nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Vermişlerdir o kitapçıkları en çok namaz kılan öğrencilerine ya, şunu da normal bişey gibi savunanlar çıkmasın bari şu forumda. Ama olur, o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 şıkların yerleri değişikti. sallamasyon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Her kitapçıkta şıklar aynı olmayabilir? Ya da basına verilen kitapçığı seçmece birilerine önceden bilgilendirerek vermiş olabilirler. Hemen sallamasyon demek falan.. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ülke elden gidiyomuş !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Çoktan gitti hacı, bu olaylar heyecanlandırmıyor artık eskisi gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 indiragandi kurtarcakmış tryi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 nileppezdel said: Her kitapçıkta şıklar aynı olmayabilir? Ya da basına verilen kitapçığı seçmece birilerine önceden bilgilendirerek vermiş olabilirler. Hemen sallamasyon demek falan.. cık cık öyle yapana kadar cevapları söylerlerdi onlara. abi mantık çok saçma yalnız. ya böyle olduysalar bi yere vardırmaz. ama dediğim gibi kitapçıklarda şıkların yerleri dğişikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ergenekon yapmıştır bi de sistemi öğrenmek 40 sorunun şıkkını ezberlemekten kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sözel sorularda roma rakkamlı olanlarda bile işliyormuş bu şifre. abartmışlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Şifreye direk yanlış demek çok sakıncalı. 38/40 tutuyor deniyor. Eminim o iki soruyu da kerizler KPSSdeki gibi hepsini doğru yapıp da yakalanmasınlar diye açık bırakmışlardır. Şimdi 2 olasılık aklıma geliyor. Kişiye özel kitapçık hazırlandığına göre, kendi öğrencilerine gayet şifreli kitapçıklar gelmiş olabilir. İkinci bir olasılıkta da şıklar değişikti deniyor. Şıklar şöyle değişik olabilir 3 12 8 5 10 mesela ilk kitapçıkta 3 5 8 10 12 dediğinde cevabı bulmuş olursun aynı şekilde diğer kitapçıkta da 10 12 8 5 3 (kitapçıkta ki hali) 3 5 8 10 12 (cevap) yani teknik olarak şifre aynı ise şıkların değişik olmasında da bir sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ayrıca ben korkmaya başlıyorum artık. Bu ülkeye şeriat gelmez raad olun tiplerde artık korkmaya başlasa iyi olacak. Çünkü daha kötü bir sistem geliyor. Onlardan olmadığınızda topluma kabul edilmeyeceksiniz 3-5 yıl içersinde. KPSS'den başlayıp YGS'yide ele geçirdiklerine göre, yakın gelecekte "Cemaatçi" olmadığınız taktirde zorunlu eğitimden sonrasını düşünmek biraz hayal olacak gibi. Kul hakkı yemek günahtır bide ha. Sonra ateistim diyince kötü bir şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Loxias said: Şifreye direk yanlış demek çok sakıncalı. 38/40 tutuyor deniyor. Eminim o iki soruyu da kerizler KPSSdeki gibi hepsini doğru yapıp da yakalanmasınlar diye açık bırakmışlardır. Şimdi 2 olasılık aklıma geliyor. Kişiye özel kitapçık hazırlandığına göre, kendi öğrencilerine gayet şifreli kitapçıklar gelmiş olabilir. İkinci bir olasılıkta da şıklar değişikti deniyor. Şıklar şöyle değişik olabilir 3 12 8 5 10 mesela ilk kitapçıkta 3 5 8 10 12 dediğinde cevabı bulmuş olursun aynı şekilde diğer kitapçıkta da 10 12 8 5 3 (kitapçıkta ki hali) 3 5 8 10 12 (cevap) yani teknik olarak şifre aynı ise şıkların değişik olmasında da bir sakınca yok örnek yanlış. ilkinde 3 ve 8 çakışıyor. yazana göre 2 tane çakışırsa küçük olanı alıyoruz. yani 3 olmalı cevap. ikincisinde 8 çakışıyor sadece. yani 8 çıkıyor cevap. ama kendi elemanlarına vermişlerdir falan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahah doğru demişsin de adamlar kadar kafam basmamış uyanır uyanmaz. hadi ben yetemedim uyanır uyanmaz sen yetseymişsin böyle olur versin np said: 5 12 8 3 10 mesela ilk kitapçıkta 3 5 8 10 12 dediğinde cevabı bulmuş olursun anlatmaya çalıştığım "şıklar değişikti" diye bir savunma geçerli değil pek. her neyse anlayan anlamıştır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yine olmaz. senin teorin için cevap c ise her zaman c olmalı. ama diyorum ki öyle değildi işte. tamamen farklı yerlerdeydi. misal şöyleydi birinde 5 10 3 8 12 3 5 8 10 12 (e şıkkı 12 ) diğerinde 12 3 8 5 10 3 5 8 10 12 (c şıkkı 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 iyice anasını belledirler memleketin yahu. yok artık bundan da fazlası olamaz diyosun ama adamlar rahat. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.dikkatsahan.com/resimler/cevizkiran08.jpg ek: smarthan için koyduydum bunu. iki rakam için polemiğe girmeyin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 tmm sustum :P ama ne bileyim baya saçma geldi 8-) edit: saçma gelen şıklar uyuşuyorsa doğru sayılması teorisi. loxiasın teorisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 smarthan meraktan soruyorum, tüm kitapçıklar yayınlandı mı yoksa sen sınavda gördüğünü mü söylüyorsun? aradım bulamadım da kitapçıkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 arkadaşlarımdan girenlere göre söyledim.(ben de girdim) herkesin şıklar farklıydı tamamen. trt de çözdükleri kitapçıkda farklıydı hepimizden. ya bana saçma geldi işte. tartışmaya gerek yok :/ önceki mesajda dediğim gbi kendi adamlarına verdilerse bilemem ama kesin vermişlerdir şudur budur demek de saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Tabi bekleyip görmek lazım. KPSS'den sonra pek olasılık dışı gelmiyor bana ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 su olay tek kitapcik icin gecerli olsa bile gene skandal eger dogru ise. sonucta kisiye ozel soru kitapcigi kisvesi altinda bu kitapciklari basar dagitirsin. ha ama raad olun sinav minav hic bisi iptal olmaz, yola devam edilir hic bisi olmamamis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Kimin onune hangi soru ve cevap kagidii geleceginin onceden belli olmasi bence zaten yeteri kadar kopyaya musait bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kimse dememiş 37/40 oranında tutuyor. çünkü geriye kalan 3 soru sayısal değil matematikte. ya formüllü yada yalnız 1 yalnız 2 gibi şıklı soru. sayısal sorular %100 oranında bu formüle göre tutuyor.Hatta sözeller için yöntemde bulduk 4 şıkta kelime sayısı aynı 1 şıkta farklı o farklı olan şık, cevap Şimdi sınav iptal olsun diyolar sınav 2 haftaya tekrar yapılsa 1 haftaya tartışılsa lys yani 2. bölüm sınavına 2 ay kalıyo ne yapıcaklarsa hemen yapsınlar zaten yeterince batırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu arada asıl önemli olan yerleşmede bu ikinci yapılacak sınav değil mi? bu ne kadar etkiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu da önemli abi.barajı geçemezsen ötekine giremiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar