bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Beşiktaşımızın şampiyonluk maçı olan şaibesaray ile yapıcağı maça kimler gitcek? Belki görüşme şansımız olabilir. Ben üst kapalıda eski açık tarafındayım.[hline]bla bla bla ...
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Eger sampyıonluk o maca kalırsa, ben ızmırden gelıcem.Zevklı olur o mac[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ya gelcem gelmeyi çok istiyorum ama pazartesi sabah 9da sınavım var ya ühüüüüüü şimdi maçtan sonra doğrudan dönsek herhalde sabah 7 gibi döneriz ankaraya ben ona rağzıyım sınava son dkda yetismeye de razıyım ama o maçtan sonra hemen dönülmezki güzelce kutlanır yetişemem herhalde öf ya 26sına sınav koyan zihniyetin gelmişini geçmişini... bir mucize olsa da maç cts olsa ya
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 İzmirden kopup gelmeyi düşünüom bakalım duruma bağlı
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm belki gelebilirim o haftaki sınavlara bağlı bir durum..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Atmosfer yeter,6s'nın hatrını 6 kasımdan berı sormuyordum.Iyı olucak.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bu maçta GERÇEK TARAFTAR faktörüyle tanıişıcaksınız! Taraftar görmiyenler. Taraftarımız var diye geçinen klupler bu maça baksınlar. Cimbom taraftarı inönüye gelebilirmi? Bence gelemez. Çünkü yemez.[hline]bla bla bla ...
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben de gelicem de dayak yemeyiz di mi :P[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz.
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bende gelecem dayak yemeyiz atariz :)
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 şeref tribününde izleyecem müsait pozisyon olursa serdar bilgiliye pislik yapabilirim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben gidicem açık a alıcam bileti kapalı pahalı oluyo biraz aslında o maçta kapalıya gitmek lazım da yıkılır filan sakata gelmiyelim :),biletleri ne zaman satmaya başlıcaklar ? gerçekten yer yerinden oynucak *!stadın yıkılmasından korkmaktadır*[hline]I ma sucka for love.....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sami yenmi olm bizim stad yıkılsın![hline]bla bla bla ...
-Blind- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Herzamanki gibi Kocaelimizden gelicem beşiktaşımızı desteklemeye bu sene galiba 7 maça fln gitmedim eskiaçığa kombine var numaralı tarafındayım belki buradan araba kaldırma durumumuz var kocaelide oturup maça gelmek isteyen varsa benle irtibata geçsin ıcq:116563471[hline]Alayına İsyan Ölümüne Beşiktaş
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ehuehe black alem adamsın[hline]I ma sucka for love.....
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 daa ne kasıonuz Bjk şampiyon işte , gb maçı satar dienler haftaya ankara da gb nin maçı satacağını görcekler , şampiyonluk kalmaz o maça haftaya gb bjk yi yenmeyecek berabere bile kalmayacak görüceksiniz[hline]~Sultan of the Empire Earth~
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bok atmak deil , sizdiniz GB nin maçı satcağını söyleyen , Mor oldunuz galiba...[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bazı insanlara göre bu forumdaki galatasaray bu sezon kazandığı bütün maçlarıını rakipleri maçı sattığından kazandı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 gsde para bok her maçı satın alıyoz süper kupa finalinde reale para verdik 100 milyon vermişiz satmışlar maçı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 mephisto yu şeref türibününden aşağısı kesmez[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hele bir şampiyon olalım da ondan sonrası kolay. Nedense geçmiş tecrübeleri göz önüne alınca BJKnın sağının solunun son ana kadar belli olmadığına inanıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: arcane, 12 May 2003 05:18 tarihinde demiş ki: mephisto yu şeref türibününden aşağısı kesmez[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Gs-bjk maçı önemsiz. nasıl olsa bjk yencek. benim için önemlisi bjk - gb maçı[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: chagy, 12 May 2003 00:14 tarihinde demiş ki: bok atmak deil , sizdiniz GB nin maçı satcağını söyleyen , Mor oldunuz galiba...[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Hahayt sizin şampiyonluk gitti. Renkleri karıştırmayalım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: DynamicK, 12 May 2003 02:33 tarihinde demiş ki: gsde para bok her maçı satın alıyoz süper kupa finalinde reale para verdik 100 milyon vermişiz satmışlar maçı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net o yüzden zaten 100 milyon $ borcu var. Başka nasıl yapmış olabilirki bu borcu?[hline]bla bla bla ...
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Eğer bilet bulabilirsem gene maçtayım... İster kadıköy ister inönü.. Heryerdeyiz...
Öne çıkan mesajlar