Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS'nin şifresi çözüldü!!

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Her kitapçıkta şıklar aynı olmayabilir? Ya da basına verilen kitapçığı seçmece birilerine önceden bilgilendirerek vermiş olabilirler. Hemen sallamasyon demek falan.. cık cık

öyle yapana kadar cevapları söylerlerdi onlara. abi mantık çok saçma yalnız. ya böyle olduysalar bi yere vardırmaz.
ama dediğim gibi kitapçıklarda şıkların yerleri dğişikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Şifreye direk yanlış demek çok sakıncalı.

38/40 tutuyor deniyor. Eminim o iki soruyu da kerizler KPSSdeki gibi hepsini doğru yapıp da yakalanmasınlar diye açık bırakmışlardır.

Şimdi 2 olasılık aklıma geliyor. Kişiye özel kitapçık hazırlandığına göre, kendi öğrencilerine gayet şifreli kitapçıklar gelmiş olabilir.

İkinci bir olasılıkta da şıklar değişikti deniyor. Şıklar şöyle değişik olabilir

3 12 8 5 10 mesela ilk kitapçıkta
3 5 8 10 12 dediğinde cevabı bulmuş olursun

aynı şekilde diğer kitapçıkta da
10 12 8 5 3 (kitapçıkta ki hali)
3 5 8 10 12 (cevap)

yani teknik olarak şifre aynı ise şıkların değişik olmasında da bir sakınca yok
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ben korkmaya başlıyorum artık. Bu ülkeye şeriat gelmez raad olun tiplerde artık korkmaya başlasa iyi olacak. Çünkü daha kötü bir sistem geliyor. Onlardan olmadığınızda topluma kabul edilmeyeceksiniz 3-5 yıl içersinde. KPSS'den başlayıp YGS'yide ele geçirdiklerine göre, yakın gelecekte "Cemaatçi" olmadığınız taktirde zorunlu eğitimden sonrasını düşünmek biraz hayal olacak gibi.

Kul hakkı yemek günahtır bide ha. Sonra ateistim diyince kötü bir şey olur
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Şifreye direk yanlış demek çok sakıncalı.

38/40 tutuyor deniyor. Eminim o iki soruyu da kerizler KPSSdeki gibi hepsini doğru yapıp da yakalanmasınlar diye açık bırakmışlardır.

Şimdi 2 olasılık aklıma geliyor. Kişiye özel kitapçık hazırlandığına göre, kendi öğrencilerine gayet şifreli kitapçıklar gelmiş olabilir.

İkinci bir olasılıkta da şıklar değişikti deniyor. Şıklar şöyle değişik olabilir

3 12 8 5 10 mesela ilk kitapçıkta

aynı şekilde diğer kitapçıkta da
10 12 8 5 3 (kitapçıkta ki hali)
3 5 8 10 12 (cevap)

yani teknik olarak şifre aynı ise şıkların değişik olmasında da bir sakınca yok

örnek yanlış. ilkinde 3 ve 8 çakışıyor. yazana göre 2 tane çakışırsa küçük olanı alıyoruz. yani 3 olmalı cevap.
ikincisinde 8 çakışıyor sadece. yani 8 çıkıyor cevap.

ama kendi elemanlarına vermişlerdir falan bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah doğru demişsin de adamlar kadar kafam basmamış uyanır uyanmaz.

hadi ben yetemedim uyanır uyanmaz sen yetseymişsin

böyle olur versin np
said:
5 12 8 3 10 mesela ilk kitapçıkta

anlatmaya çalıştığım "şıklar değişikti" diye bir savunma geçerli değil pek.

her neyse anlayan anlamıştır zaten
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarımdan girenlere göre söyledim.(ben de girdim) herkesin şıklar farklıydı tamamen. trt de çözdükleri kitapçıkda farklıydı hepimizden.
ya bana saçma geldi işte. tartışmaya gerek yok :/
önceki mesajda dediğim gbi kendi adamlarına verdilerse bilemem ama kesin vermişlerdir şudur budur demek de saçma
Sosyal ağlarda paylaş

kimse dememiş 37/40 oranında tutuyor. çünkü geriye kalan 3 soru sayısal değil matematikte. ya formüllü yada yalnız 1 yalnız 2 gibi şıklı soru. sayısal sorular %100 oranında bu formüle göre tutuyor.Hatta sözeller için yöntemde bulduk 4 şıkta kelime sayısı aynı 1 şıkta farklı o farklı olan şık, cevap
Şimdi sınav iptal olsun diyolar sınav 2 haftaya tekrar yapılsa 1 haftaya tartışılsa lys yani 2. bölüm sınavına 2 ay kalıyo ne yapıcaklarsa hemen yapsınlar zaten yeterince batırdılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...