02osman1981/Kiz-Tutamadi-Altina-Kacirdi/1141855/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,5509754 burda koymuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kızlar benim zamanımda bu kadar salak değildi ya, ne aptal bir nesil abi bu 90 sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 facebook milletin IQ seviyesini dusurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Arkadaşlar bu kızın yaptıgı ruh gösterisi aslında tamamen ruhun çıkması değildir. Astral seyahat ile yapılan bu gösterisi uyku ile uykusuzluk arasında kalınan vakitte olur... Astral seyahatı herkez yapabilir.. İnanmıyorsanız tek yapmanız gereken bi yere oturup tavana doğru bakıp kendinizi düşünmek.. Birsüre sonra kendizi ayna gibi tavanda görebilirsiniz... Budurumdan sonra karnızda cok büyük şekilde ağrı, baş ağrısı sebep olacaktır... Fakat okadar acı hissetmeyeceksinizdir.. Bu acıları duydugunz zaman bilinki ruhunuz bedeninizden çıkıyorsunuz demektir... Biraz daha bekledikten sonra bedeninizden cıkacaksınız ve istediğiniz gibi gezebilceksiniz.. Ama arkadaşlar BURAYA DİKKAT EDİN... Astral seyahat yapmak büyük bir RİSKTİR... Ruhunuz bedeninizden cıkarken korkarsanız ve hareket haline gecmeye çalışırsanız kordon bağınız kopup ölebilirsiniz bu yuzden kendinizden emin oldugunuzda deneyin neyse geri dönelim... arkadaslar bedeninizden cıkınca kendizi yatarken görüp endişelenmeyiniz... mutluluktan coşabilrsiniz çnkü dışarı çıkmışsınızdır...bedeninizden cıkıtıgında yapmanız gerekenler : 1- Arkadaslar ilk cıktıgınızda sakın dışarı cıkmayın sadece yaptıgınız odanın icinde geziniz.. 2- 2. Yaptıgınzda Evin İcinde Tamamen Geziniz.. 3- Ucuncu yaptıgınzda apartman icinde tamamen geziniz 4-Dorduncu Yaptıgınzda özgürsünüz... 5- VE EN ONEMLİSİ ARKADASLAR A. SEYAHAT YAPAR IKEN RUH DUNYASINDA OLDUGUNUZ ICIN ETRAFINIZDA UC HARFLILERI OZELLIKLE KARA BASANI GORCEKSINIZDIR BU YUZDEN EGER ONLARDAN KORKARSANIZ OLME RISKINIZ YUKSELIR O YUZDEN KENDINIZDEN EMIN OLUP EGER SADECE KENDINIZI ONLARDAN USTUN TUTABILCEKSENIZ YAPIN KENDINIZI USTUN TUTAMAYCAKSANIZ YAPMAMANIZI TAVSIYE EDERIM.... Yaptıktan Sonra: 1- Karın Ağrısı 2- Baş Ağrısı ( Yaptıgnzdan Dolayı Mutluluktan Acılarınız Dinecektir ) 3- Bilinmeyen Mutluluk 4- Arkadaslar Yaptıktan Sonra Uydugunzda Mutlaka Karabasanı Goreceksinizdir... Arkadaslar yapacak olanları ilk önce kendilernden emin olmalarını istiyorum güzel oldugu kadar riskli bişiydir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 AHAHAHA ABİ SDFKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 5. denemede Astral Recall gelince eve dönmek kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 en sevdiğim kısım şu aslında ya Ruhunuz bedeninizden cıkarken korkarsanız ve hareket haline gecmeye çalışırsanız kordon bağınız kopup ölebilirsiniz kordon bağı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 HosH said: 5. denemede Astral Recall gelince eve dönmek kolay oluyor cyrthfgtuvfıgbkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar